Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 aha gene gitti bizim server login sayfası.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 genel bi sorun oldu dicemde kime sorsam girio oyuna ben ve bi arkim giremioruz unable to connect paso yicem kafayi[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 10.30 gibi geri gelir[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 haydaaa abi o zaman şey yapalım pvp serverinde orc acıp mıllete siz çirkinsiniz biz güzeliz diip duralım olurmu? edit: yada sey; abi bu druıdler nie ölmüor! abi rogueler ne böle yaaA!! abi bu palalar ne lan böle!! birini öldürüorum dierine geçince manam bitiyor olacak işmi? v.s. v.s. [Bu mesaj cenx tarafından 28 Haziran 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 sorun sade o serverda deilki login serveri gocuk[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 anlamıorum ben öle login serverlerdan falan. ben 2 tıklayıp oyunu acıorum gırıorum oynuorum. extrem durumlarda oyunu kapıorum. ehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kum ne oldu ya? bize geldin bir ara ama yine döndün sanırım emerald'a ? :)[signature][hline]mesela beş *oky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Vayyy dünür neler duyuyoruz. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hooop! realm başlıklarında propaganda yasak olsa gerek, yasak değilse de koydurtalım yasak, fazla yasak göz çıkarmaz.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 aha abi al işte adam tam bi paladin ya. lawful good paladin sam. direk dizdi kuralları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: fab, 28 Haziran 2005 22:11 tarihinde demiş ki: kum ne oldu ya? bize geldin bir ara ama yine döndün sanırım emerald'a ? :) said: Absolut, 28 Haziran 2005 22:13 tarihinde demiş ki: Vayyy dünür neler duyuyoruz. :) Benden kaynaklanmıyor ki, arkadaşlarım çil yavrusu gibi bir sürü server'a dağılınca bende dağıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: fab, 28 Haziran 2005 22:11 tarihinde demiş ki: kum ne oldu ya? bize geldin bir ara ama yine döndün sanırım emerald'a ? :) siz de emerald'da değil miydiniz önceden? dönen kum değil sizsiniz gibi geliyor bize :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ehem benimde b altım var artık Sardokar -human pala:P HMMMM evet birilerine power lvl yapıldıgı belli daha 2 gün ömce aynı lvl dık ertesi gün ben 26 iken 30 olmuştu adamlar HMMMM (ama sizde diceksiniz ki sen guildde degilsin:P haklısınız)[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben de varım lvl5 night elf priest yeni başladım da nick:priestyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Soth, 29 Haziran 2005 14:30 tarihinde demiş ki: ehem benimde b altım var artık Sardokar -human pala:P HMMMM evet birilerine power lvl yapıldıgı belli daha 2 gün ömce aynı lvl dık ertesi gün ben 26 iken 30 olmuştu adamlar HMMMM (ama sizde diceksiniz ki sen guildde degilsin:P haklısınız) Sen guildde deilsin :=P Senin asli görevin 60 olanla geri kalana power level yaptırmaktır :=P Lütfen görevini aksatma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: BlackRose, 29 Haziran 2005 10:17 tarihinde demiş ki: said: fab, 28 Haziran 2005 22:11 tarihinde demiş ki: kum ne oldu ya? bize geldin bir ara ama yine döndün sanırım emerald'a ? :) siz de emerald'da değil miydiniz önceden? dönen kum değil sizsiniz gibi geliyor bize :) hehe, evet emerald da idik ama canımız pvp serverı çekti bizde 3 kişi (ben, kae, feugon) al'akir e geçtik. emerald da ki grubun bizim server da olmasını çok isterdim ama herşeye rağmen doğru bir karardı. arada kontrol ediyorum. dikkat![signature][hline]mesela beş *oky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 olmaz ben paladinimi sevdim zevkli bi char:) lvl 37 olmak üzereyim 60 a daha coook var ama olsun gidiyoruz agır agır[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 patladik mi yine ? gecen gunde patlamistik bari transfer imkani verselerde kurtulsak su kabustan[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 abi horde açmışssınız doğrumudur?[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben de bu servar'dayım... ağır ağır ilerliyorum. ilk char'ım henüz. paladin'imden çok memnunum. paladin'i sevdiğim için yarattım, en güçlü class olduğu için değil, bedava binek veya kendini heal'leyebiliyor diye de değil. tüm paladin'lere ve ittifak üyelerine selam olsun.[signature][hline]Remat Level 40 Human Paladin, Emerald Dream My Honor is my Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Popeye, 28 Temmuz 2005 23:35 tarihinde demiş ki: patladik mi yine ? gecen gunde patlamistik bari transfer imkani verselerde kurtulsak su kabustan candy shop ovv..[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ahhh ah en güzel wow anılarım bu server daydı. :D[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 paladinlere karşı önlenemez bi nefretim var. :P[signature][hline]yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Girmiyorum diye küsmeyin bana. Rüzgarca salınan yaprak misali geziyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yavas yavas ilerleyen bir Priest var Emerald Dream'de. Ismi "Kerim", su anda Level 14, Human. :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride... [Bu mesaj JeanPaul tarafından 10 Ağustos 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar