Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[EU2-Multi] Paticik Campaign icin Geyik ve Tartisma Forumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Sam, 29 Ocak 2005 10:47 tarihinde demiş ki:
ben de diyorum neyin lan partisi, iyi yapmışsın.. :-)

arkidişler bu oyunla beraber kullanmak için sesli chat programı bilen var mı? madem çoğumuz artık dial-up'tan kurtulmuş durumda, artık en azından bu arkadaşlar aralarında rahatça iletişim kurabilse çok güzel olur. cidden zor oluyor okuyup yazması, hele hele rp'si filan hakgetire..

geçen seferlerde kaç kere fıttırıyordum yazdıklarımı okumadığı için konuşmaya çalıştığım birisi, bu durumun da önüne geçmiş oluruz.. :-p

var abi bende bi prog. baya da ii yne[signature][hline]
Mesaj tarihi:
organizatörlerimiz tam saati, son olarak kimlere hangi ülkeler verildiğini filan buraya yazsınlar da herkes görsün de hazır olsun ona göre, "aaa falanca gelmedi" diye beklemeyelim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
21.30'a yetişebilirim sanırım. eğer hızlı yemek yiyebilirsem 21.15 filan da olur. ülkelerinizi seçin, geriye kalanı alırım ben.
ha yalnız biri benimle iletişim kurup son patch adresini de versin.(bende 19haziran patchi yüklü sanırım hala)
Mesaj tarihi:
http://forum.paradoxplaza.com/

eu2 forumunun sticky başlıklarından birinde nov19 beta yaması..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
eh be arkadaşlar öyle bir vakit tespit ettiniz ki koca haftadan, tebrik etmek istiyorum, indiana jones'a denk getirdiniz. o bitmeden maalesef ben katılamayacağım, kusura bakmayın.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
bir de bundan sonra fight club var, cidden çok uğraştınız mı bu akşamı bulmak için? :-p

neyse indy bitsin gelirim herkes buradaysa..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
film az kaldı da bütün oyuncular mevcut mu ki? organizatörler bile yok ortada galiba.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
nanik yapar kaçarım nihoho[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
  • Yeni Oluştur...