EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben deli gibi hoi2 ye sardırdım valla
MeTh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ah ulan osmanlı ah ulan osmanlı hevesim kursağımda kaldı valla...
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arkadaşlar oynayacak olursanız da ben katılmayacağım oyuna, size keyifli saatler eğer halledebilirseniz sorunları.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
MeTh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ged ged ged ged ged ged ged ged GEEEEEEDDDDDDDD valla single oynamaya başlıyorum şimdi savunun osmanlı geliyor ss ms koyarım belki buraya :P
GEd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 zor be beyler cok subat -nisan tam sinav zamaniim hani haftada 2 gun oynicaz , 19-24 arasi tarzi birrsey olsa,herkes tam zamaninda gelse ,tam zamaninda biraksak falan hostluk yaparim ,ama turkuz iste kanimizda var, gec gelen olucak ,gelemiyen olucak.oyun yarida kalicak. yani duzenli olucagini bilsem yapardim.
GEd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ahah bi kiside cikip tamam zamaninda geliriz dememis :P yatar yani
Molto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Peki siz paticiktekiler olarak grubu toplayabilip oynadığınızda bağlantı hızı bakımından bir şikayetiniz oldu mu hiç? Oyunun hızından memnun kaldınız mı?
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 biz bir kafede filan yapalım bu işi en iyisi en keyifliside bu olur. Sam de gelirse bodrumdan pause yapmadan diplomasi yapar hehe[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Evet madem yaz geldi okullar kapanmak üzere yeni bi oyun ayar etmek lazım arkadaslar. Toplaşalım[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Napoleon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ben varım valla, her an ve şart altında oynamaya hazırım.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 dungeon lords a adam gibi patch cikarmadilar ,hic oynucak oyunumda yok. arada tarih damarimda kabariyor ( her ne kadar oyunda patlasam bile hep ) : ) eu2 oynanirsa ben bile gelebilirim.
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Port sıkıntısını hallettim. 512 k adsl, mis gibi oynanıyor. Napoleon'la denedik, very fastte multi yaparak tarihe geçtik. Hoş yani[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Napoleon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Evet çoştuk, sadece extremely fastte bir miktar lag oluyor. Eee o da olacak tabii yoksa Türkiye'de yaşadığımızı nereden hatırlayacağız. Port sıkıntısını uzun uğraşlar -ama harbiden uzun uğraşlar- sonunda çözdük. Gönül rahatlığı ile oynanabiliyor.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 4 hazirandan sonra özgür bi adamım Oturalım yapalım[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 okul bitis tarihi uzerine plan yapiyorsaniz ben cekiliyim aradan :) bizde okulun bitmesi gibi bir durum olmuyor :) size ayak uyduramam buyuk ihtimal zaman olarak
Napoleon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Tam kapanış bizim 11 Haziran ama millet isterse daha önce yaparız.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 HOI 2 oynıyalım derım bu defa baya guzel olmus cıktıgından berı kalkmadım basından[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bana sorarsanız hoi2 multi için fazla yavaş kalır[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 size keyifli oyunlar, ben aar'larınızı okumakla yetineceğim.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Gimli, 25 Mayıs 2005 02:01 tarihinde demiş ki: bana sorarsanız hoi2 multi için fazla yavaş kalır hımm dogru onu yap bunu yap derken 0 a sıfır gun bıtebılır :) victoria da cok kasış acaip detayla boguyor adamı crown of the north two thorones cok basıt zevksız oyunlar crusader kıngs ıse sıkıcı ve sekılen victoria dan beter geriye bitek eski dostumuz EU2 kalıyor yada HOI2 de savasmaya hazır (endustırı fılan kurulmus uretıme hazır olan desek daha dogru olur) bır senoryo oynanabılır ancak oda cok zor olur cunkı mıllet ya US ya alman yada sovyet olmak ıster HOI de zaten zevklı olan turkıye gıbı bır ulkeyı alıp kalkındırıp savas sırasında tarafsızlıgı korumaya calısmak veya ulkeyı adam edıp savasa sokmak var (Sıngle da son oyunumda Turkıye ıle oynuyorum en bastan 1936 road to war dan basladım acaıp gaza geldım 4-5 senede anormal endustrı ve ordu kurup ırana saldırdım daha buyuk savas baslamamısken ve ılk kıvılcımı ben yarattım relatıon 200 olan bagımsızlıgımı garantılıyen sovyet kenklerım bana saldırdılar bende mecburen almanlarla ıttıfak yaptım ama hıtler bı turlu polonyaya gırmedıgı ıcın sovyetler karsısında tek basıma kaldım hemen ırandan cekılıp komınıst kenklerın ustune yurudum zar zor 1.5 yıl gıbı bır surede kendımı stalıngrad da buldum orayı alınca aclık edıp moskovaya yurumeye karar verdım fakat stalın amca lojıstıgımı kestı ve ac kalan ordularım tarıh boyunca moskovaya saldırmayı aklına koymus her ordu gıbı hezımete ugradı ve gerısın gerı batuma kadar puskurtuldum sovyetlerle zar zor antlasma yapmaya calısırken hıtler amca gıttı muttefıklere savas actı ve ben alt F4 e basmak zorunda kaldım :))[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. [Bu mesaj Viktor tarafından 25 Mayıs 2005 04:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ehu biz napoleonla 1700 ü gördük maşallah Neymiş, nerde çokluk orda.. :P[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Murk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Multi HoI2 yapılacaksa çok leziz olur yalnız 512kbit bağlantının bile kaldıracağı yönünde şüphelerim var.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 baglantıyla ne alakası varkı rahat kaldırır ama azmo dogru dıyor soyle adam gıbı bır EU2 cevırmek lazım HOI2 cook uzun surer daha EU2 de 1600 gecılemıyorsa HOI2 de 2 yıl fılan gecmez[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ya tabi bi de şöyle birşey var. Biz en son oynadığımızdan beri en az 2 beta değişti. Multiplayer baya stabil hale gelmiş. Bağlantı kompası dışında hiç bir crash yaşamadık şimdilik. Oyunun sürekliliği açısından bu çok önemli[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Öne çıkan mesajlar