miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bir oriental adventures campaigni oynamak isteyen var mı.[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less..
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 olabilir de nası oynatcaksın ????[signature][hline]"Every creature will taste death"
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bende o set yok. Temel olarak farklılıkları neler acaba?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 dansöz var.[signature][hline]bencede.
miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bir masa etrafında toplanarak, istanbulda. setting tam oriental adventures settingi olmayacak.[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less..
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: DoGMeaT, 24 Aralık 2005 11:40 tarihinde demiş ki: dansöz var. Güzelmiş!??[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Güzel senaryo ve güzel GM le çok eğlenceli oluyor OA. Gerçi OA çok oynayınca herkes böyle bir felsefi takılmaya ve combat esnasında hayt huyt ciyak gibi ses efektleri çıkarmaya çalışır ama olsun yinede çok eğlencelidir. Oynayalım bir ara :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Uzakdoğu esintileri taşıyan campaignler bööle oluyor. Kitabı var bizim oyunun DM'i olan arkadaşta. Hoş bişi...[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever!
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Off ya benim DL'm nerdesin. O.A a.k.a O.H.A bildiğim kadarıyla FRde gecen "bilinmeyen doğu" konseptli bir oyun yanılmıyorum değil mi? Eğer öyleyse öyle bir campaing'de batıdan gelmiş bir kervan koruyucu rolü yapardım.Hem land hakkında hiç bir şey bilmeyen biri için en kolay adapte olunacak karakter.:)
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kitap d&d yalnız. FR değildi...[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever!
miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 unapproachable east değil bu. rokugan. oynamak isteyen yok mu.[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less..
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bi de öylesi mi çıktı ya da vardı bunun? İyice para tuzağı olmuş bu işler. o_O[signature][hline]pff aklıma yazcak bişey gelmiyor...
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Resmi olmayan kaynaklara göre (wizards boards& FR Fans) OA Fearunun uzak doğu unknown köşelerinden birisi :) Tadından yinmez. Yani bu noktadan sonrası ister FR ye uygularsın ister GreyHawk'a :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
fenris Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 OA daki Rokugan kendi başına bi dünya.FR deki samurailı ninjalı yerin adı Kara tur. Kendi başına biyer yani bi dünyaya koymanıza gerek yok. Para tuzağı değil bence kitap.Adamlar bayaa güzel yapmışlar.Benim pek ilgimi çekmediği için fazla incelemedim ama bayaa seveni var.
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Şimdi para tuzağı şöyle oluyor ; Deli bir konsept hazırlıyorsun...Bu arada bu konsepti çin ve japon ıvır zıvırıyla doldurup oraların da ilgisini çekiyorsun(malum ortaçağla pek ilgilenmiyor o taraflar) .Daha sonra bu ıvır zıvırları daha da süsleyip salıyorsun piyasaya.Yani güzel olabilir de ben kendimde yaparım aynı konsepti resimleri de çizerim.Ama adamlar bu işi de kendileri yaparak bizi tüketime mahkum ediyorlar ve bizde bir süre sonra onların ürünlerini almak zorunda kalıyoruz. Ha bir de bu olay sanırım bu sıralar baş gösteren doğu takıntısından ortaya çıktı. Bknz. UO:SE , M:TG ; Shogun:TW ...
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 WoW'u da doğululaştırdılar. Oriantale gelince, insan ismini duyunca arap-çöl-yakın doğu temalı bir oyun bekliyor. Bence güzel setting ama japon olayına fazla önem verilmesi güzel değil.[signature][hline]velglarn fanzin çok yakında!
fenris Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 @deadwoll Demek istediğini anladımda ben iyi hazırlanmışsa para tuzağı olarak görmüyorum bunları. Benim için para tuzağı böyle Sandstorm gibi dandik ,insanın para verince verdiği paraya acıyacağı,yalapşap hazırlanmış kitaplar.mesela benim campain im çölde geçsede gidip almam bu kitabı.(Ha kitabı okudum o ayrı) Yoksa doğru, kendim eldeki malzemelerle istenen atmosferi sağlayabiliyorsam niye alayım kitabı?
zydar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 her türlü oyunda yer almak isterim. izlemek isterim :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 oyuncu limitini aşmadıysak ben de oynamak isterim.
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ortada henüz oyun yokki oyuncu limiti olsun ;)
Öne çıkan mesajlar