Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 you cannot enter because there are too many users diyip duruyo.daha oyuna giremedik.az çıkında bizde oynuyak:P[signature][hline]Para kazanmak için üye ol! başka bir para kazanma sitesi MSN:[email protected]
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kas kas girmek için.Oyun çok güzel. Ama grafikler ss deki kadar güzel değil belkide çözünürlük düşükte oynadığım içindir.Duvarda yürüme, max payne misali atlama,Duvara düz tırmanma,kılıçla duvar tırmanma gibi özellikler oyuna ayrı bi estetiklik katıyor.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bende geliom %20sini indirdim ama anca :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!!
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 2000 3000 pingle 1 2 3 4 fln oluom beah yuh bana hll olsun :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 beyler 6. seviyeye geldimde resimlerdeki gibi kılıcım felan hiç alevli olmadı :D kandırdılar bizi![signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya millet ben oyunu indirdim, kurdum directx istedi 9.0c yi indirdi kurdu.. hala hata veriyo.. patchi indirip kurmam mı lazım ne lazım? ne yaptınız siz.. bi anlatıverin pls[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!!
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya deli olacam.. loading sounds fln dio.. loading picturesa gelince kapanıyo hata veriyo.. pls biri yardım etsin sıyırmak üzereyim[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!!
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Level 6 ya kadar hangi ibnenin sayesinde geldin lan? lüle :^d[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bi ipneyi keserek geldim :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
GEd Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 login diyorum oyleeece duruyor oyun.. server 2 ye login diyorum alakasiz bi hata veriyor,sildim gitti.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu oyunda boyuna tepişiyormuyuz tekken misali hiç başka atraksiyon yokmu[signature][hline]tuana...
octopus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 giriyorum hemen download edicem gaza getirdin beni erutan :-P[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Abi ping 200-100 olunca kesinlikle öldüremiyorsun bak dün tAKA ile 20pingle oynadık çok seri şekilde öldürdük birbirimizi. Yoksa 15mermi vurana kadar ölüyor. HP den değil.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 256 keser dimi bunu? Oyun çökmese oynarken bari :P Hemen indirecem bende süper görünüyor[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 indiriyorum şuan 256 adsl inşallah oynanır vallaha[signature][hline]siyah, ama buz?
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 indirmeye başladım oyunu bıter 1 saate[signature][hline]shinsetsu desu..
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 İndirmeden forumlarına bir bakın router sorun çıkartıyor.Port açma falan her şeyi denedim çözemedim.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Girdim oyuna lvl 2 oldum :D 4 yad 5 tane adam aldım sanırım tam bilmiyorum :D Ama Bearshare açık olduğundan lag vardı bende. O sebepten şu şeyler inene kadar askıya aldık. Ama eğlenceliye benziyor oyun[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sevmedim ben bu oyunu ya. ısınamadım pek garip biraz. ölüyorum hep[signature][hline]siyah, ama buz?
HuMaNZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Herkese slm ben burda yenıyım daha bugun kayıt oldum bu oyunda bana bi hata verıo server a baglanamıo bırı yardım etsın
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Black-ice, 18 Ağustos 2005 02:33 tarihinde demiş ki: sevmedim ben bu oyunu ya. ısınamadım pek garip biraz. ölüyorum hep Benide manyak etti adamlr bir ara. Meğer hepsi lvl 6 falanmış :P (Deathmatch haritasına girdimde rasgele) Gireceğin odadakilerin lvlarına bak. Lvl3 e kadar alma şansın var. Sonrasında hiç şansım olmadı en azıdnan benim. (Ha bi pusu kurmuştm bir yerd adamalr dövüştükten sonra iki çaktım herif yattı dersen o ayrı :D)[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bu arada oyunda herkes bana hacker demeye başladı neden anlmadım. Sanırım bağlantıdan kaynaklanan bir sorun var adamlar benim biraaz önce durduğum yere falan ateş ediyorlar. Öldükten sonrada Hacker diye suçlamaya başladılar. Düzeltme yöntemi falan avrmı bu olayı? 256 ile bağlanıyorum hiçbir program açık değil genede sorun oluyor küfür yiyip duruyorum.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: VashTheStampede, 18 Ağustos 2005 12:45 tarihinde demiş ki: Bu arada oyunda herkes bana hacker demeye başladı neden anlmadım. Sanırım bağlantıdan kaynaklanan bir sorun var adamlar benim biraaz önce durduğum yere falan ateş ediyorlar. Öldükten sonrada Hacker diye suçlamaya başladılar. Düzeltme yöntemi falan avrmı bu olayı? 256 ile bağlanıyorum hiçbir program açık değil genede sorun oluyor küfür yiyip duruyorum. Aynısını yaşıyorumda salla hilesiz hile gibi bişi oluyo kendileri düşünsünler :P[signature][hline]
Jade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 walla ben cok rahat oynuyodum lag olmuyodu 512 adsl var cok güzel action oluyodu ya acaba oynasammı *düşünür* :)[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Biz ölmüyoruz millet bize lagger dio cheater dio bizde onları öldüremyioruz hani biz öldürsek neyse :P Naaapmam lazım?[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar