Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[EU2-Multi] Paticik Campaign icin Geyik ve Tartisma Forumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burdayim ben
yaziiim program
ugrasiiim en azindan yanliz bunu net ustunden live nasil calistircaz o kismini bilmiyorum :)
rastgele ulke ve oyuncu girip bunlari esit sekilde dagitmak kolay
su net ustunden milletin izlemesini saglama kismini birisine soriim bi ;)
yarin kesin bisi yazarim..
Mesaj tarihi:
azmo uzakdoğulu yoldaşlarımıza karşı takındığın bu ırkçı tavır yüzünden, bu oyunda çin'i alacak ve yıl hanesi 1700'ü göstermeden londra'da çin seddi v2.4'ü kuruyor olacağım.
Mesaj tarihi:
eno'cum çünkü hazinede 3-5 lira varken 1000 cipi isteyen event gelmesinden hoşlanmıyorum haberim olmadan. çünkü 1500 stab cost'lu hit yemek pahasına centralization'ı yeni köklemişken +3 centralization veren event gelmesinden hoşlanmıyorum..

bildiğimiz ülkelerle oynuyorken sorun yok ve zaten bunları biliyoruz (hani sürpriz olsun diyorsunuz da neyin sürprizi ki) ama rastgele dağıtılacaksa mutlaka önceden öğrenmeliyiz arkadaşlar. görücü usulü olmasın iş.. :-)

zaten nasıl olsa ilk oyundan sonra isteyen istediği kadar karıştırabilecek, bari ilk oyunda söyleyin de yukarıda dediğim ve benzeri absürdlükler yaşamasın insanlar. bakmak istemeyen de bakmaz, zorla değil..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
yahu net kafe olayını beşiktaşa almışlar, eğer organize olursak varım :)

net cafeden gelirim bakarsınız hehe.
yoksa karpuz a bir öm atıp gidişimi iptal edeceğim?

ayarlanalım koklaşalım...[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
beyler oynayacaklar ve alacakları ülkeleri belirleyin artık. ben de brandenburg mu yoksa eksik kalan bir major mu olacağıma karar vereyim. aslında bu sefer papal states de olabilirim, haçlı seferleri düzenleyebilirim; hiç belli olmaz hehe.
Mesaj tarihi:
Azmo - Ingiltere
Gimli - Rusya
Golge - Avusturya
Meth - Osmanli

simdilik

Wanderer - Sam = fransa ve ispanyayi paylasacaklar

Ülke seçimi konusunu geçen oyundaki olaylari düsünerek azmoyla beraber yaptik aslinda. Bi nevi Gm lik ettik. newbieler majorleri almasin dedik.

Geri kalan ülkelerdeyse seçim serbest.

Bu arada bombaci, güzel rp li bi oyun yaparsak papal states harika bi tuz olur oyuna[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Sam'le wandererdan daha ses seda çikmadigina göre
mexinth alsin fransayi en iyisi[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Ispanya'yi sam için sakliyoruz simdilik
Eno sen portekizi al istersen[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
  • Yeni Oluştur...