Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ermancım yaş sınırı yok, olsa bile ben seni sokarım, güvenlik şefi cok yakın bir abim belesh girecem ben =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ha ha..18 yaşına girdikten bi gün sonra konser.umarım o günlerde yazlı fln olmaz.çünkü taa samsundan izmire gitcem.umarım gidebilirim
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Izmir Kemanci'da yas siniri var diye biliyorum.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock
hellspe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 istanbul yeni melekte ne bilion(yas olarak] =)[signature][hline]wtf ? ekmek arası yumurta [Bu mesaj hellspe tarafından 06 Aralık 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ya orda nasil gösterdigin önemli, Izmir'deki Kemanciya hic gitmedim ondan bilmiyorum da, Yeni Melek'te cok konsere gittim 18 yasindan kücükken, saclar falan uzundu hic bi sorun yasamadim : ) Biraz büyük gösteriyorsaniz, üstüne dogum tarihi yazmayan kimliginiz (üniversite kimligi falan :) / lise kimligi cikarmayin aman eheh) varsa, adam sorunca da kendinize güvenerek cikarirsaniz pek sorun olmaz heralde, cirkeflik yaparsiniz biraz : ) En olmadi 18 yasindan büyük birini veli niyetine seyaparsiniz öyle biseyler vardi diye hatirliyorum. Ama ben büyük gösterdigimden hic sorun yasamadim orada 18- iken, hatta 17 yasim bile bitmemisken yani.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock
Linu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Yeni Melekte kimliğe bakmışlardı yaşa bakmadılar bile saldılar direkt hatta çakmak verdiler almadım :)[signature][hline]Headbangers Rules!
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben küçük gösteriyorum, boyda kısa zaten. zor olcak sanırım.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Öğretmen evi kartı falan bulun gece gece ehliyet sanıyorlar çok benziyor tasarımı..Bikaç yıl önce yapmıştım,İzmir'de barda..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 HÜAAAAAAAAAAAAAAAAEEEEEEE[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yeni melekte olmasına üzüldüm ama ya,daha büyük,daha havadar bi yerde yapılsaydı keşke.[signature][hline]bencede.
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 abi yok bole bi şey taptıgım group offf izmire geliyorlar bide.abi playlistleri nası olucak acaba?![signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation [Bu mesaj Edurus77 tarafından 07 Aralık 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Son albümden çok çalarlar mı acep?[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 pardon kemancımı istanblda yeni melekmi ben kemancı dedim ole yazıo diede ben ankaradan gelcem istanbula oradakinda yaş sınırı varmı[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bu nasıl bir turnedir ya adamlar aralıgın 6 sından 22 sine kadar hergün çalıyolar. Şimdi biz canlı canlı Demon of the Fall dinlicez ha.. allahım bu günleri de mi görecektik. bu arada istanbul yeni melek, izmir kemancı olucak[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: toggie, 07 Aralık 2005 13:06 tarihinde demiş ki: Şimdi biz canlı canlı Demon of the Fall dinlicez ha.. allahım bu günleri de mi görecektik. hala şoktayım inanamıyorum :D:D:D to bid you farewell falan çalarlarsa ölürüm ben orda[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bleak ve Blackwater Park calacaklar benim iceeeeeen[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 To bid you farewell da salya sümük ağlarım :( *!Fırrrk!* [signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM [Bu mesaj Sabrina tarafından 07 Aralık 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 izmir bekle beni..[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 İzmir de yaş problemini aşabiliriz umarım.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 18 imi bitirdikten 2 hafta sonra konser eheh :D istek parçam ya when yada demon of the fall.harvestte olabilir ama onu konserde çalmazlar herhalde?[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 When'i çalmazlarda, Demon of the Fall veya Harvest olabilir.[signature][hline]ewq
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Devotiuon eludeeees...... *!Fırrrkk!*[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Chuck Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Mayhem, 06 Aralık 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ermancım yaş sınırı yok, olsa bile ben seni sokarım, güvenlik şefi cok yakın bir abim belesh girecem ben =) Yeni melektekini diosan ayrılmış ordan :D[signature][hline]
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 haggard olayı ne oldu beyler?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
Öne çıkan mesajlar