Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mart 2006, istanbul kemancı / izmir yeni melek, OPETH!

Griswold

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
yaş sınırı olmasıın :( yaa 1 sneyle karcırmak istemiorm ya[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
-------------------------------
Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
anathemaya benzeyecek bu konser.
yeni melek can pazarına dönüşebilir. 2 kat havalandırma sistemi takılsa yine yetişmez. bostancıda olsa idi keşke.
tam oraya uygun bi konser hem orayı tam dolduramaz opeth fanları bölece rahat rahat olur herkes maksimum verimi alırdı konserden...

işalla büyük bi sorun çıkmaz.
ama sorun olacagı kesin
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ben şöyle saatlerce çalsınlar isterdim, playlist bence kötü değil hatta under the weeping moon'u çok severim. ama morningrise'dan bi şarkı olmaması üzdü beni, bi advent filan kafayı yedirirdi.sanki 9 yerine şöyle 15 şarkı falan çalsalar daha bi doyurucu olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

parcalari begenmemek degil de, doyurmamasi benim derdim ya.

kirk yilda bir geliyolar ghost reveries tanitmak zorundalar mi?

ghost reveries parcalari adventin, fair judgementin, bleakin, masters apprenticesin yerini tutmayacak.

gelip bi chronology konseri yapsalar da doysak ama yok ki onu yaptircak organizator gozunu sevdigimin ulkesinde.

neyse yarin gorelim bakalim ne yapacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...