Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 haha bir bakayim soyle ne mesajlar kacirmisim diye simdi farkettim senin mesaji jean :) yeni warriorimla gormustum gecen gun seni darkshireda :) guilda falan girmek istersen birimize mesaj atabilirsin veya mail isimler yaziyor mesajlarda[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Biz seni buluruz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 "biletini keseriz" eksik kalmış abso.. :-p bugün itibariyle sunucunun rank 10'a ulaşan ikinci paladiniyim, (ilki 7'ye düştü dolayısıyla şu anda da en yüksek rankliyim) mutluyum, gururluyum.. 8-) abso'ya takılayım derken hava da atayım dedim şöyle biraz serinleyin ağustos'un son günü.. :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Popeye, 31 Ağustos 2005 21:45 tarihinde demiş ki: haha bir bakayim soyle ne mesajlar kacirmisim diye simdi farkettim senin mesaji jean :) yeni warriorimla gormustum gecen gun seni darkshireda :) guilda falan girmek istersen birimize mesaj atabilirsin veya mail isimler yaziyor mesajlarda Tesekkurler, su anda bir yabanci guild'deyim zaten. Arada birlikte gezelim. Level 28 Priest'e ihtiyaciniz olursa /whisper :) Kerim Level 28 Human Priest Emerald Dream[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 öbür ranking başlığında abso sormuştu da, göremedim o başlığı o yüzden buraya koyayım bu haftanın alliance pvp ranking sıralamasını, nihayet açıldı sayfa günler sonra.. zaya pope oluyor ama warrior diye tutturdu, aslında daha yukarıda olacaktı.. :-p bakalım ilk 10'da kalabilecek miyim önümüzdeki hafta..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bu ne be blood guardlar ilk 20 de 1.nin 26k lifetime killi var falan hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 günde 30-40 tane AV maçı dönen bir sunucu değiliz, belli oluyor olsa gerek..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yok zaten pve serverında insanların pvp yapmasını beklemek yanlış ama yine de şaşırdım alışmışım hergün 23 saat wsg farm eden chinese farmerlara garip geldi tabi.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 vay be guildim insanı aşmış :) kutluyorum sizi arkadaşlar...[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 www.emerald-dream.org kapanmış gözümüz aydın :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bu resimden çok daha başarılı gunleri oldu guildimizin sam ve pop sayesinde :) Zaman olsa oraya daha çok BREWERS yazdırırı ama zaman yok :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bende 60 oldum sonunda. Griz gelde seni bi pwnliim bap :P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Suggestion forumuna 2 low popu birleştirin 1 tane med pop yapın bu ne yaa BG sırası beklemekten gına geldi gibisinden bir suggestion yaptım. Bakalım bi cevap gelecek mi mavilerden. İlk gelen tepkiler hoşuna gittiği yönünde milletini hatta biri bu konu hakkında bişiler demişti blizz gibi bişi dahi demiş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Azmodai, 16 Eylül 2005 03:48 tarihinde demiş ki: bende 60 oldum sonunda. Griz gelde seni bi pwnliim bap :P Orda bir dur yet. Topiğe bakmadığımı düşünüp ileri geri konuşma bi fb de yattarasın :/[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 asmo harcar seni griz inanmiyorsan ac bir gnome mage emerald dreamde 60 yap dene gor :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 evire cevire doverim hemde. gg yazmadan bitersin. yap lvl 60 char cik karsima. (hunter yapma ama :P)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bugünleri de mi görecektik vah vah.... azmo cin olmuş adam çarpıyo lol[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gel senide carpalim? :P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 biz çok geldik zamanında da "yoktunuz" malesef şimdi biraz beklersin benim gelmemi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 noob priest olarak bende bulaştım ucundan bu servera :) her türlü yardımlarınız alınır, parti kurulur elwyn forestda Hogger kesilir, bakın yardım edin cennetten arsa verecem size eheh (priestız ya) Simfalar lvl 9 n00b d00d priest of Brewers[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: BlackRose, 21 Eylül 2005 18:07 tarihinde demiş ki: biz çok geldik zamanında da "yoktunuz" malesef şimdi biraz beklersin benim gelmemi oww candyshop diyip secdeye gelirim o halde :([signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bıragh be Azmo ne çarpıcak bi ıce blockluk işi var şerefsizim. Allah bilir mooncloth robe giyodur bak.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 o mooncloth robe enchantli tamammi[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yok yok kıyafetler yakıyor azmonun valla. IFye gelince herkes koşup inspect ediyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 O zaman lafım yok lan.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar