Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[EU2-Multi] Paticik Campaign icin Geyik ve Tartisma Forumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır bu kavga ne diye ??!!
ne var yani mughal empire la harita değişmişsem ? hepiniz bana düşmandınız ne yapsaydım? hem bi tek ben değiştim sanki rusya da çinle değişmişti.

bilmemkaç kere gavurlarla oynadım bu oyunu merak etme yani mex keşke herkes kurallara benim kadar uysa...

Bu arada azmoya da haber verin ben icq ya girmiyorum.

Not:Sam avrupa yakasına bi kere denk geldim sosyete dediğin adamı görmedim inşallah gayimsi birine benzetme yapmamışsındır eu da parçik pinçik ederim seni hahahaha!
Mesaj tarihi:
said:
mexinth, 25 Ocak 2005 15:07 tarihinde demiş ki:
Sam, Gimli, Eagleeye, Wanderer, Ged , mexinth
ve kurallara bağlılığını açıklarsa (geçen sefer yaptığı kural ihlâllerini hala hatırlarım. (npc ülkeden harita almak vs) ) meth
şeklinde bir partiye başlayalım cuma,

dövdürtme kendini bana :)[signature][hline]Profocio Hosting
Mesaj tarihi:
said:
MeTh, 25 Ocak 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
hem bi tek ben değiştim sanki rusya da çinle değişmişti.

bak bak murat beyin ne haltlar karıştırdığınaa eheh[signature][hline]hold the line
does anybody want to take it anymore?
Mesaj tarihi:
said:
wanderer1985, 25 Ocak 2005 11:42 tarihinde demiş ki:
sınır = %((yenen devlet sayısı+yenilen devlet sayısı) * 10)

mesela bi dünya savaşı oldu 3 e 3, o zaman her yenilen devlet %60'dan düşük bir teklife evet demek zorunda olsun. ki gayette mantikli, dünya savaşlarının sonuçları büyük olur.

çok ağır, almanya en kanlı dünya savaşlarını kaybetti de böyle toprak kaybetmedi. kaybeden oyuncu başına %5 düşsün o etki ki 4e 4 filan olursa başkent'ten ibaret kalmasın koca ülkeler. ha zaten minicik değilse ülke gene inanılmaz boyutlarda toprak alınmış olacaktır zira anlaşma yapılırken prov değerleri düşüyordu hatırladığım kadarıyla ülke büyüdükçe..

ha bir de metin böyle her kural çiğnediğinde bahane uyduracaksa işimiz var, topraklarını %100 genişleten kural ihlaline "napayım hepiniz düşmandınız" diyerek geçiştirdi pes yani.. :-)

metin zaten dikkat edersen "en güçlü sağ konmaz, ittifakla aşağı indirilir" deniyor burada, sen kurallara uyuyorum filan diyorsun da halen ana maksadı kavrayamamışsın bu kadar yazılıp çizildiği halde. sen ya da başka biri tek bir üçkağıt yapmaya dahi moralman açıksanız şimdiden söyleyin. bu kadar insanı da saatlerce uğraştırmayın boşuna..

ha bu arada o sosyetik adam konusuna gelince, cinsel tercihini bilmiyorum rolünün ama gördükten sonra böyle her sözünü kahkahayla bitirebileceğini de sanmıyorum.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
enocum affola bende diyordum kimi unuttum diye, birde azmo gelecek sanırım takım tamam :P

+/- joker olacak 2 kişi filanda birde sanırım[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
şimdi bakınız kurallara %100 uyarım ama ben sadece koyulmasına karşıyım bazı kuralların yoksa kodyuktan sonra uyarız her türlü ayıp ediyosunuz yani anarşikmiyim lan ben.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar, ülkeler nasıl seçilecekse/paylaşılacaksa/dağıtılacaksa şimdiden belirlensin, önceden o ülkenin slider'ıydı, event'leriydi öğrenir insan ona göre bir strateji hazırlar. en mantıklısı böyle, haksız mıyım?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
ben osmanlıyım tabikide sende avusturya ol sam.[signature][hline]When hell is full,
the dead will walk the earth.
(benim bulduğum bir laf değil bir siteden almıştım, insan haklarına çok saygı duyan bi mod arkadaş benden habersiz değiştirmiş imzamı link veremiyorum)
Mesaj tarihi:
ged i bekleyelim yazabilirse c++ hemen çekip o programcığı seçeceğiz.

Ayrıca Meth sana önerim osm. osm. kusascan ben geçen gün yenilik olsun diye teuton larla başladım 3 bölge ve çok kasıcı ama olsun yenilik diye
sende dene sonra ben bi tek osm biliyorum başka bilmem diye başımızın etini yiyorsun.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

Mesaj tarihi:
hey gidi hey, eu2'yye başladığımda ilk seçtiğim devtletti töton şövalyeleri, bulgaristan'ı kapmıştım bir ara benim müttefikler osmanlı'nın üstüne çullanınca, sonra "ne biçim tarihi oyun be bu" deyip osmanlı'yı seçmiştim sanırım templar şövalyelerinin tek rodos'tan ibaret olduğunu görünce.. :-p

viyana'nın düşmesine seyirci kalınacaksa ben de avrupa'nın kalkanı olmam bre; osmanlı'nın roma'ya dayanmasına göz yumuyorken hrıstiyan alemi, kutsal papa'nın derdi beni mi gerdi? :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
tasalanmayın oyna başlamadan.

Kral Meximus Brushus çok konuşanların icabına bakacak,
ne olursa olsun.

Ayrıca zaten pabuç kadar dili olan kim olursa savaşacam oyunda bunu yazayım şuraya, maksat sussunlar. heheh[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

Mesaj tarihi:
kaç kişi alınacak kaç kişi oynayacak yer varsa bende varım
bir ülkenin provlarını genişletmesine diğer oyuncuların göz yummasının mümkün olduğunu pek sanmıyorum yani baktın dağları aştı gidiyor giriver topluca o ülkete 4 bir yandan bak bakalım bi daha yapıyomu budur yani[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
peki ama sweden oynatmak vardı gönlümde[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
kimsenin gönlünde varmı benden başka danimarka isveç fln
tekrar düşündümde kasar şimdi isveç vassalla uraş fln
yer bulursam bende oynarım danimarkayla[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
angel kimsenin iskandinav ülkelerini seçiceğini sanmam o yüzden büyük ihtimalle ana kadroda yer alabilirsin.

Bu iblislerin başının kim olduğu belli oldu tez zaman mex in kellesi vurulacka ferman yayınlatıcam ![signature][hline]When hell is full,
the dead will walk the earth.
(benim bulduğum bir laf değil bir siteden almıştım, insan haklarına çok saygı duyan bi mod arkadaş benden habersiz değiştirmiş imzamı link veremiyorum)
Mesaj tarihi:
oyun sonrası raporunla yayınlatacaksın unutma,

AAR yani after action report, bunu hepimiz yapmalıyız.

Azmo paşa gelsin hele, gimli de gelsin kural standartları belli olsun oyuna başlamadan 2 gün önce, rahat olalım...[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

Mesaj tarihi:
şu ülke belirleme işi en azından birkaç saat önceden belli olsun mümkünse, rts'lerde bile random seçmekten kaçınırım ben ki burada fersah fersah farklar var ülkeler arasında.. :-p

vakti de son gün belirlemeyelim ki 8-10 kişi niyetlenip üç kişi başlamayalım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
Ben ders çalışır gibi ülke çalışamayacağım olaylar süpriz olsun keyifli olur. Benim bakış açım bu en azından.

Cuma 21:30 demiştik, değişmesin.

Ged ++'tan ne haber?[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

Mesaj tarihi:
Bana persembe cuma farketmez

aranizda anlasin kardesler[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
  • Yeni Oluştur...