Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Serisi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Konu olarak şıkışıp kalıcaklar cünkü gate kullanımları çok kısıtlı hatta yok gibi birşey. Bütün olay geminin içinde psikolojik olanları anlatıyor kaç bölümdür ki kısırlaştı artık. Adam gibi kontrolü ele alıp sağa sola gate kullanmaya başlayıp bi an önce aksiyona geçmeliler yoksa yattara.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
SG-1 1-8. sezona kadar, Atlantis'in se tamamı izlenebilir. SG-1 9-10 diziyi uzatma çabasıydı ve berbattı bana göre.

Universe gelirsek konu biraz kısıtlı. SG-1 gibi başlattılar. Bir grup insan ellerinde adam gibi hiç bir tekneloji yok, olanı da kullanamıyorlar. Aynı durumu SG-1 de yaşadıktan sonra doğal olarak sıkıcı geliyor. 14. bölümle ...

14

Rush geminin sistemlerine girmek için bir şans yakalıyor. Belki bundan sonra geminin kontrollerini tamamen elegeçirirlerse daha haraketli bölümler başlayabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Ya sg-1'in efektlerini vs. beğenmezseniz ya da 10 sezon kim izler derseniz, atlantis izleyin. Ben ilk atlantisle başladım ve sırf McKay için falan izlenebilir dizi, boş olduğum günler 6-7 bölüm izlemişliğim var. Bir tek son bölümü kaldı izlemediğim ona da kıyamıyorum :P

Bir kere Atlantisi izledikten sonra zaten gerisi gelir, SG-1, Universe vs. izleme ihtiyacı hissedersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...