_ClymoR_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Kıza açılamıyorum nedenmi? korkuyorum kabul edilmemekten birkere yaşadım gece rüyalarıma girdi birdaha olmasını istemiyorum yardım ederseniz çok sevinirim[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Reddedilme duygusu kötüdür gerçekten, ama mecburen açılman lazım yoksa her zaman onu düşüneceksin vs. O zaman senin için daha kötü olacak, hiç değilse git kızla konuş reddetse bile içinde kalmaz. Elinden ne geliyorsa herşeyi yap.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 özgüven denilen bişi var. fazla bulutların üstünde gezmeden şöyle düşün, reddedilmek ne kadar koyabilir ki? hoşlanmışsın sevmişsin git söyle işte ya da daha sağlıklı bi şekilde muhabbet kur, arkadaşlığını geliştir ondan sonra gelişir bir şeyler kendiliğinden. hoppadanak diye ben senden hoşlanıyorum diye girilen ilişkiler pek sağlıklı olmuyor zaten. ne kaybedersin ki? kaybetme kendini bu kadar, daha çok insan seversin.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 açılmadığın her gün daha çok büyüyecek içinde. Daha sonra açıldığında ve eğer reddederse daha çok üzüleceksin, ya da kabul ederse daha çok bağlanacaksın, zararlı ölçüde[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
unac Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 aşık olma[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 git konuş kardeşim sonra pişman olursun[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuşma bence.Kalsın içinde.Gece uyuyama.Canın hiçbişey çekmesin.Fotosentez yap.Ve öl.[signature][hline]t('.'t) Yeah beybi
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kızlar da insan. Bugün karşısındakini bir duygusuz et yığını olarak gören yarın kendisini öyle görenlerle karşılaşır. Erkek olmama rağmen anlayamıyorum bazı insanları... Sanki karşımızdaki at da güzel sözler söyleyip kandırıp "tame"liyoruz...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
Seph Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Yeterki onu kendinden üstün görme o zaman çok çaresiz kalırsın. Hemen konuş derim inan bana red edilmek onunla konuşmayıp duygularını içinde saklamaktan çok daha kolay atlatılıyo. Sonuçta red edildiğinde elinde bi sonuc olcak evet yada hayır.Hayır olsa bile kendini üzmene gerek kalmıcak hayat devam edicek. Ama konuşmadıktan sonra sürekli kafanda düşünceler ikilemler hayattan soğuyacan. Hiç durma herkezin duyguları var.Paylaş onunla:) Üzme kendini..[signature][hline]
oper Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kızın sana karşı tavrı ne ki kardeş :)[signature][hline]impossible is ME!
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 amaaaan,,bu iş neden bu kadar büyütüyosunuz anlamam,git,söyle,olursa olur,olmassa da dünyanın sonu diil yane!!!
agrian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 abi biran önce açıl bencede başka birini bulursa iyice içinde patlar çifte kavrulursun...[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 birşey olmaz korkma sen etmezsen başka gelir elinde alır.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 pozisyona girip skor yapamamak pozisyona girememekten çok daha iyi bişeydir[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Drall Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bende aynı durumdayım arkadaş ya. kelin merhemi olsa başına sürermiş ='( ya açılcam kıza daha yeni seni tanıyom falan diyo tekrar vazgeçiyom açılmaya. sonra bakıyom oda benden hoşlanıyo gibi oluyo tam açıliyim diyom yine bişey oluyo tırsıyom rededilcem rezil olcam diye :( napcam bilmiyom[signature][hline][/b]*!Drall The Grall*[/b]
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Hayat Evet Hayırlarla doludur. Bunları herzaman duyarsın. Kızdan duysan ne olur ki :) Ama seviyorsan herşeye katlanmalısın. Evet sözünede Hayır sözünede..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 oper:normal arkadaşım Drall: gerçekten korkuyorum hissettiklerini anlıyorum çok köt birşey[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
khalad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 şansını dene bence,hiç belli olmaz neyin nasıl olacagı...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Zeytin, 31 Aralık 2005 18:23 tarihinde demiş ki: Konuşma bence.Kalsın içinde.Gece uyuyama.Canın hiçbişey çekmesin.Fotosentez yap.Ve öl. koptum asadasad abi süper[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun?
dory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: ozkolous, 31 Aralık 2005 22:42 tarihinde demiş ki: pozisyona girip skor yapamamak pozisyona girememekten çok daha iyi bişeydir vaayz[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream?
Misskickass Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hergün kendini yemektense söyle kurtuur nerden biliyorsun reddeceğini
Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Helcaraxe, 01 Ocak 2006 23:57 tarihinde demiş ki: said: Zeytin, 31 Aralık 2005 18:23 tarihinde demiş ki: Konuşma bence.Kalsın içinde.Gece uyuyama.Canın hiçbişey çekmesin.Fotosentez yap.Ve öl. koptum asadasad abi süper hahayay koptum yaaa ben dee supperr[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Famy, 02 Ocak 2006 00:01 tarihinde demiş ki: said: Helcaraxe, 01 Ocak 2006 23:57 tarihinde demiş ki: said: Zeytin, 31 Aralık 2005 18:23 tarihinde demiş ki: Konuşma bence.Kalsın içinde.Gece uyuyama.Canın hiçbişey çekmesin.Fotosentez yap.Ve öl. koptum asadasad abi süper hahayay koptum yaaa ben dee supperr hahha koptum zuper.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling
dory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 reddedilme duygusu insanı yer bitirir, soyle bi kendimi yerine koydum da, ehum ben de cekinirdim sanırım:/[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream?
Misskickass Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hergün kendini yemesinden daha iyidir
Öne çıkan mesajlar