LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Evet oyun resmen teamwork`e yogunlastiriyor oyuncuyu. Rank edindikce yeni silahlar falan alma olayi bence harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 wow da rank yeni silah bunda da rank yeni silah geçiniz kardeşim ehe roleplay isteriz :D.[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yarın aralın sitesine göre oyun türkiyedeki bayilerinde olacak,bekliyorum merakla.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bence bu oyunu orjinal almayı düşünüyorum sp çok zevkli gelmedi bana mp daha zevkli olacağı kesin.[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: arcane, 27 Haziran 2005 01:21 tarihinde demiş ki: wow da rank yeni silah bunda da rank yeni silah geçiniz kardeşim ehe roleplay isteriz :D. ikisinde de roleplay olmadigina göre takim oyunun, aksiyonun ve yetenegin on planda oldugu, grafikleri guzel olan, surekli kendini tekrar etmeyen, bir suru modu cikacak olan ve en onemlisi cok zevkli olan bf2 yi tercih etmek lazimdir. ayrica fps olmasindan dolayi, ben 30 dk oynayip cikayim, ya da bi map oynar cikarim diyebiliyorsunuz. wow da yok instance yok quest cart curt yuzunden kisa surede zevk almak cok zor. neyse.. her gun okulda calisirken aksam olsa da gidip bf2 oynasam die bekler oldum. ps: oyunun daha yeni olmasindan dolayi EU sunucularinda izdiham vardi haftasonu. ilk gunler ve haftasonu kombosuna veriyorum, yer bulmak icin (-80 pingli serverlarda) 10-15 dk ugrastim her seferinde. sabah girerken sorun yoktu tabi.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DukeLag Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sendit kaç para kesiyo karttan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Çook önemli bir soru; İnternet bağlantısı olmadan singleplayer oynayabiliyor muyuz? Yoksa illaki account server'a bağlanması mı gerekiyor ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Dedigim gibi single- ve multiplayer account'lari ayri. büyük ihtimalle single icin nete baglanmak gerekmiyordur. Eve gidince denerim ama yine de.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Demo`unda Singleplayer icin offline account acma olayi vardi. Full versiyonunda da vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 oflline serverı internetsiz açabiliriz ama benim tavsiyem online server açıp offline oynamak[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yarın çıkıyorda şimdi hemen gelirmi bayilere.pusu çıktığında ankara bimeks çok bekletmişti?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: DukeLag, 27 Haziran 2005 15:08 tarihinde demiş ki: sendit kaç para kesiyo karttan? Battlefield 2 (PC DVD-ROM) £31.49[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kopyayla netten oynanmıo deme[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 oynanıyoda birisinin server açması gerekiyo sanırım..[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bide bende menülerde ve loadinglerde çok yawaş bendemi sadece yoksa bi map yüklicek 5 dakka fln sürüo.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Eğer grafik ayarlarını değiştirmişsin ilk seferde öyle yavaş oluyor.Bir tane korsan oyun için server buldum ama bu da çok boş.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Menüler bende de feci yavaş öldürüyor oyuna girene kadar. Oyuna girince iyi ama, gerçi eski grafik kartı yüzünden her şey low oynuyorum ama yine de zevkli.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DukeLag Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Leath, 27 Haziran 2005 21:30 tarihinde demiş ki: said: DukeLag, 27 Haziran 2005 15:08 tarihinde demiş ki: sendit kaç para kesiyo karttan? Battlefield 2 (PC DVD-ROM) £31.49 di mi yaa.. teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 izmirde orjinal bulabilceim yer varmı??[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bugün sözde bayiilere dağıtılacaktı aralın sitesinden bak izmirdekilerde yazar ama şu anda hiçbiryerde yok elden alınacak[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Radeon9200 de VPU Recover hatası almayan varmı?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Oyunun kitapçığına göre 9200 desteklemiyor. En düşük 9500 pro, 8500 all-in-wonder ve 9500 all-in-wonder.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 4xAGP ve omega sürücülerle hallettim[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bu arada oyunda nickim m1rage (mirage alınmıştı :( ). genelde alman yada uk sunucularında oynuyorum. görürseniz bi selam edin. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 türkiyedenmi aldın orjinal??[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar