mexinth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kimler buralarda salı günü? salı akşamı yapabiliriz akşam güzel bir oyun[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
behran Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Sam, 29 Ocak 2005 10:47 tarihinde demiş ki: ben de diyorum neyin lan partisi, iyi yapmışsın.. :-) arkidişler bu oyunla beraber kullanmak için sesli chat programı bilen var mı? madem çoğumuz artık dial-up'tan kurtulmuş durumda, artık en azından bu arkadaşlar aralarında rahatça iletişim kurabilse çok güzel olur. cidden zor oluyor okuyup yazması, hele hele rp'si filan hakgetire.. geçen seferlerde kaç kere fıttırıyordum yazdıklarımı okumadığı için konuşmaya çalıştığım birisi, bu durumun da önüne geçmiş oluruz.. :-p var abi bende bi prog. baya da ii yne[signature][hline]
behran Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Salı ne oynanıyo Eu2 mi?[signature][hline]
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sali uygun[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 organizatörlerimiz tam saati, son olarak kimlere hangi ülkeler verildiğini filan buraya yazsınlar da herkes görsün de hazır olsun ona göre, "aaa falanca gelmedi" diye beklemeyelim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 banada uyar ama her an bi LAN partiye gidebilirim :
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 salı 21:00 21:30 Fransa tercihimdir.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 21.30'a yetişebilirim sanırım. eğer hızlı yemek yiyebilirsem 21.15 filan da olur. ülkelerinizi seçin, geriye kalanı alırım ben. ha yalnız biri benimle iletişim kurup son patch adresini de versin.(bende 19haziran patchi yüklü sanırım hala)
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 http://forum.paradoxplaza.com/ eu2 forumunun sticky başlıklarından birinde nov19 beta yaması..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 acreep filan olmayacak yani, iyi. bi sürü bug vardı en son oynadığımda.
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bu arada site açılmıyor, birileri msn veya icqdan gönderebilir mi? zira yarın bi de bu işle uğraşmiyim; gelince bekletmiyim sizi.
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 allahcezanızı versin eukardeşler biriniz göndersenize şu patchi, açamıyorum sayfayı.
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sırf beddua ettin diye yollamayacağım. Tısk Tısk tıks[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 21:30 1 Şubat Salı 2005 Oyun saatimizdir...[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 eh be arkadaşlar öyle bir vakit tespit ettiniz ki koca haftadan, tebrik etmek istiyorum, indiana jones'a denk getirdiniz. o bitmeden maalesef ben katılamayacağım, kusura bakmayın.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sam bite me! yani yeme bizi :) cnbc e de dün gördük reklamını anca, hem gece 1 de tekrarı var, az reklamla izlersin :)[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bir de bundan sonra fight club var, cidden çok uğraştınız mı bu akşamı bulmak için? :-p neyse indy bitsin gelirim herkes buradaysa..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 buralardayım[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 film az kaldı da bütün oyuncular mevcut mu ki? organizatörler bile yok ortada galiba.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 gerçekten ilginç[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 nanik yapar kaçarım nihoho[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Öne çıkan mesajlar