Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[EU2-Multi] Paticik Campaign icin Geyik ve Tartisma Forumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
(-: en azindan deneriz hoi2 yi beyler ya[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
hoi2 multi müthiş olabilir, en azından eu2 partilerindeki gibi millet single oynuyormuş gibi etkileşimsiz kalmaz.. :-)

almanya
italya
japonya
ingiltere
amerika
rusya

olsa kafi gelir herhalde? gerçi italya'nın varlığı yokluğu belirsiz, komintern müttefiklerle biraz daha uzak durabilir belki.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
paradox..
paradox...
Crusader Kings..
o_O
O_o
O_O

Hngghh....[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Dungeon_Master, 08 Ocak 2005 04:19 tarihinde demiş ki:
Kopya mı alıcaz yoksa download eebileceimiz bi yer var mı? Oyunlar riske benzio, gerçek hayatta risk oynamayı severim.. İlk defa oyniicam bu oyunları..
[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
yaw bi eu2 multisi yapsaydık ya[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Mesaj tarihi:
eu2 düzgün oynayıp bir senaryo bitireceksek varım.

Malum, sürekli kolonileşmekle uğraşıp didinip sonra emeğimin meyvelerini alamadan yarıda kalması hoş bir durum değil.[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
önce eu2
o konuda tartisma olmasin artik :D

Ben derim ki

AGCEEP - 1520 yada 1419 deneyelim b usefer[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
heh siz 10000 inf basın, ben de 209. mekanize birliğe hangi model araç seçeceğimi düşüneyim.. :-p

yeni paradox oyunu çıkmışken onu kenara bırakıp eskisini oynayanı johan (thunder of god 8-) ) çarpar..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
ulen iyi ki bi eu2 oynadın, nehir üzerinden dağlara saldırırken 100k asker heba ettiğin günleri unutmadık.. :horace: (ben o esnada 30-40k ile 150k'yı oyalıyordum macar ovalarında ehe)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
ya çıkmadan oynayalım işte :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
Mesaj tarihi:
heh sizin eu2 partisi bitene kadar hoi3 çıkar.. :-p

eu3 çıksaydı doğru düzgün de eu2'nin basit kalan sisteminden kurtulsaydık..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Dungeon_Master, 08 Ocak 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
said:
Kopya mı alıcaz yoksa download eebileceimiz bi yer var mı? Oyunlar riske benzio, gerçek hayatta risk oynamayı severim.. İlk defa oyniicam bu oyunları..
[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
sam kardes ben eu2den memnunum valla. daha karisiklastigi zaman oyun oyunluktan cikior artik. oyun dedigin asiri karisik bisey olmamali bence.[signature][hline]templars of steel
Mesaj tarihi:
said:
Dungeon_Master, 09 Ocak 2005 02:56 tarihinde demiş ki:
said:
Dungeon_Master, 08 Ocak 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
said:

Valla kardeş ben hoi yi torrent den indirdim uzun zaman önce.Ama önce single kas oyunu kavra ilk oynıcaksan crusader kings ve ya hoi iyidir Eu2 kasar ben Eu2 yi bi ara indircektim vazgeçtim.Bencede Hoi2 çıksın single kasalım multide mihver devletleriyle dünyayı paylaşmaya sonra başlarız.
Mesaj tarihi:
yeni motorla eu3 diiceem geliyo ama şöle bi sorun var eu2 nin güzelliği basit olması zaten.

yani bok ederler diye korkuyorum. paradox ta çok tecrübeli bir ekip değil ne olursa olsun..[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
Mesaj tarihi:
paradox'un nesi tecrübeli değil hoca? adamlar sadece belli bir tarz üzerine odaklanmış ve çıkardıkları her oyun da hitap ettikleri kitle tarafından sevilmiş durumda. alanında paradox'tan daha deneyimli şirket biliyorsanız bana da söyleyin de onların oyunlarına da bakayım.. :-p

ekleme: wanderer birader, bir oyunun %75'inden fazlası savaş üzerine odaklanmışsa ve ve bu savaş için de sana sadece 3 birim sunuyorsa orada bir komplikasyon eksikliği vardır. eu2'yi aylarca deli gibi oynadım, halen açıp agceep ile oynayasım geliyor bazen ama paradox'un diğer oyunları savaş konusunda insana daha çok seçenek sunuyor stratejisi için, özellikle de hearts of iron gibi sırf savaş üzerine odaklanmış bir oyunları çok başarılıydı bu konuda.. ekonomi, kültür, siyaset, ülke yönetimi, halk gibi konularda ise victoria muhteşem bir oyun, eu2 elbette ki çok basit kalıyor bu açılardan..

heh bunu söylüyorum ama victoria'ya 2-3 saat baktım böyle hiçbişi anlamadan. bunu bana yapabilmiş başka bir oyun da yok.. :-p ama bir kere kavrayınca hayran kaldım oyunun derinliğine..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:

[Bu mesaj Sam tarafından 09 Ocak 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ispanya'yla portekiz'e yenilmeyi başarmış adamsın, devlet hazinesindeki aztek altınları bile tüketmişken hangi parayla çikolata dağıtıyorsun? :horace:

zaten hoi2'yi tespit ettim ed2k'de, siz misket atadurun birbirinize ben ise mg42'leri doldurayım.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
hoca noob'luğu aştıktan sonra da oynuyoruz, ingiltere'yi süpermarket işletir gibi işlettin yahu, adam istanbul'dan delhi'ye uzanmış sen daha seylan çayı içmemişsin. bir de berserk'e bağlayıp bana dalıp da londra'nın düştüğü günler vardı ehe

yani eyvallah eu2 iyi güzel oyun da paradox'un kötü oyunu yok ki zaten.. hoi2'yi denemeden baştan savmak anlamsız, ben de vaktinde eu2 için yapmıştım, pişmanım.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
şaka bi yana, sevgili S.A.M. kardeş, bizim derdimiz hoi2 nin kötü olduğu değil. herkesin deli gibi işi gücü var, şu oyunu (eu2) oynayan insanların çoğu zaten bilgisayarda diğer oyunları oynamayı neredeyse bırakmış insanlar. şimdi oturup yeni oyun öğrenmek, orda n00bluk yaşamak falan istemiyor kimse. yoksa üstünlük falan tartışmıyoruz. hazır herkesin şu an bildiği, keyif de aldığı bir oyun varken onu oynamak istiyoruz.[signature][hline]templars of steel
Mesaj tarihi:
heh doğru olan birşey varsa o da tavladan bozma strateji oyunlarını (yüksek yere isabet şansı %50 hesabı) oynamayı ergen çağımda bıraktığımdır.. :horace:

ben de şakayı bir yana koyayım, kimsenin eu2 oynamasına mani olmuyor kimse, ama hoi2 oynayacakları da yıldırmayalım. herkesin işi gücü kendinin bileceği iş, mesele oysa o söylensin o halde, horoz dövüştürülmesin onun yerine..

benim zaten multi oynamaya da niyetim yok hoi2'yi önce single'ını hatmetmeden, siz bana bakmayın sonuç olarak.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
  • Yeni Oluştur...