Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mart 2006, istanbul kemancı / izmir yeni melek, OPETH!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istanbul yeni melekte ne bilion(yas olarak] =)[signature][hline]wtf ?
ekmek arası yumurta

[Bu mesaj hellspe tarafından 06 Aralık 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya orda nasil gösterdigin önemli, Izmir'deki Kemanciya hic gitmedim ondan bilmiyorum da, Yeni Melek'te cok konsere gittim 18 yasindan kücükken, saclar falan uzundu hic bi sorun yasamadim : )

Biraz büyük gösteriyorsaniz, üstüne dogum tarihi yazmayan kimliginiz (üniversite kimligi falan :) / lise kimligi cikarmayin aman eheh) varsa, adam sorunca da kendinize güvenerek cikarirsaniz pek sorun olmaz heralde, cirkeflik yaparsiniz biraz : ) En olmadi 18 yasindan büyük birini veli niyetine seyaparsiniz öyle biseyler vardi diye hatirliyorum. Ama ben büyük gösterdigimden hic sorun yasamadim orada 18- iken, hatta 17 yasim bile bitmemisken yani.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
WoW EU - Chromaggus
Penthesilea, Undead Warlock
Mesaj tarihi:
Yeni Melekte kimliğe bakmışlardı yaşa bakmadılar bile saldılar direkt hatta çakmak verdiler almadım :)[signature][hline]Headbangers Rules!
Mesaj tarihi:
Öğretmen evi kartı falan bulun gece gece ehliyet sanıyorlar çok benziyor tasarımı..Bikaç yıl önce yapmıştım,İzmir'de barda..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Mesaj tarihi:
abi yok bole bi şey taptıgım group offf izmire geliyorlar bide.abi playlistleri nası olucak acaba?![signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation

[Bu mesaj Edurus77 tarafından 07 Aralık 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu nasıl bir turnedir ya adamlar aralıgın 6 sından 22 sine kadar hergün çalıyolar.
Şimdi biz canlı canlı Demon of the Fall dinlicez ha.. allahım bu günleri de mi görecektik.

bu arada istanbul yeni melek, izmir kemancı olucak[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 07 Aralık 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
Şimdi biz canlı canlı Demon of the Fall dinlicez ha.. allahım bu günleri de mi görecektik.

hala şoktayım inanamıyorum :D:D:D
to bid you farewell falan çalarlarsa ölürüm ben orda[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion
60 Elven Warrior @ Shadow Moon
/cheer
Mesaj tarihi:
Bleak ve Blackwater Park calacaklar benim iceeeeeen[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
WoW EU - Chromaggus
Penthesilea, Undead Warlock
Mesaj tarihi:
To bid you farewell da salya sümük ağlarım :(

*!Fırrrk!*

[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM

[Bu mesaj Sabrina tarafından 07 Aralık 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
18 imi bitirdikten 2 hafta sonra konser eheh :D istek parçam ya when yada demon of the fall.harvestte olabilir ama onu konserde çalmazlar herhalde?[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Mesaj tarihi:
said:
Mayhem, 06 Aralık 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ermancım yaş sınırı yok, olsa bile ben seni sokarım, güvenlik şefi cok yakın bir abim belesh girecem ben =)

Yeni melektekini diosan ayrılmış ordan :D[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...