Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ya arkadaslar video yu cok izlemek istiyorum Bana file planet kullanici,şifre lazim arkadasin biri [email protected] espiao-jogo yazmis calismiyor yada baska nerden izleyebilirim video yu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 5 gün...... http://www.fileplanet.com/161681/160000/fileinfo/Elder-Scrolls-IV:-Oblivion-%22Countdown-5-Days%22-Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 tüm countdown videoları http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=1285 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Yahu Fileplanet disinda baska biyer yokmu video larini nete koyan . (Garadia sagol ama verdigin sitede linkler calismiyor ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 http://www.elderscrolls.com/downloads/media_movies.htm bunu verelim biz sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 sagol garadia simdi oldu :) . Arkadaslar peki birsey sorucagim Oblivian in Multiplayer destegi olcakmi ve multisi nasil oynana bilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 şimdiye kadar elder scrolls serisinde hiç olmadı sitede veya fun sitelerinde öyle birşey yazmıyor,olmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 evet olmadida ne biliyim belki bi yenilik yapmislardir dedim bu sefer . Wow u birakmamin nedeni zaten Online olmasi baban kardesin bisey diyor veya istiyor dungeonda oldugun icin kalkamiyosun basindan pc nin , Pause tusuna basilan oyunlari ozledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ha bunda basabilcekmisin o da tartışılabilir bi açıdan.. " Tamma baba 2 dakka bekle, " diip 1 saatte kalkınılabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 morrowind e kaç patch çıktı? yeterince güncellemişler miydi? oynayamadım ama merak ediyorum, win95 gibi bişi benim bildiğim bu morrowind bug olayında. :)= ha oyna demeyin boşuna o grafikler p3-733-256mbram-gf2mx e gitmez :)= baştan sölim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 OFFFF OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 oblivion ya da gelecekte çıkıcak elder scrolls oyunlarında multiplayer desteği olmıycak, bunu developer söyledi Todd mudur nedir adı o. tabi fikir deiştirirse bilemiycem morrowindde o kadar bug yok, hiç olmassa bi önceki oyun daggerfall'a karşılaştırınca hiç bug yok diebiliriz. son patchle çok rahat oynanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 24une az kaldı hadi artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 . [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 13:13 tarihinde, Garadia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bugün cıkıyodu sanırım.. 24 sendit icin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 sendit ten bende sipariş verdim dort gozle bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Peh sendit 24unde bizim siparisleri ucakla gonderecek daha elimize ulasana kadar 3-4 gun daha gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ben satayım size mis gibi 7.5 YTLye...Anadolu yakasındakiler sözüm size :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 korsan almış olan varsa fraps yükleyip kaç fpsde oynadığını ve ekran kartını yazabilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 şörefsiz sendit korsan hızlı cıktı gene isyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 No Korsan yes digital download.. :D http://www.direct2drive.com/376/product/The-Elder-Scrolls-IV:-Oblivion-w/-Manual ama lanet olsun çıkan yazıya..... You are not in a country that can download this game. [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 22:29 tarihinde, dreagloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yok mu oynuyan kimse? biri yorum yapsın spoiler vermeden acız burda kırıntılar icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 The Elder Scrolls IV - Oblivion Collectors Edition (PC DVD-ROM) status: Item Shipped (22nd Mar 2006) Helal olsun sendite =) normalde senditten kac gun icinde geliyor daha once bir sey siparis etmis olan var mi? Bu haftasonu gelirse harika olur =P [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 14:55 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ben de ce alıyorum. pre order 24 diyor bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Gaming sen ne zaman pre-order etmistin ben ayin 5inde ettigim icin bu kadar erken yollamis olabilirler bazi amerikan siteleri halen PC-CE'i yollamamis ama normal edition satiliyormus ilginc bir durum =/ [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 15:30 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar