Way Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hayır diyorum ki mage ranged dps+ aoe class i warlock fear i ranged dps (uber :) ) warr melee eee priest ne? healer desen heal i resmen b.. gibi dmg desen dmg yok survival desen o hic yok napar bu priest onu merak ediyorum :) deseler sen priest sin oyunun en cok dmg e dayanabilen class isin ya da shadow priest in dot manyagi edersen milleti yani priest in yapabildigi birsey var mı?hemen cevap veriyim yok.. :) bunlarin hic biri yokken priest in dengeli bi class oldugu soleniyo cok komik kacıyo bu durumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Senin istediğin shadow priest oyunda warlock adı altında ayrı bir class olarak sunuluyor way. Priest'in wow'daki amacı heal, dmg değil.... Sen desenki Druidler paladinler ve shamanlar bizim kadar hatta daha fazla healliyor bunun bufflanması lazım diye, amenna ama sen dmg versin mage gibi olalım shadowun dibine vuralım filan. Önceliği heal olan sınıfın dmg olarak düşük olması çok doğal. Sorun heal olayında mage gibi primary adı altında olupta başka classların sizi geçmesi.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: SorroW, 02 Ocak 2006 13:39 tarihinde demiş ki: Bende bir priestim şuan level 40 ım shadow gidiyorum 60 kadar evet priest aslında kasması en zor karakterlerden biri insanı bazen çok bayıyor sıkıyor hele 30 kadar ama sonra yavaş yavaş açılıyor ve açıkası insanları heallemekten ve instance yapmaktan çok zevk alıyorum.Her türlü instance giriyorum dk başı bir yerlere çağırıyorlar.Şuana kadar bulunduğum gruplardan da hiç bir şikayet almadım demekki iyi priestim.Ama bazı arkadaşlar var rank kasan priest açmalarının amacı herkesi kesmek ama iş göründüğü gibi değil aslında sırf bu yüzden gereksiz priestler doğuyor adamı doğru düzgün heallemiyor onu yapmıyor bunu yapmıyor etc.Anlatmak istediğim priest açıyorsan ve kasıcaksan herkesi kesmeyi hayal etmesinler.60 olduktan sonra toplıyacakları en iyi set heal seti olucaktır :) The Maelstrom Efesh ( The Ottoman Empire)(Hordelara ölümmm her türlü :D) [Bu mesaj SorroW tarafından 02 Ocak 2006 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Efesh en nihayetinde 40 oldun ha:DD hatırladınmı beraber murloclara yem olmuştuk sen 9 lvldın ben 10 lvl (Yavru Human Mage) hahaha... bu ufak selam notundan sonra diyorumki diger mmorpgleri ve oyun mantıgını inceledim ve guilddeki über priestimizla (warlord holy priest) uzunca bir konusma yaptiktan sonra fikrim degistirdim = evet Shadow tree iyi ama Holy tree ye buff lazım şöyleki Holy priest özellikle pvpde sıfır konumuna indirgenmiş, Holy priestlarda yüksek damage vererek degil belki ama kendilerini koruyarak pvp yapabilmeli yani warlock 1 dakikda bir soulfire ve deathcoil kullanarak muhtesem hasar verebiliyorsa priestlarda böyle cooldownlı ve yapılması zor ama über protection büyüleri ile pvpde desteklenmeli böylece hem priestlar memnun olur hemde holy priestin sayisi artacagi diger oyuncularda memnun olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Hyr madem class karşılaştirmasi yapıyorsun ama kurtar mage i bakalim uzakdan birbirinizi gördünnüz koşuyorsunuz birbirinize Trinketlerin pvp trinketi ZHC self buffla 4500 hp olsun şimdi zhc i açtin abiye Shadow word pain + Silence + Devouring palague(udsin diyelim) + Mind blast + yanarli dönerli mind flay Sheep castingini görünce bi swp tazeledin /dance yaptin yedin sheep i Sonra ? Nası kurtaricaksin Bg de eziliyoruz diyorsun nasil oluyor tek başına karşı gurubun raidinemi giriorsun bodozlama nedir olayin? Yoksa "Herkez bana giriyor" sendromu vardir nedir üstüne raid binerse yada zergde kalirsan heralde öleceksin herkez ölüyor. Karakterinden ne bekliyorsun arkadaşım bu kadar zamanda ki priest pek değişmeyen classlardan karakterinin Yapabileceklerini öğrenemedinmi şu gelmeli bu olmali diyorlar sen priestleri Raid boss u yapmaya mi çalışıyorsun anlamadimki.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ister Shadow olur DMG verir ister Holy olur Heal yapar? Tamam. Warrior ister Heal atsin ister DMG versin. Mage de oyle. Hunter Rogue Warlock da.. Ne de olsa bu oyunda ister healer ister damage dealer olabilmelisin ayni Classla? LOL.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Way'i anlayabiliyorum sanırım, mage örneğine girmesi nedeniyle bayağı karman çorman olmuş konu ufak bir özetle Way'in isteğini-veya anladığım şeklini- anlatayım. Bahsedilen priest'in instant öldürmesi gerektiği, pvp'de ezikliği vs. değil. İsteyen shadow form'a girip istediğini yapıyor, burada herkes hemfikir. Way'in en baştan bu yana anlatmak istediği ise şuydu; Shadow seçebilir, ama ya holy seçmişse ? PvP'de elbette heal edecek fakat diğer healer class'lara oranla (shaman, druid, paladin) hayatta kalmak için yapacağı şeyler sınırlı. PvE'de ise Holy ile "Flash heal bot" olmak istemiyor, değişik birşeyler/yenilik istiyor.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Dulfikkar & Clairvoyance @ Lightning's Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya zaten herkes kendi classından gereksiz özellikler bekliyo yok roket taksın uçsun fln .şahsen disc/holy priest olarak hayatıma mutlu ve huzurlu bi şekilde devam ettim(ta ki acc banlanana kadar nedenini hala bilmiyorum gerçi :P ) pvp de görevimi yaptığım zaman genelde random grplara karşı full hp ile combatlardan çıkıyorduk ve gayet rahattık tamamen gerçek görevine odaklanınca insan herşey zevkli oluyo ama yok onu yapcam bunu yapcam dersen olmuyor muhtemel yenilgin vukuğu buluyor.[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Işte karışıklık şuradan çıkıyor Holy e kendini kurtarabilecek birşey lazim demeye çalışıyor çoğu kişininde hem fikir olduğu şey şu Sen çevrendekileri ayakta tutacaksin onlarda seni Ms warriorumuz yokdu geçende 1 holy priest canımıza ot tıkadı nefret ettim resmen. Bizim guilden priest arkadaşı alıyoruz bazen yanımıza işte 793 Heal up var üstünde ZHC de var utanmasam mage başıma staffla kesicem adamlari AB de ne o ölüyor ne ben çünkü o beni yaşatiyor bende ona veya bana saldiranlari kesip onu yaşatiyorum. Ama dediğim gibi yanlız kurt u oynıcaksan Shadow tree seçeceksin eriteceksin adamlarin suratini. Ab oyle AV de nedir holy dahi olsan o şeker SWP ile ne kadar temiz honor aliyorsun mis gibi heleki shadowsan oh ne ala. Wsg de Priestin tek işi var Flag keeper i yaşatmak Shadow priest gördünmü hiç kurulan raidlerde yada içeride oluşan guruplarda ? Velasil kelam Priest gayet yeterli durumda olan bi class benimdüşünceme göre.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Oblomov, 01 Ocak 2006 02:42 tarihinde demiş ki: Peki ya karşındaki 2-3 kişiden biri priest veya shamansa :p purge/ dispell bam-güm-arggghhh :) Ewt lutfen shamyleri unutmayalım, unuttturmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 nasi bi mantıktır priest sin sen sırf heal yaparsın demek? ozaman alalım druid in paladin in shaman in heal ini onların shock u var stun u var form ları var diye cok komik konusuyo sunuz.. priest te sırf healing spelleri yok ki dmg de var isteyen shaman in ister resto gitmesi ister enchantment vs gitmesi gibi shadow u secemez mi? bu sectigi shadow la daha guclu pvp yapması gerekmez mi?sanki cok acayip bi pvp survival imiz varmis gibi 2 tane spell in range i 30 yd mf 20 yd 20 yd adamın yanına geldigin an cat cut indiriyo ve hayatta kalmak icin hic bi sansın yok.. regalya senin icin soyluyorum dp dedigin uber dedigin olay su: devouring plague rank 6 994 over 24 sec bu 994 dmg in hepsi heal olarak cast edene geri donuyo mana 886?!?!? ve 3 min cooldown bu mu uber spell imiz? yani hala istedigim cevabı almıs degilim..priest olarak ne yaptıgımız belli degil..isteyen istedigi alanda gelisiyo talent ler vs ile hala anlayamadıgınız priest in healing spell leri olmasının onu sadece healer yapmayacagını.. ole bi priest anlatıyosunuz ki goren sizi haklı gorecek topic i okuyan priest in uber dotları var dmg verirken kendini heal ediyo manası hic bitmiyo..olumsuz vs vs.. priest in ona dalandan kurtulması imkansiz gibi bisi korunma gibi bi olay yok dmg yok ne var bu priest te benim bilmedigim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Way, 02 Ocak 2006 22:21 tarihinde demiş ki: ole bi priest anlatıyosunuz ki goren sizi haklı gorecek topic i okuyan priest in uber dotları var dmg verirken kendini heal ediyo manası hic bitmiyo..olumsuz vs vs.. Öyle zaten ? +Ya güzel arkadaşım kim dedi palague über efsane diye? Çok kullanişli olduğu açık Extra adama swp+palague+mf ile 3 lü dmg verebiliyorsun sonucda vampiric embrace ile katkisi oluyor adama dmg verirken seni healliyor yani 1988 say onu + Devouring palagueyi inner focus ile kullanabilirsin... bence 886 manaya değer. Stun resistance yi hafif e alma roguemle oynarken küfrettiğim oluyor.. nasil pata küte ölüyorsun innerfire+shadowform+kendi setinden gelen armorla mavi setli ortalama kalkanli şaman kadar dmg reductionun oluyor kumas > mail+kalkan ? Zaten serker rage sinirsiz bi kere basiyorsun BG nin başından sonuna kadar açık kaliyor pvp trinketi wotf ice block desen cd yok onda paso tikliyor vede bunlar bu anti fear kabiliyetleri senin muhteşem priestinin fear i icin sakliyorlar başka şeye kullanmiyorlar 3-5 vs 1 de herkez köpek gibi ölüyor e bu durumda diğerlerinden bi farkin yok ne kaliyor 1 vs 1 e nasi beceriyorsunda 2 sny de ölüyorsun 1vs 1 de? Daha tartışmıcam çünki saçmaliyorsun e-bay acc olsa bu kadar ezilmez amma ağladın yahu hadi ilgiç bi movien ssin olur olaya bak nerf buff vs dersin o da yok bu kadrdar zamandir oynuyorum demesen noobun önde gidenisin diyecem o da yok oha be priest haricindeki classlar neymiş yahu nöyle teyy teyyy[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 02 Ocak 2006 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bundan sorası satasmalar kotu soz soleme ile gececek benden bu kadar..ben bir priest olaraktan dmg gear priest in de neler yapabilecegini biliyorum diyorum ki bu is bole olmaz..noob dersiniz vs dersiniz orasını bilmem benim asıl dusundugum nokta acaba bliz hangimizin tarafında.. eksiler soylendi cogu priest class ının buff lanması gerektigini dusunuyo sadece sizi bilgilendirmek icin priest in - lerini yazdım ki bunlar gercek - si ler paladin in neden biz 1 vurusta adam olduremiyoruz ühühü topiclerine benzemiyo.. herkese cevap yazacak ne istek ne de zaman var..tek bildigim bu is bole olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yukarida sorduğum sorulari cevaplayabilirmisin? + Peki bunu burada tartışmak yerine kendi class forumlarında da aktardinmi ? Yada sorulan sorulara verecek cevap bulamayınca hemen neden bozuntuya veriyorsun burada tartışıyoruz. PS: said: Önemli Duyuru: Özellikle son zamanlarda 'lan', 'ulan', vb argo kelimelerin kullanımındaki artış rahatsız edici durumdadır. Bu tarz argo/kaba kelimeler kullanmamanızı, post etmemenizi rica ediyoruz. Yine aynı şekilde, küfürleri kısaltmalar yaparak kullanmanız hoş bir davranış değildir, kullanılmamalıdır. [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 02 Ocak 2006 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tartisan sensin :) ben neyin nasi olması gerektigini biliyorum :) ha bi de SHAMAN NEEDS BUFF!! desem bu kadar olay cıkmazdı nedir bu priest dusmanlıgı :) [Bu mesaj Way tarafından 02 Ocak 2006 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 lol ben artık party kurdugumda priest aramıyorum napiim druid+priest bütün ??lvl-??lvl arasındakilere soruyorum en olmadı :lol: ondan sora da shamanlara soruyom[signature][hline]Old Kingdom... [Bu mesaj _Rion_ tarafından 02 Ocak 2006 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Tartışmak keyifli oluyor :P Yani ne bileyim Class forumlari dahili classindan memnun olmayan priest çok alışılagelmiş bişi deil.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 02 Ocak 2006 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 PvP icin en guzel olani Shadow Talentlarinda Holy oynayan Priesttir. Yalniz kalirsa ya da koruyani kalmazsa gecer Shadowforma dover ustundeki 1 kisiyi. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hehe, yanniz unuttugunuz tek bi nokta var, priest shadow vs. olsa bile, karsida bi holy priest varsa, ve decursive'i varsa, o priest'in verecegi dmg yerlerde surunuyo... baya guzel sozler soylenmis arada ama kimse okumamis masallah, tartismak gercekten daha tatli geliyo belliki. priest'lere buff shadow olarak degil, holy kismina gelecek. amma velakin artik suvival konusunda buff yapip yapmayacaklarindan ben de suphe ediyorum.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Eee? Bu cok normal. Nasil karsida healer varsa Mage'in DMG'i yerlerde surunuyorsa... Biz de bu yuzden Heal>Damage diyoruz ve PvP'de heal ve cleanse takilan Priest daha faydalidir diyoruz. Ama anlamiyorsunuz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Zaten instancelarda heal bot olmuşuz bari pvpmize karışmayın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Tamam Absolut sen saga sola SWP at. Millet de kaldirsin onlari. Sonra `Alla alla neden olmuyor be?` diyin. =] Ha 2K MB vuran arkadaslar devam etsin tabii. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 SWP yiyince öyle demiyonuz ama hemen heall meeeh cure mehh diyonuz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ben hep PVP BGlerine random girilmemesini istemisimdir. Yani asdece Join as Group birakilmali orada. Siz BWL'ye random girebiliyor musunuz? Bu da onun gibi olmali. O zaman grup bulmak icin priest gene heal yapmak zorunda kalir. Zaten oyle bir durum var ki kimi salak gruplarda olene kadar ya da manan bitene kadar heal yapsan da `Noob priest heal some!!!` derler. Ama guzel ve kafasi calisan gruplarda 2-3 f.heal alan Warrior sevinir[Ben :)].[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Açın bi priest o zaman gönüllerin şampiyonu olun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Wissy genemi sen ya... Çok konuşuyon ama bi priest açıp oynamamışsın belli. Edit : Ne zaman priest lerle ilgili bi konu açılsa hemen "priest ın işi healdır, shadow priest noob dur" diyosun. [Bu mesaj Mulf tarafından 03 Ocak 2006 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar