Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[EU2-Multi] Paticik Campaign icin Geyik ve Tartisma Forumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok yok, aslansın kaplansın onu kabul ediyoruz zaten.. :-p

pes4 ne kidir? ehu

valla ben hoi2'yi indirmeye başladım, strategy informer'da okuduğum review'a göre de uçuk bir oyun, özellikle tarih meraklıları tapacakmış gibi bir izlenim edindim. eu2 multi'yi oynayadurun ama yine de hoi2'yi single olarak bir deneyin derim.. zaman dilimi sırf combat'a yönelik olduğundan hayli ilginç olabilir multi'si eu2'deki gibi asırlarca ülkeyi turşuya kurmak yerine..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
ben hoi deneyeceğim bu aralar, hoi2 gelirken hoi hadım ederim ocaktan sonra tabi (dönem bitiyor akşamları evde oalcağım heyt)
sonra victoria aşırı merak ettiğim bir oyun onuda oynamak istiyorum.

Arada eu2 iyice öğrenildiğinden kafa rahatlatmak için oynanır.

Arada bahsi geçen portekiz ben oluyorum :p Azmoyu delirtmiştik sanırım o gece, mazlum fakat gururlu, fakir ama cesur portekiz geyiği ile, ehhehe.

Balıkçı takalarımla ispanyol armadasını dağıttığım oyun güzeldi canım :p[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 09 Ocak 2005 20:22 tarihinde demiş ki:valla ben hoi2'yi indirmeye başladım, strategy informer'da okuduğum review'a göre de uçuk bir oyun, özellikle tarih meraklıları tapacakmış gibi bir izlenim edindim.

Sam nerden indiriosun hoi2yi? Ben de indirmek istiorum da..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
başlığı takip edebilirsin..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 13 Ocak 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
eh bende eu2 multiu olayina hazirim

yenilen pehlivan güreşe doymaz :p[signature][hline]sonunda yeniledim.

Mesaj tarihi:
hoi 2 manyak olmuş tam co-op multilik :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Mesaj tarihi:
Haftaya pazartesiden itibaren
her gün
Host olabilrim arkadaslar

ayarlanalim

EU2 Diyoruz

Kimler "in" yaziniz[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
ben diyorum ki HOI 2 oynamak lazım zira oyunu çok beğendim.
ancak LAN dan yapmak lazım.Gimli ne dersin yapalım mı öyle programlı bi olay ? buradan istanbul dan böyle birşeye katılmak isteyen arkadaş var mı ?

mesela atıyorum haftada bi gün saat x ile y arası bi kafede sırf HOI2..

netten varken ne gereği var derseniz, netten oynama olayına sıcak bakmıyorum, bakarsam da 2-3 kişiyle bakarım zira (no offense) nerede çokluk orada bokluk olayı oluyor.. hele hoi2 de bu kesinlikle katlanacaktır şimdi kasıp da saymak istemediğim herkesin oyunu oynayınca anlayabileceği birçok nedenden dolayı.. ayrıyetten kafede bi başka oluyor chat olayı klavye tuşlarıyla sınırlı olmadığından, ayrıca oyun dışı chat de yapabiliyorsunuz bi yandan kimseyi rahatsız etmeden.görüşmüş kaynaşmış olmak da cabası..[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near
Fight fire with fire - Bursting with fear
You all shall die!
*bangs*
Mesaj tarihi:
arkanumon adamlar oyunun hintleri arasında bile yazmışlar "skype gibi bir sesli char programı tavsiye ederiz mp için" diye, hoi öyle sabahtan akşama kadar bitecek oyun değil ki lan'dan oynansın. hüsran olur..

ben zaten single'ına doymadan multide insanların akanzi raşanzi taktikleriyle boğuşmak istemiyorum da sizi uyarayım dedim.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
daha hoi oynayacam durun hele,

amadeus azmodeus ve gimlisan benide eu2 ye yazın.

eu2 temiz gider 5 kişi veya 6 kişi yapalım.
Sonra AAR koyalım eskisi gibi, hatırlar mısınız? koyardık güzel resimli resimli!!![signature][hline]sonunda yeniledim.

Mesaj tarihi:
said:
arcane, 14 Ocak 2005 09:05 tarihinde demiş ki:
ben diyorum ki HOI 2 oynamak lazım zira oyunu çok beğendim.
ancak LAN dan yapmak lazım.Gimli ne dersin yapalım mı öyle programlı bi olay ? buradan istanbul dan böyle birşeye katılmak isteyen arkadaş var mı ?

mesela atıyorum haftada bi gün saat x ile y arası bi kafede sırf HOI2..

netten varken ne gereği var derseniz, netten oynama olayına sıcak bakmıyorum, bakarsam da 2-3 kişiyle bakarım zira (no offense) nerede çokluk orada bokluk olayı oluyor.. hele hoi2 de bu kesinlikle katlanacaktır şimdi kasıp da saymak istemediğim herkesin oyunu oynayınca anlayabileceği birçok nedenden dolayı.. ayrıyetten kafede bi başka oluyor chat olayı klavye tuşlarıyla sınırlı olmadığından, ayrıca oyun dışı chat de yapabiliyorsunuz bi yandan kimseyi rahatsız etmeden.görüşmüş kaynaşmış olmak da cabası..

Arcane'e katılıyorum, Orange'da mesela bir gün belirleyip buluşalım LAN üzerinden HOI 2 oynayalım.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
Mesaj tarihi:
EU2 için bir iki bir iki
--------------------

Gimli
Azmo
Eno
Wanderer

var mi arttiran?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti

[Bu mesaj Gimli tarafından 15 Ocak 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oynamak isteyenleri sordum, köstek olmayınız.[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near
Fight fire with fire - Bursting with fear
You all shall die!
*bangs*
Mesaj tarihi:
İlk defa katılıyorum bu foruma.SWG oynuyorum ama online strateji oynayabilirmiyiz ve nasıl. bana bildirisenizsevinirim.Bu arada hoi2 nerden bulabilirim.İndirmek için yol öğretenlere ve yardımcı olanlara tesekkürler.Şimdiden
Mesaj tarihi:
hoi2 başlığı

burada oyunla ilgili tartışmayı ve e2dk (e-mule, e-donkey için) linkini bulabilirsin indirmek için..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
  • Yeni Oluştur...