Gimli Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 (-: en azindan deneriz hoi2 yi beyler ya[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hoi2 multi müthiş olabilir, en azından eu2 partilerindeki gibi millet single oynuyormuş gibi etkileşimsiz kalmaz.. :-) almanya italya japonya ingiltere amerika rusya olsa kafi gelir herhalde? gerçi italya'nın varlığı yokluğu belirsiz, komintern müttefiklerle biraz daha uzak durabilir belki.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 paradox.. paradox... Crusader Kings.. o_O O_o O_O Hngghh....[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 brandenburg'un olmadığı oyunda ben de yokumdur.
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Dungeon_Master, 08 Ocak 2005 04:19 tarihinde demiş ki: Kopya mı alıcaz yoksa download eebileceimiz bi yer var mı? Oyunlar riske benzio, gerçek hayatta risk oynamayı severim.. İlk defa oyniicam bu oyunları.. [signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yaw bi eu2 multisi yapsaydık ya[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 eu2 düzgün oynayıp bir senaryo bitireceksek varım. Malum, sürekli kolonileşmekle uğraşıp didinip sonra emeğimin meyvelerini alamadan yarıda kalması hoş bir durum değil.[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 go eu2 go! hoi2'ye koim eu2ye bisey olmasin :P[signature][hline]templars of steel
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 gimli kurdum mg42 yi, fire at will abi böylelerine hoi2 sevmeyen sims oynasın abicim. :P[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 önce eu2 o konuda tartisma olmasin artik :D Ben derim ki AGCEEP - 1520 yada 1419 deneyelim b usefer[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 recep deneyelim iyi peki ama bitirilsin senaryo, walla porto porto göbeğim çatladı. o_O[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 heh siz 10000 inf basın, ben de 209. mekanize birliğe hangi model araç seçeceğimi düşüneyim.. :-p yeni paradox oyunu çıkmışken onu kenara bırakıp eskisini oynayanı johan (thunder of god 8-) ) çarpar..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ulen iyi ki bi eu2 oynadın, nehir üzerinden dağlara saldırırken 100k asker heba ettiğin günleri unutmadık.. :horace: (ben o esnada 30-40k ile 150k'yı oyalıyordum macar ovalarında ehe)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya çıkmadan oynayalım işte :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 heh sizin eu2 partisi bitene kadar hoi3 çıkar.. :-p eu3 çıksaydı doğru düzgün de eu2'nin basit kalan sisteminden kurtulsaydık..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Dungeon_Master, 08 Ocak 2005 20:13 tarihinde demiş ki: said: Dungeon_Master, 08 Ocak 2005 04:19 tarihinde demiş ki: Kopya mı alıcaz yoksa download eebileceimiz bi yer var mı? Oyunlar riske benzio, gerçek hayatta risk oynamayı severim.. İlk defa oyniicam bu oyunları.. [signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sam kardes ben eu2den memnunum valla. daha karisiklastigi zaman oyun oyunluktan cikior artik. oyun dedigin asiri karisik bisey olmamali bence.[signature][hline]templars of steel
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Dungeon_Master, 09 Ocak 2005 02:56 tarihinde demiş ki: said: Dungeon_Master, 08 Ocak 2005 20:13 tarihinde demiş ki: said: Dungeon_Master, 08 Ocak 2005 04:19 tarihinde demiş ki: Kopya mı alıcaz yoksa download eebileceimiz bi yer var mı? Oyunlar riske benzio, gerçek hayatta risk oynamayı severim.. İlk defa oyniicam bu oyunları.. Valla kardeş ben hoi yi torrent den indirdim uzun zaman önce.Ama önce single kas oyunu kavra ilk oynıcaksan crusader kings ve ya hoi iyidir Eu2 kasar ben Eu2 yi bi ara indircektim vazgeçtim.Bencede Hoi2 çıksın single kasalım multide mihver devletleriyle dünyayı paylaşmaya sonra başlarız.
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yeni motorla eu3 diiceem geliyo ama şöle bi sorun var eu2 nin güzelliği basit olması zaten. yani bok ederler diye korkuyorum. paradox ta çok tecrübeli bir ekip değil ne olursa olsun..[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 paradox'un nesi tecrübeli değil hoca? adamlar sadece belli bir tarz üzerine odaklanmış ve çıkardıkları her oyun da hitap ettikleri kitle tarafından sevilmiş durumda. alanında paradox'tan daha deneyimli şirket biliyorsanız bana da söyleyin de onların oyunlarına da bakayım.. :-p ekleme: wanderer birader, bir oyunun %75'inden fazlası savaş üzerine odaklanmışsa ve ve bu savaş için de sana sadece 3 birim sunuyorsa orada bir komplikasyon eksikliği vardır. eu2'yi aylarca deli gibi oynadım, halen açıp agceep ile oynayasım geliyor bazen ama paradox'un diğer oyunları savaş konusunda insana daha çok seçenek sunuyor stratejisi için, özellikle de hearts of iron gibi sırf savaş üzerine odaklanmış bir oyunları çok başarılıydı bu konuda.. ekonomi, kültür, siyaset, ülke yönetimi, halk gibi konularda ise victoria muhteşem bir oyun, eu2 elbette ki çok basit kalıyor bu açılardan.. heh bunu söylüyorum ama victoria'ya 2-3 saat baktım böyle hiçbişi anlamadan. bunu bana yapabilmiş başka bir oyun da yok.. :-p ama bir kere kavrayınca hayran kaldım oyunun derinliğine..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 09 Ocak 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ispanya'yla portekiz'e yenilmeyi başarmış adamsın, devlet hazinesindeki aztek altınları bile tüketmişken hangi parayla çikolata dağıtıyorsun? :horace: zaten hoi2'yi tespit ettim ed2k'de, siz misket atadurun birbirinize ben ise mg42'leri doldurayım.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hoca noob'luğu aştıktan sonra da oynuyoruz, ingiltere'yi süpermarket işletir gibi işlettin yahu, adam istanbul'dan delhi'ye uzanmış sen daha seylan çayı içmemişsin. bir de berserk'e bağlayıp bana dalıp da londra'nın düştüğü günler vardı ehe yani eyvallah eu2 iyi güzel oyun da paradox'un kötü oyunu yok ki zaten.. hoi2'yi denemeden baştan savmak anlamsız, ben de vaktinde eu2 için yapmıştım, pişmanım.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 eu2 nin kompleksitesi kesmedi S.A.M. amcamızı, onu bang bang gibi, rüzgarı bile hesaba katan stratejiler paklıyor ancak ne de olsa.[signature][hline]templars of steel
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 şaka bi yana, sevgili S.A.M. kardeş, bizim derdimiz hoi2 nin kötü olduğu değil. herkesin deli gibi işi gücü var, şu oyunu (eu2) oynayan insanların çoğu zaten bilgisayarda diğer oyunları oynamayı neredeyse bırakmış insanlar. şimdi oturup yeni oyun öğrenmek, orda n00bluk yaşamak falan istemiyor kimse. yoksa üstünlük falan tartışmıyoruz. hazır herkesin şu an bildiği, keyif de aldığı bir oyun varken onu oynamak istiyoruz.[signature][hline]templars of steel
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 heh doğru olan birşey varsa o da tavladan bozma strateji oyunlarını (yüksek yere isabet şansı %50 hesabı) oynamayı ergen çağımda bıraktığımdır.. :horace: ben de şakayı bir yana koyayım, kimsenin eu2 oynamasına mani olmuyor kimse, ama hoi2 oynayacakları da yıldırmayalım. herkesin işi gücü kendinin bileceği iş, mesele oysa o söylensin o halde, horoz dövüştürülmesin onun yerine.. benim zaten multi oynamaya da niyetim yok hoi2'yi önce single'ını hatmetmeden, siz bana bakmayın sonuç olarak.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Öne çıkan mesajlar