Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunz Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kas kas girmek için.Oyun çok güzel. Ama grafikler ss deki kadar güzel değil belkide çözünürlük düşükte oynadığım içindir.Duvarda yürüme, max payne misali atlama,Duvara düz tırmanma,kılıçla duvar tırmanma gibi özellikler oyuna ayrı bi estetiklik katıyor.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Mesaj tarihi:
beyler 6. seviyeye geldimde resimlerdeki gibi kılıcım felan hiç alevli olmadı :D kandırdılar bizi![signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Mesaj tarihi:
ya millet ben oyunu indirdim, kurdum directx istedi 9.0c yi indirdi kurdu.. hala hata veriyo.. patchi indirip kurmam mı lazım ne lazım? ne yaptınız siz.. bi anlatıverin pls[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
ya deli olacam.. loading sounds fln dio.. loading picturesa gelince kapanıyo hata veriyo.. pls biri yardım etsin sıyırmak üzereyim[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
bi ipneyi keserek geldim :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Abi ping 200-100 olunca kesinlikle öldüremiyorsun bak dün tAKA ile 20pingle oynadık çok seri şekilde öldürdük birbirimizi.
Yoksa 15mermi vurana kadar ölüyor. HP den değil.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
256 keser dimi bunu? Oyun çökmese oynarken bari :P Hemen indirecem bende süper görünüyor[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!

Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
Mesaj tarihi:
Girdim oyuna lvl 2 oldum :D 4 yad 5 tane adam aldım sanırım tam bilmiyorum :D Ama Bearshare açık olduğundan lag vardı bende. O sebepten şu şeyler inene kadar askıya aldık. Ama eğlenceliye benziyor oyun[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!

Mesaj tarihi:
said:
Black-ice, 18 Ağustos 2005 02:33 tarihinde demiş ki:
sevmedim ben bu oyunu ya.
ısınamadım pek garip biraz.
ölüyorum hep

Benide manyak etti adamlr bir ara. Meğer hepsi lvl 6 falanmış :P (Deathmatch haritasına girdimde rasgele) Gireceğin odadakilerin lvlarına bak. Lvl3 e kadar alma şansın var. Sonrasında hiç şansım olmadı en azıdnan benim. (Ha bi pusu kurmuştm bir yerd adamalr dövüştükten sonra iki çaktım herif yattı dersen o ayrı :D)[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!

Mesaj tarihi:
Bu arada oyunda herkes bana hacker demeye başladı neden anlmadım. Sanırım bağlantıdan kaynaklanan bir sorun var adamlar benim biraaz önce durduğum yere falan ateş ediyorlar. Öldükten sonrada Hacker diye suçlamaya başladılar. Düzeltme yöntemi falan avrmı bu olayı? 256 ile bağlanıyorum hiçbir program açık değil genede sorun oluyor küfür yiyip duruyorum.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!

Mesaj tarihi:
said:
VashTheStampede, 18 Ağustos 2005 12:45 tarihinde demiş ki:
Bu arada oyunda herkes bana hacker demeye başladı neden anlmadım. Sanırım bağlantıdan kaynaklanan bir sorun var adamlar benim biraaz önce durduğum yere falan ateş ediyorlar. Öldükten sonrada Hacker diye suçlamaya başladılar. Düzeltme yöntemi falan avrmı bu olayı? 256 ile bağlanıyorum hiçbir program açık değil genede sorun oluyor küfür yiyip duruyorum.

Aynısını yaşıyorumda salla hilesiz hile gibi bişi oluyo kendileri düşünsünler :P[signature][hline]
Mesaj tarihi:
walla ben cok rahat oynuyodum lag olmuyodu 512 adsl var cok güzel action oluyodu ya acaba oynasammı

*düşünür*

:)[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
  • Yeni Oluştur...