Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sakinleri tarafından sebepsiz downtime'lar nedeniyle emerald nightmare de dense horde ismi taşımayan güzide sunucumuz budur.. :-p Safir - 57 Human Paladin (aktif) Parabellum - 19 Night Elf Warrior diğer realm'lerden ne eksiğimiz var gibi yersiz bir düşünceyle açayım dedim, ne de olsa mekanımızın adını açık etmiştik geçenlerde forumda.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evet bir hata yapıp orada oynamıştım. :) hatta paladin bile açmıştım. ah ne kötü günlermiş.[signature][hline]mesela beş *oky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ben genede seviyorum serverımızı. Kullanıcı sayısı low oldugundan ve pvp pvp diye koşturan bir yapıda olmadığımızdan bence iyi bir server. Haaaaa teknik staff olarak en mandalar bizim serverda orası ayrı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 damodar-lvl 60 uber rogue serverımızın normal server olmasından gayet memnunum. ancak tabi low degilde medium falan olsa iyi olurdu tabi. genelde low görüyorum ben.[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay [Bu mesaj Soth tarafından 21 Haziran 2005 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Gheldar Dwarf Priest[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hö sen emerald dreamde misin sharky alsak ya yaw seni de brewers'a ? :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Cenx 46 NE Druid abi tam uldamana girdik loading ekranbında server göctü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 euheu hem de priest... kapalim :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ehe yok umitli degilim ben sharkyden mesgul adam pek giremez bizim gibi :) szass var simdi ona destek oluyoruz he bu arada char isimleri zaya ve pendy[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Benim gibi priest varken ortamda... ayipsiniz yahu. Azmodai Asmodai Azmodeus Azumodei benim charlar bu arada. bu aralar Asmodai ile takiliyorum malum gelecek vaadeden bir priest. sadece biraz tembel ve antremanlara fazla cikmiyor :P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Azmodeus sallama :p o isimdeki undead mage olmasi lazim gecen gun felwoodda ugrastirmisti bizi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yok onun ismi Asmodean'dı, azmo'nun kapmadığı bir nick bulabilmiş kendine.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Azmodai, 28 Haziran 2005 00:17 tarihinde demiş ki: Benim gibi priest varken ortamda... ayipsiniz yahu. Azmodai Asmodai Azmodeus Azumodei benim charlar bu arada. bu aralar Asmodai ile takiliyorum malum gelecek vaadeden bir priest. sadece biraz tembel ve antremanlara fazla cikmiyor :P bu adama inanmayın, oyuna girdiği yok ki priest olsun olsa olsa fener rum patriği olur bundan (bize faydası açısından ele alırsak)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 heheh azmo the man[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bide ben varım 16 NE hunter Hatce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 60 ne hunter 21 ne priest[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 30 Human priest Sinsel :=P Çok hızlı çok abileri saolsun :=) Kendisi boş bulunan priest boşlugunu doldurcak ilerde :=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Valla 2. nesil sağlam healer geliyoruz ama zaman yok ki kasalım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Millet ikinci nesil karakterlerini level 60'a doğru götürüyor. Ben hala birinci nesil karakterimle sindire sindire oynuyorum. Bu arada Szass'a yapılan destek olayı ne? Acaba bende benim karakteri icar'a mı versem? Ben iş yerindeyken o gelişir :) Priapus / Gnome - Mage Level 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bir ara gene DM yapalım ama bu sefer baştan sonra kalıcam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Şuradaki oyuncu kitlesinin kalitesini görünce dayanamadım bende druid ile girdim olaya :) Quiye (hatun NE rocks :D)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben de athe, night elf rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 seni tanımayan mı kaldı be apla. o sslerden sonra halka maloldun sen ehehe. çok deişik planlarım var. makine karşısına bi kez daha gecermisin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Terbiyesizlere bak, pop disinda hepinizi kiniyorum! malum 44 lvl charimin 32 lvl'i pop'a ait :P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ehe selam ola Gomez /lvl50 cirkinGnome rogue[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar