Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nası yani? oha ? bi okuyun


behran

Öne çıkan mesajlar

bu haberi http://www.turk.internet.com dan aldım.
anlayın halimizi.bizden biras daha yüksek paraya hızlara bakın

" Kablolu Internet’in Rakiplerinin Yeni Yolu ABD sathında, kablolu Internet’le DSL hemen hemen aynı fiyat ama kablolu Internet’in daha çok bant genişliği sunmasını abone yarışını lehlerine çeviriyor. Cavalier Telefon şirketi ise SDSL’yi sınırsız yerel aramalarla birleştirecek aylık 50 $’lık yeni hizmet paketiyle bu gidişi değiştirmek üzere.



Merkezi Va. Richmond’da bulunan Cavalier Telephone (www.cavtel.com) 31 Temmuz 2003’ten beri bir DSL paketi sunuyor. SDSL kullanıcıları saniyede 960 Kilobit veri alabiliyorlar. Pakette ayrıca yerel arama ve arama özelliklerinin tam paketi (arayıcı ID’si, sesli posta vs.) ve de dakikası 5 sente uzun mesafe aramalar var. Paketin toplam fiyatı Maryland, Pensilvanya ve Virginia’da 49.95 $ ve Delaware’de 79.95 $.

Cavalier’in pazarlama ve ürün yönetiminin başı Andrew Lobred’e şirketin nasıl olup da bu fiyatları verebildiğini sorduk. Lobred şöyle yanıtladı: “Bu tamam geniş-bant hizmetinin içindeki görünmeyen maliyetleri düşürmekle alakalı. Biz düşük güç kipi bulunan Oran Uyarlamalı DSL (RADLS) donatısı ve ADSL 2 kullanıyoruz. Paradyne’i takviye ediyoruz.”

CLEC, UUNET’e ve AT&T omurgalarına erişim satın almakta. Bu tesis-tabanlı şirket (ağ haritası için burayı tıklayınız) hücresel telefon şirketlerine toptancılık hizmeti de veriyor.

Cavalier’in zaten kayda değer bir müşteri tabanı var. Şirket, yerel, uzun mesafe, çevirmeli ve DSL takımını kullanan 30,000’den fazla işyeri müşterisiyle ve 100,000’i aşkın ev müşterisiyle gurur duyuyor. Bu müşterilerin 250,000’den çok ses hattı var. “Temmuz ayında ev DSL’sinde yüzde 10 büyüdük.” diye belirtti Lobred: “Üstelik bu, yeni fiyatımıza geçmeden önceydi.”

Çeyrek yıl sonuçlarını 29 Temmuz 2003’te rapor eden şirket, o tarihten önceki üç ay içinde 2,000 işyeri müşterisi ve 12,000 ev müşterisi edindiğini ileri sürdü. Şirket ayrıca 3 milyon dolar olumlu nakit akışı rapor etmekle birlikte kar ya da zarar rakamlarının tabanını açıklamadı. Söz konusu şirket özel teşebbüs olarak işletiliyor.

Eğer Cavalier beklenen dosya indirme hızından daha iyisini sunabilirse DSL performansı satışları daha da arttırır. Şirket ağ yüküne bağlı olarak (uygulamada çoğu zaman vaat edilen en yüksek veri indirme hızı değil en düşük hız geçerli olur) saniyede 12 Mb’e kadar veri nidirme hızı temin edecek RADSL ve ADSL 2 teknolojilerini kullanmayı umuyor.

Şirketin vaat ettiği saniyede 960 Kb simetric internet hizmeti, endüstri standar paketinin hızı olan 768 Kbps/128 Kbps’nin çok üstünde bir bant genişliğine sahip olmakla birlikte endüstrinin standar yüksek ücretli paketinin hızı olan 1500 kbps/256 kbps’ın biraz altında kalıyor.

Şirket, kendi geleceğinin parlak olduğunu ileri sürüyor. Verdiği bir demeçte, Cavalier Başkanı ve COO’su Robert Keane şöyle konuştu: “Üçüncü kişi konumundaki taşıyıcılara bağlı olarak çalışmaktan kurtulmamız, ağ kapasitemizi kayda değer oranda arttırarak Cavalier’in müşterilerine daha gelişmiş ses ve veri ürünleri sunmasını mümkün kıldı. Bu ilerlemenin tamamlanmasından önce şimdiden söyleyeyim; Cavalier ev müşterilerine yönelik ses ve DSL fiyatlarını düşürmüş bulunmaktadır. Cavalier şu anda hem bölgenin en ileri ağlarından birine hem de rakiplerini en çok zorlayan fiyatlandırmaya sahip.” "[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne dediğini anlamadım. ama zamanında yazdığım yazıyı bir daha koymak istiyorum:

said:
Bonecrusher, 30 June 2002 02:02 tarihinde demiş ki:
Chip'den iki haber:
1
10 Haziran Türk Telekom Cephesinde Gelişmeler Var

"Türk Telekom'un özelleştirilmesi yolunda atılacak adımlar belli oldu. IMF'nin baskılarıyla yol haritası belirleme çalışmalarını hızlandıran TT, bu amaçla Arthur Andersen'in önerdiği 4 seçenekten holdingleşme seçeneğine karar kıldı. Seçeneklerden ilki mevcut şirket yapısının korunarak yeni döneme hazırlamasını, ikincisi cep telefonu ağırlıklı bir yapının oluşturulmasını, üçüncüsü yurtdışı ağırlıklı bir büyüme stratejisiyle yeniden yapılanmayı öngörüyordu. 4. seçenek olan parçalara bölünerek holdingleşme senaryosunda karar kılan TT, buna ek olarak 3. seçeneği de dikkate almaya karar verdi. Buna göre, sabit telefon, internet, kablo televizyon ve cep telefonu gibi hizmetlerin her biri ya da birkaçını bir araya getiren şirketler kurulacak. Kurulacak tahmini şirket sayısının 8 olacağı düşünülüyor. Bu modelin zorunlu kıldığı düzenlemeler, Ekim ayında TBMM'ye sunulacak. Kasım ayının sonundaysa, TT'nin özelleştirme stratejisinin son halini alması ve kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Türk Telekom: Bilginin önündeki engel

Bir türlü tamamlanamayan TT'nin özelleştirilme projesinin bir an önce hayata geçirilmesi gerek. Çünkü TT, izlediği mevcut internet politikasıyla hizmet etmek için varolduğu insanları değil, kendini düşünüyor. İşin komik tarafı bunu yaparken de yine kendine zarar veriyor.
Tekelleşmenin ne kadar kötü ve insan doğasına uzak bir yapı olduğunun göstergesi olan Türk Telekom, şu ana kadar bu konuda üniversitelerde ders konusu olabilecek kadar başarılı! bir performans ortaya koydu.
TT cephesinden bir haber de tabii ki zam konusunda. TT'nin bu yıl için 3 katrilyon TL kar hedeflediği öğrenildi. Oysa şirket geçen yıl 1.6 katrilyon TL elde etmişti. Aradaki farkın yıl sonuna kadar kullanıcılara yapılacak yüksek zamlarla kapatılacağı tahmin ediliyor."

2
12 Haziran Ülkemden İnternet Manzaraları

"Bugün dünyada bir ilki gerçekleştiren Türk Telekom, vatandaşlarına 64 Kbit kablo internet bağlantısı sunarak 21. yy insanlarına 64 Kbit'lik kablo internet bağlantısı olabileceğini gösterdi. Araştırmalarım sonucunda dünyada bu kadar düşük hızlı bir kablo internet bağlantısına rastlayamadım. Varsa bile belki Afrika'da ya da Amazon'da balta girmemiş ormanlarla çevrilidir. Oysa biz balta girmemiş ormanlarla çevrili değiliz. Avrupa'da olduğumuzu iddia ediyoruz ve Avrupa Topluluğu'na girmeye çalışıyoruz. Öte yandan bilgiye aç insanımıza en düşük hızlı ve en pahalı interneti sunuyoruz. Peki ama neden?

Başarısız ADSL girişimi

Aslında kişisel tercihim kablo internet değil, ADSL yönünde olmuştu. Fakat daha ilk başta yaşadığım ve bir türlü çözüm bulunamayan bağlantı kopmaları sinirlerimi iyice gerince, kablo internete yönelmek zorunda kaldım. Telefon hattımda çok çok hafif bir cızırtı vardı. Öyle ki arıza servisinden gelen teknisyenler bile bu cızırtıyı duyamıyordu. Fakat ben duyabiliyordum. Daha da kötüsü ADSL modemim de duyabiliyordu. Değişik zamanlarda arızayı gidermek için eve gelen 4 kişi problemi çözemeyince, ADSL bağlantıyı rafa kaldırıp, benim bölgeme bakan KabloTV şirketi olan UltraTV'ye başvurdum. O zamanlar UltraTV 256 Kbit bağlantı veriyordu. Şanssızlık bu ya tam ben başvurduğumda bu hızı 192 Kbit'e düşürdüler. Yine de memnundum. Ayda 55 milyon TL gibi bir fiyata Türkiye şartlarında gayet tatminkar bir internet bağlantım olmuştu. UltraTV'nin (ve diğer kablo internet şirketlerinin) bize sunduğu asıl yasal hız 64 Kbit. Daha doğrusu Türk Telekom ile kabloTV şirketleri arasındaki anlaşma giriş seviyesi aboneler için 64 Kbit'lik bir bağlantı hızını kapsıyor ve bu en başta imzaladığımız sözleşmede açıkça belirtiliyor. Peki bu zamana kadar 192 Kbit bağlantı hızı veriliyordu da neden bu hız birden 64 Kbit'e düştü?
Aslında ayda sabit olarak ödediğim 55 milyon TL'nin yarısından çoğu zaten direkt olarak TT'nen cebine giriyor. KabloTV şirketlerini tebrik etmek gerek. İmzaladığımız sözleşmedeki bant genişliği 64 Kbit olmasına rağmen, 128-192 Kbit gibi hızlarda bağlantılar sundular. Fakat ADSL'i yaygınlaştırmaya çalışan TT sonunda demir yumruğunu tekel olmanın verdiği güçle masaya vurdu ve bu hızın 64 Kbit ile sınırlandırılmasını sağladı. İşin en komik yanıysa TT'nin ADSL hizmetini doğru dürüst verememesi. Kablo internette hiç olmazsa arıza durumunda karşınıza konudan anlayan bir muhatap çıkıyor. Ayrıca mevcut telefon hatlarındaki olası sorunlar, ADSL'nin önündeki önemli problemlerden biri. Şu şartlar altında 128 Kbit ADSL hizmetini aylık 40 milyon TL'ye veren TT, kabloTV şirketlerini baskı altına alarak haksız bir rekabet ortamı oluşmasına sebep oldu.

Sonuç: Biz bunu haketmiyoruz

Türk Telekom'un sorunu tekel olmak değil. Deutsche Telekom da Almanya'da tekel konumunda, fakat insanlarına birinci sınıf hizmet sunuyor. Merak edenler gidip bakabilir. www.dtag.de adresinde görebilece
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 05 July 2003 15:51 tarihinde demiş ki:
hey dudes how come I lag so extremley now days.. ive played this for about a week and the resent 2 days i have been lagging my butt off
but the days before that i have almost no trouble with the lag
what is your connection speed?
hhh
512k
cable
woaaw
64k
what you pay in a month?
150 swedish kronor
thats like 15 dollars
whoa, 512 k - 15 dollars... very good
you are from sweden?
i love there
yeah
:P
oha 512k 15 dolarmiymis
evet
isvicreye tasiniyorum
isvec - sweden
soon i will get the best connection in sweeden 23mb for 40 dollars a month
64 k bizde ne kadardı?
but thats in like 4 months
50$
64 k - 50 $ in Turkey
ow man thats expensive
in turkey 64-50$ hehhe
too laggy connection
i will get 23mb up/down for 40$
and we are not joking
very cheap
yeas its the best connection that a provate person can get in sweden
provate*
private*
my connection is good
cable
I wish our country make the internet cheaper
sure
50 euro
to much
[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
behran, 24 August 2003 01:22 tarihinde demiş ki:
bu haberi http://www.turk.internet.com dan aldım.
anlayın halimizi.bizden biras daha yüksek paraya hızlara bakın

'Kablolu Internet'in Rakiplerinin Yeni Yolu ABD sathında, kablolu Internet'le DSL hemen hemen aynı fiyat ama kablolu Internet'in daha çok bant genişliği sunmasını abone yarışını lehlerine çeviriyor. Cavalier Telefon şirketi ise SDSL'yi sınırsız yerel aramalarla birleştirecek aylık 50 $'lık yeni hizmet paketiyle bu gidişi değiştirmek üzere.



Merkezi Va. Richmond'da bulunan Cavalier Telephone (www.cavtel.com) 31 Temmuz 2003'ten beri bir DSL paketi sunuyor. SDSL kullanıcıları saniyede 960 Kilobit veri alabiliyorlar. Pakette ayrıca yerel arama ve arama özelliklerinin tam paketi (arayıcı ID'si, sesli posta vs.) ve de dakikası 5 sente uzun mesafe aramalar var. Paketin toplam fiyatı Maryland, Pensilvanya ve Virginia'da 49.95 $ ve Delaware'de 79.95 $.

Cavalier'in pazarlama ve ürün yönetiminin başı Andrew Lobred'e şirketin nasıl olup da bu fiyatları verebildiğini sorduk. Lobred şöyle yanıtladı: "Bu tamam geniş-bant hizmetinin içindeki görünmeyen maliyetleri düşürmekle alakalı. Biz düşük güç kipi bulunan Oran Uyarlamalı DSL (RADLS) donatısı ve ADSL 2 kullanıyoruz. Paradyne'i takviye ediyoruz."

CLEC, UUNET'e ve AT&T omurgalarına erişim satın almakta. Bu tesis-tabanlı şirket (ağ haritası için burayı tıklayınız) hücresel telefon şirketlerine toptancılık hizmeti de veriyor.

Cavalier'in zaten kayda değer bir müşteri tabanı var. Şirket, yerel, uzun mesafe, çevirmeli ve DSL takımını kullanan 30,000'den fazla işyeri müşterisiyle ve 100,000'i aşkın ev müşterisiyle gurur duyuyor. Bu müşterilerin 250,000'den çok ses hattı var. "Temmuz ayında ev DSL'sinde yüzde 10 büyüdük." diye belirtti Lobred: "Üstelik bu, yeni fiyatımıza geçmeden önceydi."

Çeyrek yıl sonuçlarını 29 Temmuz 2003'te rapor eden şirket, o tarihten önceki üç ay içinde 2,000 işyeri müşterisi ve 12,000 ev müşterisi edindiğini ileri sürdü. Şirket ayrıca 3 milyon dolar olumlu nakit akışı rapor etmekle birlikte kar ya da zarar rakamlarının tabanını açıklamadı. Söz konusu şirket özel teşebbüs olarak işletiliyor.

Eğer Cavalier beklenen dosya indirme hızından daha iyisini sunabilirse DSL performansı satışları daha da arttırır. Şirket ağ yüküne bağlı olarak (uygulamada çoğu zaman vaat edilen en yüksek veri indirme hızı değil en düşük hız geçerli olur) saniyede 12 Mb'e kadar veri nidirme hızı temin edecek RADSL ve ADSL 2 teknolojilerini kullanmayı umuyor.

Şirketin vaat ettiği saniyede 960 Kb simetric internet hizmeti, endüstri standar paketinin hızı olan 768 Kbps/128 Kbps'nin çok üstünde bir bant genişliğine sahip olmakla birlikte endüstrinin standar yüksek ücretli paketinin hızı olan 1500 kbps/256 kbps'ın biraz altında kalıyor.

Şirket, kendi geleceğinin parlak olduğunu ileri sürüyor. Verdiği bir demeçte, Cavalier Başkanı ve COO'su Robert Keane şöyle konuştu: "Üçüncü kişi konumundaki taşıyıcılara bağlı olarak çalışmaktan kurtulmamız, ağ kapasitemizi kayda değer oranda arttırarak Cavalier'in müşterilerine daha gelişmiş ses ve veri ürünleri sunmasını mümkün kıldı. Bu ilerlemenin tamamlanmasından önce şimdiden söyleyeyim; Cavalier ev müşterilerine yönelik ses ve DSL fiyatlarını düşürmüş bulunmaktadır. Cavalier şu anda hem bölgenin en ileri ağlarından birine hem de rakiplerini en çok zorlayan fiyatlandırmaya sahip." '[hline]


düzelttim yazıyı güzel gözüksün diye..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Bugün dünyada bir ilki gerçekleştiren Türk Telekom, vatandaşlarına 64 Kbit kablo internet bağlantısı sunarak 21. yy insanlarına 64 Kbit'lik kablo internet bağlantısı olabileceğini gösterdi."

ahahaha[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazin kaldigim universite iste Carnegie Mellon
T3 baglanti var
wireless conenction var her yerden gireibliyosunuz (cimlerde toplu programlama yaptik bazen :P)

bu TT deki adamlar bizi salak odun falan saniyolar heralde, 64Kbit
WUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
all hail!
uzuluyorum abi, su ozel sirketler alsa da baglanti isini bi yaris baslasa kendilerini gelistirseler...[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Zed, 19 August 2003 11:02 tarihinde demiş ki:
porno çıkanları silme bana verirsin

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında bizim herşeyi anladığımızı biliyorlar.Hemde çok iyi biliyorlar fakat bildikleri birşey daha var.Bizim burda böyle oturup durcağımızıda biliyorlar.İşte bu kadar basit.Doğruyu bilmek ile uygulamak arasında ince bir çizgi var arkadaşlar.Bilin bakalım biz çizginin hangi tarafındayız...[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 24 August 2003 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim
(son zamanlarda açılan en iyi konu)

ilk olarak dial up hangi ülkede bu kadar pahalı zaten kullan yok millet adsl 2 kullanıyo biz 64kbit le hızlı olduğumuzu düşünüyoruz turk telekom özelleşince umarım fiatlat avrupa standartlarına gelir

bide ilgimi çeken adamların 3 katrilyonu hedeflemesi iyi güzel de her sene zaten yuksek karlar yapan bir kurum neden daha iyi hizmet vermez yani paralar nerelere harcanıyor bilmiyorum bence paralar gerekli yerlere harcansaydı suanda internettede gsmdede avrupa standartlarında olmamamız söz konusu edilmezdi

sözün kısası bence eski kafaların yerini işini dürüstce yapan vede hizmetin karşılığını alan birileri gelmesi gereklidir turk telekom gibi 1 koyup 1000 alıp ve 1000 leri nerelere götürdüğü belli olmayan bi kurumun zaten bu şartlarda 2003 yılına kadar gelmesi mucizeden çok sömürmeden gelior bence[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

malkor haklısın
her sene katrilyon kar eden bir kurum nasıl hiçbir yatrım yapmaz.Allah aşkına yaw lan ayırın bütçe kurun şunu artık.kaç yıldır var net tr de yıllardır aynı halt.her sene 100 milyon dolar ayırsa karından gene dünya hizmet yapar ki tt sadece bu 6 ayda 1 katrilyon kar etti.NE bo.tan bir kurumdur kapansada kurtulsak[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Türk Telekom'un sorunu tekel olmak değil. Deutsche Telekom da Almanya'da tekel konumunda, fakat insanlarına birinci sınıf hizmet sunuyor. Merak edenler gidip bakabilir. www.dtag.de adresinde görebileceğiniz gibi giriş seviyesi kullanıcılar için öngörülen ADSL hızı 768 Kbit! Üstelik neredeyse bizdeki 64 Kbit kablo internet fiyatına. Türk Telekom, 3 katrilyon TL kar planları yapmak yerine, biraz da hizmet etmekle yükümlü olduğu insanları düşünüp, aldığı paranın karşılığını dünya normları çerçevesinde vermesi gerektiğini anlamalı. Ya da birileri bunu Türk Telekom yöneticilerine hatırlatmalı."
tekrar yazıyorum bunu, bence baya haklı adam.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizlerde çok iyi hatırlatırız onlara.Herkes hadi beyler kendimizi savunalım eylem yapalım der ama konuşan 100 kişinin sadece 10'u gelir.Milletvekilleri desen ayrı birşey.E-devlet miş cart muş curtmuş.İlk önce kendi internet bağlantınızı düzeltin sonra e-devlet ile uğraşın.Tabi teknolojiden ne kadar anladıklarıda ayrı birşey.Ellerine palmları alıp birşey anladıklarını sanan insanlarla dolu meclis.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet! yaşa! varol! bravo!

valla bizim üniversitede de aynen öyle.
kendisi bir eline 3000 dolarlık notebook, diğerine de 2000 dolarlık palmı alıp powerpointte bir sunum hazırladığında bilgisayardan anlıyor gibi sanıyor kendini.
bir de çocukları crack olayını çözünce "bilgisayara takla da arttırırsın sen" diye pöh pöhlüyorlar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır birde adamları mor ettiğinde işi iyice kasıyorlar sanki kanıtlıycakları birşey varmış gibi davranıyorlar.İş anlamadıkları konuya gelince "evet öyle" "haklısın" diye birde rol yapıyorlar.Sonra adamlara diyorsun beyler böyle böyle gelirmisiniz tabi geliriz sonra bir bakıyon adamlar ortada yok.Arkadaşlar 2000 kişilik liste yaparsınız ama gelicekleri parmakla gösterirsiniz.Devlet eğitim bütcesinden para kısar öğrenci bakar.Devlet iletişimi engeller halk bakar.Bir yerde birleşip haklı olduğunu göstermek isteyenler birleşemez birleşcek yer yoktur.Emeklinin eylemine sadece emekli gider.Birgün kendide emekli olcak adamın işi olmaz sanki orda.
Fakat yılan birgün onada uğrar sonra eyleme gider.Tabi birde eylemi savaş alanına çeviren arkadaşlar var.Bunlar eylemlere sinir atmak için gelen tiplerden sanırım.Gerçekten bu tiplerden nefret ediyorum.Sebepsiz yere sinirlenmek ve bunun yüzünden
eylemin asıl amacının dışına çıkması hiç iyi değil.Keşke
eylemlerde yeterli kişi toplansa ve amacından sapmasa.
Tabi bu imkaansız...[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 24 August 2003 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım gözden kaçırılan bir şey var. Bilmem kaç katrilyon falan kazanıyorlar da, bu adamlar "devlet" dediğimiz yapılanmanın içinde. TR'de devlet adı altında, çeşitli paralar üstü kapalı olarak başka taraflara aktarılıyor... Yani adamlar o kadar kar ediyolar etmesine ama onların elinde ne kadarı kalıyor o da meçhul. Biz Avrupa standartlarına uyamayız, çünkü biz ABD'den gelecek krediye bakan bir devletiz. Zaten bu kadar borç ve batağın içine batmışken üzerine bir de yatırıp yapmak bence imkansız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...