Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior EQ,Skill,Talents.

Delidumrul

Öne çıkan mesajlar

Uzun suredir forumlarda warriorlar hakkinda yazilan yazilar sorular vs icin bu sekilde bir yazi yazmaya kadar verdim. Parca Parca eklemeler yapip warriorlarin kullanmasi gereken silahlari hangi skillin ne ise yaradigi ne zaman kullanilacagi ve talent buildler hakkinda ufak tefek bidigim olcude alem-i patiyi bilgilendimeye calishacagim.
Warirorlar herkezin bildigi gibi gruplarda TAnk gorevi gorurler. Tank denilen sahis `agro`(agressor Bkz Sozluk) yu ustunde tutarak `Hate`(Bkz Sozluk) yaratir ve takimin cok dmg vuran ama az hp li ve armorlu olan uyelerini kollayarak partynin olmeden ilerlemesini saglar ,gerektiginde CC(Crowd Control) yapar gerektiginde Dmg vurur ve partynin cogu zaman nerede ne yapmasi gerektigini soyler. Moblari pullar ve genelde hem horde hem alliance olsun warrior olmadan instance a girmem abi tepkisine yol acar. Zaten hangi instance olursa olsun olmasi gereken Priest/Warrior ikilisinden 1 tanesidir.

Ilk olarak Kullanilmasi gereken ivir zivir hakkinda biraz bilgi vermek sanirim dogru olur.
Asagida Lvl 60 bir warriorun kolayca elde edebilecegi bir lite cikarttim. Eger Pvp build gidecekse asagidaki essalar cogu MC/Onixia essasindan asagi kalmayacak durumdalar.

1-
Backwood Helm (Quest)
Binds when picked up
Head Mail
301 Armor
+21 Agility
+13 Stamina
+9 Intellect
+9 Spirit
Equip: Improves your chance to get a critical strike by 1%.

Gordok's Handguards (Quest - Backwood Helmindeki Bossun yanindaki chestten cikiyor)
Binds when picked up
Hands Plate
392 Armor
+10 Strength
+10 Stamina
+9 Spirit
Durability 45 / 45

Eldritch Reinforced Legplates (Backwood Helm questindeki bosstan drop)
Binds when picked up
Legs Plate
566 Armor
+15 Strength
+9 Agility
+20 Stamina

Omokk's Girth Restrainer (Quest)
Binds when picked up
Waist Plate
353 Armor
+15 Strength
+9 Stamina
Durability 45 / 45

Ribsteel Footguards (Urok Doomhowl => Omokk's Girth Restrainer questindeki bosstan drop)Binds when picked up
Feet Plate
438 Armor
+10 Strength
+10 Agility
+17 Stamina

Mark of Fordring (Quest)
Binds when picked up
Neck
Equip: +26 Attack Power.

Magni's Will (Quest)Binds when picked up
Finger
+6 Strength
+7 Stamina

2-
Stoneskin Gargoyle Cape
Binds when picked up
Back
43 Armor
+7 Strength
+8 Agility
+14 Stamina

3-
Painweaver Band (General)Binds when picked up
Unique
Finger
+7 Stamina
Requires Level 58
Equip: +16 Attack Power.

Breastplate of the Chromatic Flight (Epic Quest)
Binds when picked up
Chest Plate
706 Armor
+20 Strength
+10 Agility
+30 Stamina
+15 Fire Resistance

Bu liste 2-3 ile isaretledigim kisimlari haricinde rahatlikla bulunabilecek bir liste.Epic quest disindaki 2-3 teki itemlar ise genelde tum Mleelerin ve hunterlarin rollayacagi itemlar.

Aksam silahlarla devam edecegim
****[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

valla şuan priest bi arkadaşımla warrior oynuyorum.(32oldum)o olmadığı zaman tek bşaıma kasmak zorluyor adamı. bir saldırı olduğu zaman kaçma imkanım 0'a yakın diğer oynadığım mage,shaman ve rogue'da rahat bi şekilde kaçma imkanı vardı.

ps:ya piyasada 2h silah yok parayı bastırıp alacam ama AH'da bulamıyorum RFK'dan corpsemaker'ı düşürmek için 5-6defa girdim hepsinde aptal bi helm düştü.delirdim ya
Sosyal ağlarda paylaş

warrior için (kalkanlı olacak pvp için değil) ne gibi bir talent dizilimi önerirsiniz?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior Silahlari ve Dmg
Yukarida aciklamaya calishtigim gibi silahlar hakkidna biraz bilgi vermeye calishacagim. Yukarida ismi gecen essalar ve birazdan yazacagim silahlar icin onerilen talent buildi 31/20 arms fury dir(Daha sonra dateyli olarak bunu da aciklayacagim)
Ilk once biraz matematik yapalip formulleri inceleyelim.
DPS ((minDMG+maxDMG)/2)/Speed
DMG = (DPS + Ap/14) * Speed
=>
DMG= (((minDMG+maxDMG)/2) + Ap/14 * Speed
Buradan goruldugu gibi silahin hizinin yavashlamasi direkt olarak sizin ap nin carpimi ile orantili.
Buradan cikartilacak sonuc hem yuksek dmg li hemde yavas bir silah kullanmak.
Kisaca
5 - 10 2 Speedli bir silahla
10 - 20 4 Speedli bir silahi karsilashtirdigimizda LVL 60 icin kesinlikle hangi build olursa olsun 2 tercih dogru bir tercih olacaktir.

Simdi birazda 2H silahlari inceleyelim,
Polearm :

Blackhand Doomsaw (Rend)
Binds when picked up
Two-Hand Polearm
151 - 227 Damage Speed 3.50
(54.0 damage per second)
Durability 100 / 100
Requires Level 58
Chance on hit: Wounds the target for 324 to 540 damage.

Ice Barbed Spear (Quest)
Binds when picked up
Two-Hand Polearm
155 - 233 Damage Speed 3.60
(53.9 damage per second)
+13 Strength
+21 Agility
+20 Stamina

Axe

Spinal Reaper (Ragnaros!!!)
Binds when picked up
Two-Hand Axe
203 - 305 Damage Speed 3.40
(74.7 damage per second)
Durability 120 / 120
Requires Level 60
Equip: Restores 150 mana or 20 rage when you kill a target that gives experience; this effect cannot occur more than once every 10 seconds.
Equip: +34 Attack Power.

Arcanite Reaper (1k G civari Craft)
Binds when equipped
Two-Hand Axe
153 - 256 Damage Speed 3.80
(53.8 damage per second)
+13 Stamina
Durability 100 / 100
Requires Level 58
Equip: +62 Attack Power.

Dreadforge Retaliator (Imparator)
Binds when picked up
Two-Hand Axe
149 - 225 Damage Speed 3.70
(50.5 damage per second)
Durability 100 / 100
Requires Level 54
Equip: Increases your chance to parry an attack by 1%.
Equip: +30 Attack Power.

The Nicker (Spirestone Battle Lord (Lbrs) Tipine ve hizina hastayim)
Binds when picked up
Two-Hand Axe
159 - 239 Damage Speed 4.00
(49.8 damage per second)
Durability 100 / 100
Requires Level 53
Chance on hit: Wounds the target for 50 to 150 damage and deals an additional 6 damage every 1 sec for 25 sec.

Simdi neden sadece axe ve polearmlar diyeceksiniz. Daha once bahsettigim gibi size listesini verecegim ve anlatacagim warrior shu an icin en iyi build olrak kabul edilen 31/20 arms fury warrior ve talentlardan +%Crit alan sadece 2 cesit silah var. Axe ve Polearm.
Gunde 3 kere(!!!) ragnaros kesiyorum demiyorsaniz onerim cogu warriorun ruyasi olan AR ama o kadar para harcamak istemiyorum epic at alicam daha onun yerine para harcayabilcegim farkli yerler var diye dushurseniz diger listedeki herhangi bir silahta isinizi rahatlikla gorebilir.(OZellikle Ice Barbed Spear i incelemenizi tavsiye ederim bu asamada)

Bundan sonraki bolumumuz Skiller ve ne ise yaradiklari
***[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

Simdiki bolumumuz warriorlarin skilleri ne ise yaradiklari ve nerede kullanilabilcekleri.
B=Battle Stance
Z=Berzerker Stance
D=Defansive Stance
Eger yanidna hicbirsey yazmiyorsa tum stanceler.
Battle Shout : + AP Buff

B-Charge : Savasa Cabuk girmek icin en ideal skillimiz.+ rage yaratir ve sadece savash
icinde kullanilabilir

D-B-Rend : Dmg dan daha cok rakipte dot bulundurmak icin kullanilan skillimiz.

B-Thunder Clap : Atack Speed defuff

B-Z-Hamstring: Snare debuff

Heroic Strike : +Dmg (Ms acildiktan sonra kullanmiyoruz)

Bloodrage : 10 rage instant + 1 rage /s (10sn) . size kulandiginiz anda dmg versede kullanmaktan kesinlikle cekinmeyin. Execute icin yada Ms icin herzaman rage e ihtiyac duyacaksiniz.

Sunder Armor : AC debuff. Pve de hate yaratmak icin ideal. 5 kere ust uste kullanilabiliyor. Lvl 60ta 2250 armor dushurebiliyor. Bunun anlami karsimizdaki paladinin
armorunu maile shamanin kini leathera druidinkini clotha esitlemek gibi birsey. Pvp icin ozellikjle yuksek AC li ve uzun sureli savashlarda (Hybrid Healerlara karsi ozellikle)
kullanilabilir. Ama yok ben o kadar rage harcayamam diyorsaniz en azindan 30 sn e 1 kere kullanin derim.

B-Overpower: Macronun onune `/Yell Dodge This!` yazarak roglar ile kafa yapabilceginiz ahanda dodge ettim heyyo diyenlerin kafasina crit vurabilceginiz skilliniz. Dodge gordugunuzde eger cok rageiniz varsa ms - vs vurup hemen BS ye gecip kulanmaniz gereken skill.

D-B-Shield Bash:Pummelin shieldli versiyonu. Casterlara karsi guzel bir spellbreaker.B-D de iseiniz bunu kullanicaksiniz zerkerde iseniz pummeli
Demoralizing Shout : AP Debuff. Ozellikle Battle Shout iel beraber kullanildiginda 1vs1 de guzel sonuclar elde ediliyor. CC icin ideal.

D-Revenge : Boss vs ve tanklarken Hate yaratmak icin 5 sunderdan sonra kullancaginiz skilliniz. Shield block ile guzel bir combosu vardi bir zamanlar. Eger gidipte prot warrior

yaparsaniz %40 ihtimale kadar cikan stun sansi da eklenebiliyor ama pek tavsiye etmiyorum. Genelde high end instancelarda tum yaratiklar stun immune.

D-Taunt : Casterlarin kicini kurtarmak icin kullanacaginiz skilliniz. Agro yaratmaz aksine

yaratigin ustundeki herkezin agroyu haric 0 larip size 1 verir.Yani yaratik size doner.casterinizda akilliysa 2-3 sn bishi yapmaz durur oracikta.Size zaten vuran bir moba

kullanmaniz hicbir ise yaramaz. Aksine cooldowna sokarsiniz tauntu 2 sn sonraki addi tutamzsiniz gider priestinizi dover wipe yersiniz. (Def stance te kullanilabiliyor sadece)

B-Mocking Blow :Tauntun bir benzeri.Battle stancede kullanilir sadece.Mobun onunuzdeki 6 sn boyunca sizi dovmesini saglarsiniz.Ozellikle acil durumlarda guzel sonuclar dogurabiliyor. (ornek olarak 2 mob priestinize yapishti 1 tanesini tauntluyorsunuz hemen battle stance e gechip otekini de mockluyorunuz)

D-Shield Block:+%75 block. Revenge icin ideal. Bashka bir ise yaramaz. mob 1000 vuruken 60 ini blocklamaniz pek birsey ifade etmiyor.

D-Disarm:neden sadece def stance e koyduklarini anlamadigim bir skill. Kullanimini kesinlikle tavsiye ederim. Warriorlara paladinlere zaman zaman roglara karsi ellerindeki silahi 10sn ligine biraktirmak icin guzel bir skill. Ozellikle paladinlere karsi cok ise yariyor.

Cleave: Vurdugnuz dmg in +5 ini yanidnaki moba vurmanizi saglayan bir skill. SS ile cok tatli sonuclar ortaya cikartilabiliyor.

Piercing Howl: Hamstingin aoe versiyonu.Cooldownu yok ve guzel cc skilli. Oyunculari attan indirmek icin kullanilabilir.

B-Retaliation: Pvp den daha cok pve de kullanilmasini tavsiye edebilcegim Challenging Shout + SS + Retaliation u acip tum partynin wipe yerken bir anda kurtulmasini saglayacak 1000dps lere ciktiginizda aha ben ishte warriorum diyebilceginiz size ciplak elle vursalar dahi karsilginda 3.8 sppedindeki axeinizle karsilik verceginiz uber skilliniz. Fazla sevinmeyin 30 dk cooldownu var (noob roglara karsi cok etkili. Ayni anda tepenizdeki 3-4 rogu ss ile beraber 3-5 sn icinde kufur ettirebilir nerf warrior threadleri actirabilirsiniz)

Intimidating Shout: Yeni bashlayan warriorlar icin aoe fear. deneyimli warrriorlar icin pvpde bandaj icin 8 sn kirilamaz fear.

B-Z-Execute : Power Word kill.cooldownu yok.Misslediniz mi bir daha basin.Dusmanin Hp si %20 nin altina dushtugunde abuk subuk dmglar vurmanizi saglar.Genelde tek vurusta oldurur.14k dmg vurdugu ssler ile biliniyor. Benim rekorum 6k kusur.

Challenging Shout : Tauntun aoe versiyonu 10 dk lik cooldownu ile.... Partyi kurtarmak icin 1e1. Ozellikle Cs den sonra retalationu tavsiye ederim ki moblar bir daha sizden ayrilmasinlar.

D-Shield Wall:10 sn boyunca alcaginzi dmglari %75 dushurur. %10 da def stanceden alirsiniz %85 eder. Son bosslarda gelende son kurtarma sansidir. Retal ile ayni timeri kullanir 30 dk.Elinizde shild olmasi gerekiyor kullanmak icin.

Z-Intercept: Chargein combat icinde kullanilan versiyonu. Kacanlari kovalamak icin cok guzel. Noob magelere nie oldum ben simdi ama blick yapmishtim seklinde dushu
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi 1-60 arasi kim ne kullabilir ona bakalim;

1-30 = Ne bulursaniz kullanin fazla vuran.
30= WW axe. Berzerker stance questinden sonra alacaksiniz. Warriorun en zor questi o lvllar icin.
36= Scarlet questi
41=Ah den Exe claver
50+ = Marudondaki timsah(adini unuttum simdi)tan dusen axe.
55+ = Yukaridaki listeden herhangi birisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi de talent buildleri.
Yapilabilcek fazla bir secim yok aslinda. Su an icin Bloodthirst bir ise yaramiyor fury build gitseniz bile 30/21 fury arms daha mantikli 31/20 fury arms tan. Bloodthirst yerine SS cok daha iyi.(SS ye bakabilirsiniz yukaridaki listeden clave ile olan ilishkisine) Pvp istiyorsaniz 31/20 Arms / Fury shu an icin en iyi secenek. Iyi ekipman iyi Silah ve Cok iyi oyuncu ile Warrior oyundaki en kuvvetli karakter. Cogu kisi buna gulebilir. Ama cok rahatlikla soyleyebilirim iyi bir warrior yolda gordugunuz warriorlara benzemez. Her ataga karsi bir counter atagi vardir.Her classa karsi yapabilcegi birseyler vardir, mlee de iyi ekipmanli bir warriorun karsisinda hicbir class duramaz. Casterlara karsi 2 crit vurus ve GG.
Simdi bakalim bu sekilde bir warriorun talentlerini nasil yapmaliyiz.
Kendi buildimi yazacagim ve ne icin o talente verdigmi;

Cruelty 5 = %5 Crit

Improved Demoralizing Shout 5 = DS cok yararli Pvp de mleelere karsi.Ozellikle paladin yada warriora karsi. Rogun duz vuruslari DS attginizda 40-50 ye dushuyor.

Piercing Howl = Daze ,%50 aoe slow. CC..

Improved Battle Shout 4 = Eh 200 kusur AP iyidir. Her Classa karsi muhakkak tavsiye ederim ( Klavyemde Q tusu BS E tusu DS)

Enrage 5 = Birisi size critlediginde 12 Sn %40 Dmg. En iyi talentlardan birisi alabileceginiz. Rakibi critledigine pisman edebiliyor.

Fury Total: 20

Arms Mastery

Deflection 5 = +%5 DR olarak algilayabilirsiniz. %5 de kendisinde var= %10 DR ishte

Improved Rend = Mecbur kalmasam impale icin vermezdim.

Tactical Mastery 5= 1. Dereceden onemli. Her Verdiginiz puan stance deyishtirediginizde rageinizin 5 sizde kalmasini saglar. 10 tane verilebilse verirdim. Mutlaka 5

Improved Overpower 2= Overpoweriniza +%50 Crit sansi daha ekler. Eh sizinde 25-30 oldugunu varsayarsak %80 ile crit vurursunuz OP ile.

Deep Wounds 3=Critlediginizde 12 Sn boyunca Dotlar rakibi.

Two-Handed Weapon Specialization 2(Yerine Imp charge a verilebilirdi ama ben yinede bunu terhic ettim. 1 dmg 1 dmgdir)

Impale Rank 2 (+%20 Dmg critler icin. %120 ile vurursunuz critlediginizde)

Axe Specialization 5= %5 daha crit burdan.

Sweeping Strikes Rank 1 =Ms icin mecburi. Mecburi olmasa dahi verirdim.

Improved Hamstring 2=Hamsting %60 a dushurur hizi. Eger PH bagirdiysaniz Ph %50. PH bagirilan kishiye duz HS vuramazsiniz. Daha kuvvetli bir effect var der. %10 buradan bonus alip vurdugunuz kishiyi surundurebilirsiniz (Paladinlere cok komik oluyor. Vuruyorsunuz debeleniyorlar yakalicam diye sorna 1 kere daha vurup kaciyorsunuz)

Mortal Strike = 4 kere nerflenmesine ragmen hala en iyi vurus. +160 Dmg ekliyor ve aninda vuruyor. Soyle ki,
Rageinizin dolu oldugunu varsayalim. Berzerker stancedesiniz.
Silahinizin hizi 3 Sn. Global cooldown bilindigi uzere 1 sn.
Vuruyorsunuz, hemen ustune MS 1sn sonra(global cooldown) whirlwind ve 1 sn sonra silahin kendi vurusu.3 sn icinde 4 vurus.Zaten eger karsinizdaki plate giyen birisi degilse 4 vurushtan sonra buyuk ihtimalle execute edersiniz.
Arms Total: 31[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

Son olarak oynadigim kadari ile (her classin 60 lvl var elimde) oynamasi en zor ve en zevkli class. Kesinlikle 1-60 arasi iskence. En zor en yavas solo takilan class. Oynamasi en zoru cunki arada apm nizi cok yukseltmeniz gerekebiliyor. En fazla macro ve add on a ihtiyac duyan class. Ama bunlarin hepsi ve iyi bir oyuncu ile kesinlikle yenilmez bir class. Eger sabirliysaniz kesinlikle tavsiye ederim. Pisman olmazsiniz. Ama ben 20 lvlda pvp ye bashlicagim derseniz rog falan acin. 60 a geldiginizde karsiniza iyi bir warrior cikipta sizi 3 vurusta aldidiginda sinirlenmeyin ama..
Bir ara bos oldugumda gerekli macrolari da aciklayip noktalicagim bu uzun yaziyi.
Bu arada bu yazdiklarimi sagda solda bana sormadan kopyalayip yayinlayanin ragei hic dolmaya. 10 kere ust uste miss gece.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden hoş olmuş yazı , keşke 1.6yı beklseydin diycem am neyse artık bi update yaparsın ... ;D[signature][hline]
EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D
EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting
EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped
US OB Daywalker Human paladine 18 wiped
Sosyal ağlarda paylaş

uzun uzun yazmıştım 2 kere ikisinde de elektirikler gitti geldi :(

Kısaca yazayım. Benim rakip dodgeladığında "Owerpower vur salak" Hp si % 20 nin altına düştüğünde "execute vursana olm" diyecek bi addon a ihtiyacım var.

Birde rage imi gösteren bir addon arıyorum.

Varsa warrior için olmazsa olmaz diğer addonlarıda yazabilirseniz pek bi sevineceğim[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

bende arıyorum böle bişe ama otomatik robot gibi yapsın istemiorum sadece böle ekranda kocaman EXECUTE falan yazsa yeter.

bide stance değişimini ve taunt u tek tuşa atabiliyormuyuz macro olayı ile?biraz kurcaladım ama stance değişiminin cooldownu olmadığı için yapamadım.,

benim kullandığım defendyourself diye bi addon var size dalan şeye otomatik saldırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 22 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki:

Kısaca yazayım. Benim rakip dodgeladığında "Owerpower vur salak" Hp si % 20 nin altına düştüğünde "execute vursana olm" diyecek bi addon a ihtiyacım var.

Varsa warrior için olmazsa olmaz diğer addonlarıda yazabilirseniz pek bi sevineceğim

Sana bi ara godnerdigim addonlarin icinde olmasi lazim. 30 Punto ekranin ortasinda `Finish Him` yada Overpower diye bagiriyor.Istersen Ses falanda ekliyorsun. Ara aralarinda bulursun.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mosquito, 23 Haziran 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
..
bide stance değişimini ve taunt u tek tuşa atabiliyormuyuz macro olayı ile?biraz kurcaladım ama stance değişiminin cooldownu olmadığı için yapamadım.,
..

Ikisini ayni anda yaptiramiyorsun tek tus ile. Yani def stance e gech taunt yap olmuyor. Ama 1 tusa sunu yapabiliyorsun. Atiyorum 1 nolu tus. Ilk bastiginda stanceini kontorl ediyor eder def degilse defe gechiyor. 1 daha basiyorsun bu sefer def te oldugun icin tauntluyor. Ama tavsiye etmiyorum cunki tus kalmiyor bind edicek zaten. Tum abilityleri bindlamaya calishin.
Atiyorum;
F1 - 1 Taunt
F2 - 1 Charge
F3 - 1 Intercept
F1/F2/F3 - 2 Sunder
Stance istememeyn abiliteyleri Crtl ile bindlayin.Yoksa Disarm yada Thunderclap lazim oldugunda aranirsinzi 1 saat.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 23 Haziran 2005 04:02 tarihinde demiş ki:
said:
Malibu, 22 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki:

Varsa warrior için olmazsa olmaz diğer addonlarıda yazabilirseniz pek bi sevineceğim

Sana bi ara godnerdigim addonlarin icinde olmasi lazim. 30 Punto ekranin ortasinda `Finish Him` yada Overpower diye bagiriyor.Istersen Ses falanda ekliyorsun. Ara aralarinda bulursun.

bana göndermemiştin be abi msn de online yakalarsam isterim artık :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

aslında ikisi aynı anda oluyor, şöyle ki;

/script
texture,name,isActive,isCastable = GetShapeshiftFormInfo(2);
if isActive then CastSpellByName("Taunt()");
else CastSpellByName("Defensive Stance()");
end;

(http://wowmacros.com/index.php?option=com_content&task=view&id=95&Itemid=38)

burada makro öncelikle defansif stance'te olup olmadığını kontrol ediyor, eğer öyleyse taunt cast ediyor, değilse stance değiştirip defansife geçiyor, yani bu makroya iki kere tıklarsanız mutlaka taunt cast etmiş oluyorsunuz, tek tuş olmuyor belki ama iki ayrı tuş yerine tek tuşa iki kere basmış oluyorsunuz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 23 Haziran 2005 09:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...