Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 2

arcane

Öne çıkan mesajlar

Orjinali şu an yok ama ucuza kapatıcam hazır korsanı da aldım derseniz Cdkeycache var.20$a sanırım satıyor.Ne kadar güvenilir derseniz bilemem risk size ait.

Edik:Sanırım site şu an açılmıyor.

[signature][hline]I came, I saw, I conquered

[Bu mesaj zamo tarafından 29 Haziran 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

9200 ile genel bir crash problemi var araştırdım ama gf4tı için patch çıkarmışlar mesela sorun tamamiyle halloluyor ama radeon9200 için bir patch olduğunu yazmışlar çoğu yerde büyük performans artışı ve crashı önlediği yazıyor ama hiçbiryerde link vermemişler[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

evet oradaki apache yim.cevap vermeyince telefon açtım bir kadın çıktı bilgim yok dedi.bilgisi olan birini 5 dakika boyu bekledik bu hafta içinde çıkar sanırım dedi.klasik söz bandrolu bekliyorlarmıs bu bandrol işi olmasa firmalar ne sallıycak çok merak ediyorum.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 19 Haziran 2005 11:22 tarihinde demiş ki:
geçen multiplay'in sunucusunun birinde aynı klandan 3 eleman vardı, aynı squad'a girdim feci eğlendik. kafanıza göre bi kaç kişi bulunca deli zevkli oluyor.

squad uygun adamlar bulursan mükemmel zevkli oluyor.patiden zamo ile öğlenden beri oynuyoruz çok zevkli oyun.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

valla sanırım ben sendit'ten alıcam. komple 30.5 sterlin falan.. sterlin 2,5 lira olsa 77 lira gibi bi şey yapıyor. Zaman benim için önemli değil. Eğer Aral 100 lira falan çekerse, direk sendit'ten alırım. Guild Wars aliim dedim ama kararım kesinlikle Battlefield 2.

Squad olayına kesinlikle katılıyorum. Sağlam bi squadla hem süper iş yapılır hem de dehşet eğlenilir. Sevgiler...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 30 Haziran 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
mirage. orjinal oynayan birisin, orjinal almaya degermi sence? official serverlar nasildir neydir?

hayir degmezse parami biriktirip baska birsey alacamda... sorayim dedim.

Türkiyede orjinal sunucular olacaksa kesinlikle değer. Şahsen ben 100+ ping alınca pek zevk alamıyorum. Eh Türkiye'den de yurtdışına bağlanınca ping 200 gibi olacak, can sıkabilir.

Türkiye'de de birileri sunucu açar mutlaka, bunlar crack'li olacak mı ona bakmak lazım bence. Yani ben yurtdışında olduğum için yaptığım yorum pek sağlıklı olmaz. Yüksek ping'leri çekebilecekseniz kesinlikle değer.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...