huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ben de atlantis'e sardım geçenlerde, güzel dizi haggaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Marv said: Çok uzun izleyemem diyen ben 6.sezonu yarıladım dün gece. İyi gidiyor vala. Bu 8. sezona geçince Atlantis'le beraber mi izleyeyim sizce yoksa 10. sezonu devirdikten sonra mı Atlantis'e geçeyim ? beraber izlemezsen hafif spoilerlar yeme ihtimalin var. belki biraz karışık olabilir ama şurda bölümleri yayın tarihlerine göre sıralamışlar. öyle de gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Heimdall said: Marv said: Çok uzun izleyemem diyen ben 6.sezonu yarıladım dün gece. İyi gidiyor vala. Bu 8. sezona geçince Atlantis'le beraber mi izleyeyim sizce yoksa 10. sezonu devirdikten sonra mı Atlantis'e geçeyim ? beraber izlemezsen hafif spoilerlar yeme ihtimalin var. belki biraz karışık olabilir ama şurda bölümleri yayın tarihlerine göre sıralamışlar. öyle de gidebilirsin. souldarkorn said: Recommended Viewing Stargate movie Stargate SG-1, episodes 1.1 to 8.2 Stargate Atlantis, episodes 1.1 to 1.15 Stargate SG-1, episodes 8.3 to 8.20 Stargate Atlantis, episodes 1.16 to 2.1 Stargate SG-1, episodes 9.1 to 10.2 Stargate Atlantis, episodes 2.2 to 3.4 Stargate SG-1, episodes 10.3 to 10.12 Stargate Atlantis, episodes 3.5 to 3.19 Stargate SG-1, episodes 10.13 to 10.20 Stargate: The Ark of Truth Stargate Atlantis, episodes 3.20 to 5.1 Stargate: Continuum Stargate Atlantis, episodes 5.2 onwards... Sıralama şu sanırım ? Karışıkmış biraz ama böyle deneyeyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Stargate universe de var unutma onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 link vermeyi unutmuşum yukarda. http://forum.gateworld.net/threads/75990-Full-Stargate-Series-Viewing-Order burda yayın tarihlerine göre sıralı. senin bulduğunda da heralde atlantis ve dünya arasında iletişim olan bölümlere göre sıralama yapmışlar. ikisiyle de spoilersız izlersin, tercihine bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Heimdall said: link vermeyi unutmuşum yukarda. http://forum.gateworld.net/threads/75990-Full-Stargate-Series-Viewing-Order burda yayın tarihlerine göre sıralı. senin bulduğunda da heralde atlantis ve dünya arasında iletişim olan bölümlere göre sıralama yapmışlar. ikisiyle de spoilersız izlersin, tercihine bağlı. Bu linkte iyiymiş, teşekkür ettim. sQu said: Stargate universe de var unutma onu Biliyorum onu da, o en sona sanırım. 6. sezonu bitirdim şimdi. 7 ve 8. sezonların bölümlerine imdb'den bir bakayım dedim, sanırım 7 ve 8. sezonlar '' genel anlamda '' önceki sezonlara nazaran daha bir hareketli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 universe de fena değildi ya robert carlyle için filan izlenir yinede tabiki genele bakınca yatık ama bilemedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Universe i kötü yorumlardan dolayı izlemedim ben de ama bir ara sarmayı planlıyorum. Uzay olsun çamurdan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yok işte öyle olmuyor malesef, universe çok bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 o hepimizin bildiği ilk filme bayılırım ama ardından gelenlere hiç alışamadım filmler dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 İşte uzun süre izlemiyorsun sonra dizi kıtlığı olduğu bir zaman ve boş zamanında çoksa lan şu Universe bir bakayım Uzay olsun çamurdan olsun diyorsun :D Ama çok çaresiz kalmadıkça tavsiye etmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ben sevmistim ya universe i.bi dene bence keske devam etseydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 SG-1 bitti, The Ark of Truth'u da izledim. Atlantis 4. sezon ortalarındayım şu an. 5. sezon 2. bölümden sonra Continuum'da izlerim sonra Atlantis'i bitirip bırakırım ben de seriyi. Universe'e bulaşmayayım diyorum ben de. Film izlemeyi özledim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 sg-1 keşke hiç bitmeseydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 SGU hk. Kötü denmesine rağmen bence gayet güzel bir seri. Ama SG-1 ve SG:A gibi action/adventure türü bir dizi değil. Pure drama dizi. Daha çok karakterler ve yaşadıkları psikolojik sorunlara ve karakterler arasında dönen entrikalara v.s yoğunlaşılmış. Kısacası space drama. Action v.s hak getire. Alıştığımız Stargate serilerine benzer bir dizi beklentisine girerseniz oflaya, poflaya izlersiniz çünkü bayağı kasvetli bir havası ve çok ağır ilerleyen bir konusu var. Onun haricinde hem sci-fi hem de drama sevenler için hoş bir alternatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Roland Emmerich has confirmed that he intends to reboot the Stargate franchise as a new movie trilogy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 pati paylaş ta full stargate var isteyene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 http://www.stargatesg1.sarahcutter.com/s_tealc02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Norak said: Roland Emmerich has confirmed that he intends to reboot the Stargate franchise as a new movie trilogy. Ooooouuuu, bomba haber. Acep kadro nasil olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 scifi oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 HNNNGGGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Gallant said: Norak said: Roland Emmerich has confirmed that he intends to reboot the Stargate franchise as a new movie trilogy. Ooooouuuu, bomba haber. Acep kadro nasil olacak. RDA olmazsa ağlarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 RDA bitmiş malesef ya :( http://copcop.net/wp-content/uploads/2011/12/5bb31213-richard-deen-akm-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 RDA ya cameo versinler bir tane yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar