Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[EU2-Multi] Paticik Campaign icin Geyik ve Tartisma Forumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu akşam geleceğim deyip gelmeyenler, taocudur, feministir, travestidir, homostrofobik mikroskobik amfibik beyinlidir.

hpp://www.buaksamgelmesigerekipgelmeyentumeu2cilerisutcuessegisitsinyetmezsesuaygirisitsinodayetmezsefilsitsin.eu2.com[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
mex dikkat et de fransa'yı kapitüle etmesinler.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Gimlinin interneti sapitmistir
ayrica router ayarlari yapilmasi gerekiyordur ve sabah da becerememistir
suan da fazlasiyla içkilidir
i
hick[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
ederlerse etsinler, ama yavaşşşş etsinler :)

sorumluluklarını bilmeyen adam zaten kaputüle etmek bir yana ancak kendini maymun eder hehehe

birde osmanlıyım diye gezen boklu şalvarlı oğlancı meth var hiç sorma :p[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

Mesaj tarihi:
ahahah yarıldım
ulan artık oynuyalım yetti gari gimli şu modemi tamir ettiğin zaman haber ver yaz buraya onda göre bi gün belirliyelim ve oynuyalım bu ne be artık arkamdan konuşulmaya başlandı bazı derslere ihtiyacı var insanların.
Mesaj tarihi:
meth insanlara dersi hep eu2 ile mi veririsin ?

mesela hibino meth toph meth derse stadda biri gel eu2 oynayalım ama ben en güçlü devlet olan osmanlıyı seçeceğim mi dersin :-D

eheh oynayalım kıvama geliyor rakipler ehehhe[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

Mesaj tarihi:
nanik oldu oyun gene[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
eu2 atana kadar ben hoi2 çözdüm almanyayla oynadım allied oynadım hatta türkiyeyi kalkındırıp asyayı bile aldım
ama hala tık yok eu2 den hıh[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
valla yapayi dicem hostluk yine
ama insanlar zamaninda gelmiyor falan
host olarak tam zamaninda geliyorum ondan sonra 2 saat bekle.
bayiyor yani.
Mesaj tarihi:
said:
Angelfire, 04 Şubat 2005 01:26 tarihinde demiş ki:
eu2 atana kadar ben hoi2 çözdüm almanyayla oynadım allied oynadım hatta türkiyeyi kalkındırıp asyayı bile aldım
ama hala tık yok eu2 den hıh

nasıl becerdin bu kadar şeyi yaw.ben yaklaşık 40 saat oynadım, hala mayıs 1944 deyim.Ve genelde ext. speed ile oynuyorum.Bilgisayar kaldırmadığındanmı yavaş ilerliyorki?Normalde 1 yıl kaç saatte geçiyor en hızlıda?
Mesaj tarihi:
yav gimli'siz oyun, kanbersiz düğün olur mu hiç? metin'in horde'larını kim tutacak? :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
gimli olsa olsa mead & ale içer.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
EagleEye, 04 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
said:
Angelfire, 04 Şubat 2005 01:26 tarihinde demiş ki:
ama hala tık yok eu2 den hıh

nasıl becerdin bu kadar şeyi yaw.ben yaklaşık 40 saat oynadım, hala mayıs 1944 deyim.Ve genelde ext. speed ile oynuyorum.Bilgisayar kaldırmadığındanmı yavaş ilerliyorki?Normalde 1 yıl kaç saatte geçiyor en hızlıda?

uyumadım :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
gimli modemine ayar çekmeyi beceremedi ama
yardim eden de olmadi
çünkü firewallu zaten kapali modemin
port ayari yerini de arastirsam da bulamadim.
Ama firewall kapali olduguna göre
portlarla ilgli bi sorun da olmamali...
mmm
mmm
Azmoya gel bakalim netten sen benim opyuna girebilir misin dedim.

10 dakka bekle dedi..

Vee
Iste bugün bu mesaji yaziyorum (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
gimli noldu ayarların, azmo gelsin yardım etsinde oynayalım artık. Dönemimde nihayetinde bitiyor akşamları kafam rahat olacak.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

• Yeni Oluştur...