Sawer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ya dizi bariz kötü ya..O nasıl uzay savaşı,nasıl kaçtılar 2 kişi koskoca gemiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ya hakkaten cok basarısız ilerliyor universe ama SG hayrına izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Absolut'la aynı fikirdeyim. BSG vari stargate'e karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 12. bolumun basinda calan sarkiyi bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ben de sevdim: You Won't Know - Brand New Albüm: The Devil And God Are Raging Inside Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 evet guzel gercekten saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Sawer said: ya dizi bariz kötü ya..O nasıl uzay savaşı,nasıl kaçtılar 2 kişi koskoca gemiden..kaçmalarını istemişler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Sovereign said: Absolut'la aynı fikirdeyim. BSG vari stargate'e karşıyım.BSG vari stargate çok yerinde tespit olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konu olarak şıkışıp kalıcaklar cünkü gate kullanımları çok kısıtlı hatta yok gibi birşey. Bütün olay geminin içinde psikolojik olanları anlatıyor kaç bölümdür ki kısırlaştı artık. Adam gibi kontrolü ele alıp sağa sola gate kullanmaya başlayıp bi an önce aksiyona geçmeliler yoksa yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bsg çakması olduğuna bende katılıyorum. Bence en büyük sorun kadronun çok zayıf olması ne SG-1 ne Atlantis kadrosunun yanına yaklaşabilecek bir kadro mevcut.Rodney mckay 2 saatte atlantis'i yeniden inşaa etti bu adamlar 2 ayda tuvaletleri onaramadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 şimdi bu sg1 falan oturup izlenir mi? kaç yıl olmuş müthiş kötüdür efektler falan kesin. bayar mı baymaz mı? stargatein filmine hastayımdır 40 kere izlemişimdir ama dizisine hiç girmemiştim. uzay temalı diziler hoşuma gitmiyor pek. bsg hiç sevmem mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sg-1 da atlantis de çok iyi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sg-1 ilk 1-2 sezon biraz bayabilir. 2. sezonun sonlarına doğru sarmaya başlıyor. ondan sonra iyice kaptırıyorsun kendini. zaten sonra atlantis e başlarsın. atlantisin efektleri gayet iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hee iyi thor dediyse inandım indiricem aynı kafadayız genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 SG-1 1-8. sezona kadar, Atlantis'in se tamamı izlenebilir. SG-1 9-10 diziyi uzatma çabasıydı ve berbattı bana göre. Universe gelirsek konu biraz kısıtlı. SG-1 gibi başlattılar. Bir grup insan ellerinde adam gibi hiç bir tekneloji yok, olanı da kullanamıyorlar. Aynı durumu SG-1 de yaşadıktan sonra doğal olarak sıkıcı geliyor. 14. bölümle ... 14 Rush geminin sistemlerine girmek için bir şans yakalıyor. Belki bundan sonra geminin kontrollerini tamamen elegeçirirlerse daha haraketli bölümler başlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Yahu bende hangi diziyi izlesem diyordum çok güzeldi bu dizi. Filminden haberim bile yok (Belki izlemişimdir ama hatırlamıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Güzel konulu bilimkurgu dizisi istiyorsan ve efektlerin eskiliğine çok önem vermezsen Babylon 5'i ve eğlenmek gülmek için Farscape'i tavsiye ederim. Universe zevk almak için başlanacak bir bilim kurgu dizisi değil henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 son bölüm iyiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ya kağan sen daha sg-1'ı atlantisi bitirmedin SGU izleyip bruaya gelip iyidi diyosn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 en azından kel değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 oha kavgada söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 owned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pluviatia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 sg1 is coming back! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Ya sg-1'in efektlerini vs. beğenmezseniz ya da 10 sezon kim izler derseniz, atlantis izleyin. Ben ilk atlantisle başladım ve sırf McKay için falan izlenebilir dizi, boş olduğum günler 6-7 bölüm izlemişliğim var. Bir tek son bölümü kaldı izlemediğim ona da kıyamıyorum :P Bir kere Atlantisi izledikten sonra zaten gerisi gelir, SG-1, Universe vs. izleme ihtiyacı hissedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar