Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Frostwhisper Realm Başlığı

YaBuZ

Öne çıkan mesajlar

sevgili kanuni,

öncelikle saldırdığın saat sabahın 7 si avrupalılar için sabahın 5 i üzgünüm ama pvp serverında raid yapacaksan bu saat ezikliğin son noktasıdır

ikinci olarak öküzü kesmek iş değil ben 10 kişinin elini kolunu sallayarak çekip kestiğini gördüm

undercity zaten rezil bir mekan tek bir guard a dokunmadan içeride dolaşmak işten değil

gidersin akşam 8 de thrall ı kesersin büyüksün derim

ikinci olarak pvp serverında pve target kesilerek savaş açılmaz erkek gibi gider player kesersin zone kapatırsın ozaman bir nebze olur

sevgiler saygılar
mighty

how did you field a 40 man raid at 7 in the morning? it isnt really a pvp accomplishment when there are no horde online to fight, when we killed the stormwind bishop i also got 50+ honor kills (means atleast 40 or so level 50+ alliance tried to stop us)

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 17:48 tarihinde, Mighty_THoR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

pve target dediğin horde ırklarının liderleri oluyor, gelir biri liderini öldürürse savaş demek olur bu, yani bizim yaptığımız outdoor pvp için bir adımdı, tabi bunu ganker hordelar ve senin gibi kişisel anlaşmazlıkları olanlar yanlış anlayacaklardır.

not: sabahın 7sinde hordedan adam olmaması bizim sorunumuz deil, unutmamak gerekiyo; su uyur düşman uyumaz...
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle thrall haricinde bir boss kesmekle herhangi bir mob kesmek arasında zerre fark yoktur çünkü horde şehirleri zaten korumasızdır ve söz konusu bosslar gerçek anlamda bir boss olmaktan çok uzaktır tb ye veya uc ye girmek çocuk oyuncağı buna karşılık horde un stormwind in veya ironforge un kapısından dahi içeri girmesi için kıçından ter damlaması gerekiyor

ayrıca 5 am raid yapan adam mmo camiasında en düşük yaşam formu olarak kabul edilir bir mmo oyununda yapılabilecek daha sefil bir haraket yoktur

savaş deklarasyonu için 2 gün if you are red you are dead mantığıyla önüne gelen adamın cesedini çiğnersin ozaman olur ama onun için yetenek ve kaba et lazım

serverda toplasan 10 tane horde yokken gidip oyundaki en kolay boss u kesmek acınacak bir durumdur.
Sosyal ağlarda paylaş

pardon hangi fps hangi server kalitesiyle hangi internetle akşam 20 civarı serverda 2-3 bin kişi onli iken yapacaktık raid?

raidi saat kaçta nereye yapacağımız bizi ilgilendiren bir meseledir. sabahın köründe kalkan okadar adama laf edemezsin sen.

yeni kurulmuş orgrimmar thunder buffla sen stowmwind ve if yi , buradaki guard popülasyonu durumunu , jeopolitik yerini nasıl aynı kefeye sokabiliyorsun şaşıyorum.

kanuniye katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

mighty'e kesinlikle katılıyorum ve official forumlardaki topic'i okudukça üzülüyorum türk isminin böyle kullanıldığını gördükçe.siz thrall'ıda kesicez diyorsunuz fakat anlamıyorsunuz adamların umrunda değil o saatte böyle birşey yapmanız.eğer pvp yapmak istiyorsanız ve kendinize güveniyorsanız şu saatte şurda olun outdoor pvp yapalım dersiniz.bu kadar
Sosyal ağlarda paylaş

her sabah official forumları okuyorum ben.bu siz daha frostwhisperda değilken de aynıydı.benim demek istediğim orda biri go turks demiş biri be de güçlyüm beni de guilde alın demiş.allah aşkına bunlar güzel şeyler mi?madem türk ismine önem veriyoruz (en azından ben veriyorum) herşey en güzel şekilde yapılmalı bence eğer türk ismi işin içine giriyorsa.
edit:kimseyle laf dalaşına girmeyeceğim bu konuda attığım son mesaj.

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 08:59 tarihinde, Smthrill tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya neden tartışıyorsunuz anlamıs değilim,horde tarafındaki bir mage olarak(titrek lvl 60 undead)kendim adıma üzüldüm ama ala adına sevindim,kutlarım,insallah yukardakilerinde belirttiği gibi aksam saatlerinde thralla saldıracak kadarda güçlenirsiniz ve telekomda izinverirse saldırırsınız.bir guild sabahın 5 inde toplanıpta sehir basıp boss kesebılıyorsa gratz denir baska bişi denmez bence.
Sosyal ağlarda paylaş

bir guild sabahın 5 inde toplanıpta sehir basıp boss kesebılıyorsa gratz denir baska bişi denmez bence

tesekkurler damdakikedi.. buradaki esas anlam zaten bu. sabahin korunde 50 kisi bir amac ugruna giriyor oyuna bunu basarmak guzeldi bizler icin.

smithrill allah askina biz o forumlarda mc de ve onyxiadaki zaferlerimizide yazdik. onlar nedir peki bombos instance a girip daliyoruz ama o zaman basarili olup simdi suclu olmak ne derece anlamli.

her neyse ya paticikde laf salatasi

klasik
Sosyal ağlarda paylaş

smithrill the core horde kisminin en buyuk ve guclu guildlerinden biliyorsun onlarin liderinin yazisi :

i think many are missing the point of aia's post here. they dident say they were the best guild in the worls. so all poeple saying things like:
well that wasent hard to do in the morning kinda missing out what the topic was about.

it was now a long time ago we first killd lusifron in moltencore. i did after the kill a post about it in the fw forum. think the topic was named "lusifron down on frostwhisper".
and we got 100s of replys saying we were selfish idiots braging about how good we were and so on.
and it was not why i posted it on fw forum. nowdays we never post what we do on fw. there are to many people misunderstanding the mening of the posts. we did post some aq progression posts. but i count that as server progress and nothing only made by us.

all guilds have diferent goals. ala has a goal to kill all the 3 city bosses, why try the hardest time first? there goal has to be respected. later on when they geard up maybe they can do it on a time when there are a few hord players online.

and to the person saying that you cant kill thrall when there are hords online.
i bet a guild like , or can do it. the have many players that knows how to play there class well. they have the gear for it. and most of all they have ernd the honor to do it alredy. they have ernd the honor by showing respect of other people's will. they dont only think about themeself(all guilds including us has a few people that i dont count here).

a thing that mostly kids needs to read and really underrstand is: treat others the same way as you want to be treated.

...

sonunda anlamis neyin ne oldugunu ilk sayfada laf etmisti.

artik uzulmuyorsundur umariz

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 09:17 tarihinde, NexcaT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet sizi anlıyan birinin çıkması güzel.noriath'ın yazısı hoşuma gitti.ganklendik sonra biz de ganklemeye başladık diyor.bende bundan sonra bakmıyorum kimsenin mcsine bwlsine.kırmızı olan herkese dalmak lazım eğer pvp serverıysa bu ve bu da bir oyunsa (buna oyun gözüyle bakmıyanlar için söylüyorum) alabildiğimiz maksimum zevki almak lazım :d ve tüm alaya gratz inşallah doğru anlaşılırsınız ve forumlarda oyunda türk ismini doğru tanıtırsınız.
başarılar
Sosyal ağlarda paylaş

mighty_thor
said:
öncelikle saldırdığın saat sabahın 7 si avrupalılar için sabahın 5 i üzgünüm ama pvp serverında raid yapacaksan bu saat ezikliğin son noktasıdır

çok komik bir yazı olmuş bu ya. düşünsenize, sene bilmem kaç sene önce savaşan iki ülkelerden biri karşı taraf uyurken saldırıya geçiyor hazırlıksız yakalıyor ve öldürüyorlar hepsini. sonra çıkıyorlar ve yuuuuhhh eziksiniz la siz adamlar uyuyorlardı. ve bunu söyleyen de kazanan ülkeden !!

mighty_thor
said:
ikinci olarak öküzü kesmek iş değil ben 10 kişinin elini kolunu sallayarak çekip kestiğini gördüm

bende 3 kişi ubrs full yaptıklarını gördüm o zaman kimse bir daha ubrs yapmasın iş değil çünkü dimi !!!

mighty_thor
said:
undercity zaten rezil bir mekan tek bir guard a dokunmadan içeride dolaşmak işten değil

ben ironforge'da içerisinde çok level40 civarı horde gördüm....

mighty_thor
said:
ikinci olarak pvp serverında pve target kesilerek savaş açılmaz erkek gibi gider player kesersin zone kapatırsın ozaman bir nebze olur

arkadaşım ister burda ister official forumda nickini classını levelını ilan et, gelip erkek gibi keselim seni !!!

ya arkadaşım tüm forumlarda herkes tebrik ederken, tüm türk ler tebrik ederken sen niye böyle bir çıkışta bulundun anlamak imkansız. başka serverdaki türk ler bile tebrik ederken aynı serverdaki biri (aynı serverda ve horde olduğunu varsayıyorum) bu şekilde hitap ve davranışlarda neden bulunur?

boss kesmenin zamanı mı var???
boss kesmek için illa yanında horde larda mı olması lazım???

insanımız neden böyle ön planda olmaktan zevk duyuyor?
Sosyal ağlarda paylaş

abi if nin içinde , banka ve ah önünde yürürken oyun takılıyor. bu horde kısmı içinde aynıdır tabi. şimdi sen if banka önüne (100 ally orada) yürürken kasıla kasıla , oradan 70 horde un girişi, guardların çıkışı, tüm magelerin aoe yapışını bi düşün ve napabileceğini bana söyle.

bir serverda adamlar 2 guild gidip sw yi bastı. ona karşılık verenlerde bi hayli kalabalıktı. server göçtü ve zaten sonra bg ler açılmaya başladı. outdoorun bitişinin asıl nedeni budur.
doğal olarakta fps1.2 olacağı ve yürüyemeyeceğimi bileceğim bir yere ne diye dalayım?

tabi ben salağım ekran donsun guardlar beni kessin diye akşam 20 de orgrimmar basacam.

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 15:11 tarihinde, samaella tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bladefist de cumartesi günü saat 10 da yaklaşık 200 ally in ogrimar ı basıp 45 dakika hem horde la hem thrall la kapıştığını gördüm okadar uğraştılar thrall ı çizemediler bile ama önemli olan kesmek değil ogün ogrimar a inip o sahneyi gören herkes helal olsun dedi sonra horde bastırıp adamları dışarı attı yaklaşık 2 saat kadarda kapıda kapıştı insanlar önemli olan kesmek değil ogün o adamların verdiği mesaj önemli kralınıza badem suyu misali girdiler savaştılar gittiler önemli olan kesip kesmek değil önemli olan adam gibi gidip savaşmak en azından denemek korkakça kesmektense gerekirse erkek gibi ölmeyi tercih etmek bu bir zihniyet meselesi

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 15:22 tarihinde, Mighty_THoR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...