deathcore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 *!ofisde sekreterlerle halaya baslar*[signature][hline]Painki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yaş sınırı varsa sakal olayına girişiyim en iyisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yaş sınırı olmasıın :( yaa 1 sneyle karcırmak istemiorm ya[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Sanırım İzmir iptal onun yerine Ankara-Saklıkent e geliyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ^eet bende ole gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 nolur yeni meleği değiştirsinler.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ahhaa hobarey hobarey HUAAAAAA ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SLasH_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 anathemaya benzeyecek bu konser. yeni melek can pazarına dönüşebilir. 2 kat havalandırma sistemi takılsa yine yetişmez. bostancıda olsa idi keşke. tam oraya uygun bi konser hem orayı tam dolduramaz opeth fanları bölece rahat rahat olur herkes maksimum verimi alırdı konserden... işalla büyük bi sorun çıkmaz. ama sorun olacagı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 inşallah atonoment + harlequin forest yaparlar müthiş olur bence.bu ara yeni melek gösteri merkezine hiç gitmedim nasıl bir yer bilmiyorumda 66 milyona vip bileti aldım ama karısıklık falan olur mu acaba patlamayalım o kadar para verdik?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 1. ghost of perdition 2. white cluster 3. the amen corner 4. the baying of the hounds 5. closure 6. under the weeping moon 7. the grand conjuration 8. the drapery falls ---- bis: deliverance buymus playlist. beklentimin cok altinda acikcasi : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 hayda :/ bari harvest olaydı hep bir agızdan haykırırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sonunda ending credits bile çalmıyorlar neyse yine de değer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 penth, nerdeki playlist bu? of varya, gerçekten, opethin playlistine laf edeceğim aklıma gelmezdi, ama bu playlist cidden başarısız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hmm playlist kötü cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 amen cornerla drapery falls degisir bence, afisinde "ghost reveries tour" yazdigindan digerleri degismez gibi geliyo. ama boyle bi setlist hayal kirikligi yaratir ancak. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 14:59 tarihinde, thanatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 buldunuz da beğenmiyosunuz be, drapery, grand conjuration ve deliverance yeter de artar bile bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 dün yunanistanda konseri vardı opethin googledan playlisti bulmaya çalıştım ama başarılı olamadım. ordaki playlisti öğrensek fena olmaz , herhalde şeyleri çalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yarın ya....YARIN YAA!!! konsere bu gazla koşarak giderim artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Of keske gıdebılseydım ankaradayız yaşta tutmuo nese 10 ay sora reşitim ..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 abi nesini begenmediniz anlamadım ki hadi the grand conjuration bende sevmiyorum, under the weeping moon da çok iyi değil ama diğerleri baya iyi, ele lamentationstaki gibi çalarlarsa closure u super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otraju Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 saatler kaldı laaaaaaannn............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 aheah gittim bi gazla ghost reveries aldım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ben şöyle saatlerce çalsınlar isterdim, playlist bence kötü değil hatta under the weeping moon'u çok severim. ama morningrise'dan bi şarkı olmaması üzdü beni, bi advent filan kafayı yedirirdi.sanki 9 yerine şöyle 15 şarkı falan çalsalar daha bi doyurucu olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 parcalari begenmemek degil de, doyurmamasi benim derdim ya. kirk yilda bir geliyolar ghost reveries tanitmak zorundalar mi? ghost reveries parcalari adventin, fair judgementin, bleakin, masters apprenticesin yerini tutmayacak. gelip bi chronology konseri yapsalar da doysak ama yok ki onu yaptircak organizator gozunu sevdigimin ulkesinde. neyse yarin gorelim bakalim ne yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 kornoloji fln değil benim için delivernce calsınlar paso valla orgazm olurumz izlerken yeni albümüdende baying of the hounds calsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar