Eternal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 dela 1 pent 2 feci kolpasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Opeth'den tek harvesti sevdiğim için harvest demek zorunda kalıorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bu sıralar grand conjuration en çok. ama her an değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 benim için en etkileyicisi closure dur saygılar(ghost of perdition da mükemmel ama closure 1 numara:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Opeth-Ghost of Perdition In Flames-Cloud Connected Gelmiş geçmiş en full force gaz konsere giriş şarkıları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 konu bozuk 3. sayfaya geçemedim bi türlü :P Bence en güzeli Death whispered a lullaby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Nectar bencede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bana göre harvest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Morningrise albumunun hepsi ve The Drapery Falls vede The Twilight is My Robe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 black bi kez daha düşüncelerimi dile getirdi. not: the twilight is my robe nasıl bir parçadır.. ölüyorum resmen dinlerken (: eriyip yok olmak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Deliverance'in 9.40'dan itibaren olan bölümü insanlik saheseridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bu sıralar Blackrose İmmortal üzerinde durmaktayım. Sunbirds leave their dark recesses Shadows glid the archways Do not turn your face towards me Confronting me with my lonliness You are in a forest unknown The secret orchard And your voice is vast and achromatic But still so precious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 said: Deliverance'in 9.40'dan itibaren olan bölümü insanlik saheseridir. deliverance albümü baştan sona şaheserdir. delivirence+a fair judgement+master's aprrentices gibi 3 aşmış gaz inanılmaz öküz şarkı arka arkaya calıyor daha ne,dinlemediyseniz,koşun.en sevdiğim albüm grand conjuration:baynig of the hounds,klavyenin girdiği yerler,koparıyor beni.yeni albümünde hastasyım still life:zaten baştan sona dinleyinde,the moorda sakın yerinizden kalkmayın inanılmaz meliinda is the reason why i cry duuu uu uuhuu uhuhuhu fln var 9.dakllarda,orada zaten ölmüş oluyorum ben [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 23:58 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar