zamo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Orjinali şu an yok ama ucuza kapatıcam hazır korsanı da aldım derseniz Cdkeycache var.20$a sanırım satıyor.Ne kadar güvenilir derseniz bilemem risk size ait. Edik:Sanırım site şu an açılmıyor. [signature][hline]I came, I saw, I conquered [Bu mesaj zamo tarafından 29 Haziran 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 9200 leri oyundan atıp yaşama sevincini yitittiriyor oyun[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bf2 nin radeon9200 için crash olmasını önleyecek bir yama bilen varsa yazarsa çok süper olur single oynarken hiçbir sorun yok mp oynarken birden crashlenip windowsa dönüyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 readme sinde 9200 ün desteklemedii yazıo ztn demekki yapılcak bişi yok galiba..[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 9200 ile genel bir crash problemi var araştırdım ama gf4tı için patch çıkarmışlar mesela sorun tamamiyle halloluyor ama radeon9200 için bir patch olduğunu yazmışlar çoğu yerde büyük performans artışı ve crashı önlediği yazıyor ama hiçbiryerde link vermemişler[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DukeLag Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Apache, sen şu Aral'ın forumlarında battlefield ile ilgili soru soran Apache misin? Çünkü adamlar cevaplamamışta. Müşterilerini fazla sallamıyolar mı diye merak ettim. Belki private cevaplamışlardır. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 evet oradaki apache yim.cevap vermeyince telefon açtım bir kadın çıktı bilgim yok dedi.bilgisi olan birini 5 dakika boyu bekledik bu hafta içinde çıkar sanırım dedi.klasik söz bandrolu bekliyorlarmıs bu bandrol işi olmasa firmalar ne sallıycak çok merak ediyorum.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 - gümrükte kaldılar - gelirken kamyon devrildi, oyunlar kayboldu vs[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Mirage, 19 Haziran 2005 11:22 tarihinde demiş ki: geçen multiplay'in sunucusunun birinde aynı klandan 3 eleman vardı, aynı squad'a girdim feci eğlendik. kafanıza göre bi kaç kişi bulunca deli zevkli oluyor. squad uygun adamlar bulursan mükemmel zevkli oluyor.patiden zamo ile öğlenden beri oynuyoruz çok zevkli oyun.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DukeLag Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 valla sanırım ben sendit'ten alıcam. komple 30.5 sterlin falan.. sterlin 2,5 lira olsa 77 lira gibi bi şey yapıyor. Zaman benim için önemli değil. Eğer Aral 100 lira falan çekerse, direk sendit'ten alırım. Guild Wars aliim dedim ama kararım kesinlikle Battlefield 2. Squad olayına kesinlikle katılıyorum. Sağlam bi squadla hem süper iş yapılır hem de dehşet eğlenilir. Sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Azmodai, 30 Haziran 2005 23:00 tarihinde demiş ki: mirage. orjinal oynayan birisin, orjinal almaya degermi sence? official serverlar nasildir neydir? hayir degmezse parami biriktirip baska birsey alacamda... sorayim dedim. Türkiyede orjinal sunucular olacaksa kesinlikle değer. Şahsen ben 100+ ping alınca pek zevk alamıyorum. Eh Türkiye'den de yurtdışına bağlanınca ping 200 gibi olacak, can sıkabilir. Türkiye'de de birileri sunucu açar mutlaka, bunlar crack'li olacak mı ona bakmak lazım bence. Yani ben yurtdışında olduğum için yaptığım yorum pek sağlıklı olmaz. Yüksek ping'leri çekebilecekseniz kesinlikle değer.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 www.bf1942.com açacakış server oynasanada açar bence[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 www.bf42tr.com server açıcakmış [signature][hline]Çarşı Alayına karşı [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 01 Temmuz 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Kaliteli yabancı serverlarda da pek ping sorunu olmuyor.120 civarıyla oynuyorum.Ama Çin serverları felaket 600+ civarı bağlandım.Bu Çinliler de bişiyi düzgün yapsalar bari :)[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Şimdi de bende servera girince ne mouse ne de klavye çalışmamaya başladı.Anlamadım hiçbir ayar da değiştirmedim yeni sürücü de yüklemedim.Yeniden yükledim hala devam ediyor.Neden olabilir?[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 http://www.bf42tr.com/viewtopic.php?t=5738 burda da aynı sorun yaşanmış çözmüşler bi bak derim.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Sağol sorunum halloldu.Bu arada gördüğüm en ilginç hatalardan biri.Kendi kendini tuş konfirigasyonunu silmiş.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ewt yakında çıkçak olan 1.01 patch in çıkma nedenlerin biri de o sorun ztn[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 osn serverinda kopya ile oynanabiliyor muyuz?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 osn server ı demo için .ayrıca normal için açılcak olursa orjinal olur heralde.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yani, zaten demoda kopya orjinal diye bir şey yok, her isteyen indiriyor :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Dün başladım oyunu oynamaya sonunda. Valla muhteşem olmuş. Grafikler demodan daha güzel gözüküyor. Rank sistemide çok eğlenceli, Aksiyon süper. Yılın oyunlarından resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Botlara karşı da oynayabiliyorsun.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 botlarla sınırlı bir alanda oynayabiliyorsun ama mp zevkini vermiyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 onbaşı oldum rank olarak hala silahlar açılmadı nasıl açılıyo bilen varmı ?bi adamla süreklimi oynamamız gerekiyor.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar