Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün hangi filmi izlediniz?

unac

Öne çıkan mesajlar

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak
Millions'un bir bölümü

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak gerçekten oyunculuk açısından güzel bir film, senaryosu da güzel. Mutlaka seyredin![signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Sosyal ağlarda paylaş

the net 2.0 Hani şu İstanbul'da geçen. Ben izledim, siz izlemeyin, vaktinize yazık.

House of 9 Saw II ve Küp tarzı, eve kapatılan birbirini tanımayan insanlar gerilimi. Küp'ten ve hele de Saw II'den sonra çok yavan geldi. Finali hoş olmuş, son 10 saniye için izlenebilir belki.
Sosyal ağlarda paylaş

the cave - mağara

boş vaktiniz varsa seyredin bir ara atmosferik bir film olmuş.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Star Wars Episode III ü yine izledim.[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

buz prensesi diye bi film izledim

said:
•Acemi Prenses’in yaratıcısı Walt Disney Pictures’dan herekesin bayılacağı muhteşem bir film: BUZ PRENSESİ!
•Şampiyon bir buz patencisi olmak için can atmasına rağmen Casey Carlyle (Michelle Trachtenberg), kuralcı annesiyle (Joan Cusack) yaşayan ve okulun çalışkan öğrencesi olmaktan öteye gidemeden bir kızdır.
•Ancak Casey aklını kullanıp, kalbinin sesini dinlemeye karar verdiğinde, müthiş bir değişim onu beklemektedir!
•Kim Cattrall’ın da yer aldığı muhteşem kadrosuyla BUZ PRENSESİ tüm ailenize eğlence ve kahkahayı garantiliyor

anlamadığım kısım film komedi değildiki, kahkaha falan atmadım ama süper filmi hayata bakış açımı değiştirdi[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...