Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyiki Doğdun Coldwind

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ewet kimse açmamış ben açıyım bari dedim.
iyi doğdun editörüm mace windum masterım adaşım ehe.
bundan tam 17 yıl önce bol sayıda midichlorian eşliğinde gezegenimie gelen force sensitive bir arkadaştır kendisi. daha pek çok faydası olucaktır galaksimize.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
doğum günün kutlu olsun nice senelere!
[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 25 August 2003 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
adama ayak ustu parti verdik kendisini goremedik ama:(
biraz gec oldu ama doomgunun mubarek olsun[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
doğum günün kutlu olsun..
üniversite sınavı olmasa senın doum gününü simdi aywalıkta kutlardık ama artık darısı seneye :)
benden sana söz bi house party vercem :P[hline]He who commands the future commands the past
He commands the past conquers the future..
Mesaj tarihi:
her doğumgününde güç seninle olsun, iyi ki doğdun! :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Mesaj tarihi:
hepi börtdey jedi masterım :)[hline][i]Wow - Swg - Begin -
-bab naber?
-nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :)
-hıı...!
Mesaj tarihi:
eh gerçekten herkese teşekkürler :)

dün akşamdan beri internet explorer ı açamıyordum saçma sapan bir bug yüzünden, ancak şimdi yanıtlayabiliyorum..

beni sizler yarattınız saolun vs :p[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
kıl olurum şirin diyenlere
Mesaj tarihi:
nice yıllara[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
haha rezil gris yiyosa çalımla ztn :p[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
kıl olurum şirin diyenlere
  • Yeni Oluştur...