Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç kimsenin inanmıcağı bir özelliğe yada bir soy ağacına sahipmisiniz?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

bızım aıle agıcının bır kısmı yavuz zamanında hanedana dayanıyor maalesef[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki:
On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts!

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Gürcüstanlıyım, Lominadze Ailesinden geliyorum
çok kral bir ailedir, gürcüstanda herkes bilir, saygı duyar, abi çeker, soyadının değerini bil, en iyi ailelerden biri diyorlar,
gürcüstanda sülalemden sadece 8-10 kişi tanıyorum ama duyduğuma göre epey kalabalıkmışız.
Türkiye'de soyadım Yüksel ailem son derece çekirdektir,
fakat türkiye'de sülalemin sadece 50binde 1ini yanıyorum
50binde 00,1'i ile görüşüyorum =)

ayrıyetten annane tarafımda Bosnia Herzigovinialı o taraftanda sağlam sülale var, annemin babasıda Abay, niğdeliler, bi kısmıda adanadaymış, hiçkimse ile görüşmüyoruz o taraflardan, tanımam bile, ama Fatih Terim'in akrabam olduğunu duydum.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

Benim soyum bi sadrazam'a dayanıyodu.. kimin unuttum ama sadrazamın kızı veya kardeşi padişahla evlenmiş. Böylece padişahın akrabası oluyorum :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Dulkadiroğulları beylğinin beylerin soyundan flm geliyomuşum, gazeteci telefonla amcamı aramıştı, araştırma yapıomuş,orda öğrenmiştim

ayrıca bizim sınıfda Alparslan(1071 de anadoluya giren) kişinin hakiki torunu(torunun torununu torunun devam ediyo) var, ilk biz sallıyosun flm demiştik çocukda gümüş kaplı soy ağacı var en son bunun dedesinin adı yazılmış, bu yok diye ben dalga geçiyom ama harbidende doğru.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu öğretmenlerim de sölemiştir bana hep.Mesela derste biri kitaptan bişi okurken asla onu dinlemem konuşurum öğretmen kaldırıp "Anlat bakayım okunanları" deyince hepsini eksiksiz anlatırım nedense?[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea...

-Dede fake misin?
Sosyal ağlarda paylaş

walla herkes ben padişahın sol hedevatından düştümn ben elfim asarım keserim demiş. benimki öyle övünülecek bişey değil. annemin dediğine göre babamın dedesi mi ne kubilay olayındaki millete gaz veren şıhmış. annem de kardeşime kubilay adını koyacakları zamanki geçen bi muhabbette duymuş

p.s.1: olur mu?
p.s.2: olabili...
Sosyal ağlarda paylaş

dedemin babası osmanlı zamanında önce kadı olmuş sonra da adalet bakanı.
ayrıca rahmetli dedemin adı mustafa kemal'di.
[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça

[Bu mesaj sir tarafından 03 Ocak 2006 10:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hani kulaklarını oynatabilen kişiler vardır ya. hah. ben iki kulağımı oynatabiliyorum, ama istersem sadece sağ kulağımı da oynatabiliyorum. ayrıca ellerimi özel bir teknikle birleştirip üflediğimde ses çıkartabiliyorum, hatta o sesin kalınlığını inceliğini bile ayarlayabiliyorum ellerimle. süperim ben.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...