toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ilk düşen chest, ne işe yarıyo tam olarak? gear olarak kullanılabiliyo mu yani nedir çözemedim bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 o t4 token onla gidip vendordan t4 chestini alıyorsun. su linkden bakabilirsin. http://www.wowhead.com/?item=29754#z0zc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 tek token yetiyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 her token set parcasından birini almaya yarıo. magth robe icin token dusururken gruul ise ornegın leg tokenı dusuruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ama şimdi bu düşen token 3 class a yarıyor, eskiden itemın kendisi düşüyodu, mesela plate düşüyosa warriorlar needliyodu daha cok sans oluyodu boyle biraz daha zor sanırım kasmak. daha nasip olmadı bakalım yakında gorucez insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 After life da maggy yi ayın 7 sinde indirdi. SS var ama şimdi fotoşopla formatını deniştirmek lazım uzun iş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bu pazarda biz gidiyoruz :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: After life da maggy yi ayın 7 sinde indirdi. SS var ama şimdi fotoşopla formatını deniştirmek lazım uzun iş :D gz, aslında dunemaul.orgda gordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Nickname : Redallesa Class : Rogue Guild : TaYF Alliance Alliance'ler İçin Tamamı Türkten Oluşan Bir Guildimiz Vardır... Eğer Guilde Girmek İsterseniz Benimle İrtibata Geçebilirsiniz... /w Redallesa [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 13:25 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Hajnal guildi olarak aktif ve tecrubeli priest alımı yapılacaktır. Basvurularınızı http://www.guildhajnal.com adresinden yapabilirsiniz. Burdan guildimiz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. http://forum.paticik.com/konu.php?id=151817&syf=son#sayfasonu [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 10:29 tarihinde, aKuMa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ben de başladım dunemaula bugun. neiloth - troll rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Yeni kurduğumuz guilde türkçe konuşan, işini iyi bilen ve amacı PVE ile eğlenmek olan oyuncular arıyoruz tanıma uyan herkesi aramızda görmek isteriz. başvuru için http://redguild.forumportal.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Troll kambur durduğu için reroll yaptım blood elf female warlock kastım :) Néela - Blood Elf Affliction Warlock guild: SOPPA :) bildiiniz sopa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 @Oktayca Öncelikle guildiniz hayırlı olsun, web sitenizi inceledim, guild başvuru kısmında ki forumu görünce şoke oldum.. Belki esinlenmişsinizdir diye düşündüm ama bizim başvuru formumuzda ki bir yazım hatası bile sizin başvuru formunuzda direk mevcut. Bu formu direk HAJNAL dan copy paste yapmışsınız. Bir süre öncede yine Dunemaul da açılan bir guild tamamen copypaste ile guild kurallarımızı web sitelerine eklemişlerdi. Helal olsun buradan size copypaste nin ustasıyım gözlerinin hastasıyım adlı şarkıyı gönderiyorum. [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 12:43 tarihinde, gdspll tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ne olms copy paste yaptıysa adamlara bir hayrınız dokunsun işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 yoo hajnaldan değil bi çok guildin başvuru bölümü aynı bizde görmek istediğimiz bilgileri istiyoruz orda, hajnalda böyle kullanıyor olabilir bizim için sorun oluşturmuyor bu, ayrıca forumda bilgi içeren bölümlerde alıntı mesajlar vardır ve altına nerden alındığı yazılıyor o yüzden sadece başvuru bölümünü görüp böyle değerlendirmemeni öneririm. Ayrıca guild kurallarını herhangibir yerden almadık kimlerle oynamak istediğimizi belirttik iyice karıştırmışsın bence. [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 14:03 tarihinde, oktayca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Hajnal'ın başvuru forumunda bulunan bir kaç kelime hatası nasıl aynı yerlerde sizin başvuru forumunuzda da olabiliyor ? Ya bunların hepsi tesadüfse ne diyeyim biz kopyalamışız ozaman sizden kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 hayır yanlış anladığın konu guild başvurusu bi yerden kopyalandı ama orası hajnal değil benim genelde gördüğüm başvuru formatıda aynı isteklerimizede uyduğundan kullandık bu konuyu anlamamanı anlamıyorum. Kelime hatalarını yazarsan düzeltiriz ben göremedim :) [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 14:17 tarihinde, oktayca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Neyse herşey ortada görünen köyde klavuz istemez ben bunu daha fazla savunacak değilim.Bahsi geçen kelime hatasını değiştirip bir özgünlük katılmak istenmiş ama bu konuyu okuyanların benim haksız yere eleştiri yapmadığımı bilmeleri için aldığım ssi koyuyorum. Başarılar size ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 başınıda ben yazayım arkadaş Hajnala benzetebilmek için o kısmı kesmiş Başvurmak için aşağıdaki formu doldurup bir thread açınız. Format uygun olmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. Threadin başlığı "Başvuru Class/İsim" şeklinde olacaktır. Başvurunuz officerlar tarafından onaylandıktan sonra guilde davet alacaksınız. Lütfen başvuru formunuzun onaylanıp onaylanmadığını forumdan takip edip, yetkili kişiye oyunda whisper atarak davet edilmeye hazır olduğunuzu bildirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 dunemaulda oynayan adam mutlaka hajnalın formuna bakmıştır. o formu red guildinin yazmadığını anlayabilir herkes. eleştirinde haklısın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 arkadaşlar tekrar olacak ama o kısmı bizim yazmadığımızı aldığımızı yazdım taaa en başta sorduğunda, ama hajnal değil aldığımız yer,sanırım grim batolda bi guildin başvuru bölümünü alıp değiştirdik Dunemaulda Hajnalı bilmeyen felan komik şeyler bunlar ilgisi yok bunun Hajnalla, Arkadaş neyi kaldıramadığını anlamadım o bölüm zaten çoğu guild için bi yerden alıntıdır (hepsi hemen hemen aynı) bunun sebebi sadece bilgi isteyen bi alan olması ve size özel bir şeyin olmamasıdır lütfen krize girip gerilmeyin boşuna, biz almadık demedim Hajnalla ilgili deği dedik. arkadaş başka birilerinede laf atmaya uğraşmış (başka biride kurallarımızı çalmıştı demiş) lütfen aranızda husumet olan kişilerle bizi konular bulup bağdaştırmayın konunun özü şu Alıntımı : kesinlikle Hajnaldanmı: hayır Değiştirdinizmi : Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Bu olayı bu kadar buyutmenin geregi yok. Almıslardır veya almamıslardır. Sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 After Life dan Reverence a geçtim , ve de maggy ile lootreaver ı indirdik sanırım dunemaul forumlarına da atmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 lol hajnaldan degil nası oluyor. elimle yazdıgım o form. ha cidden hajnaldan degilse bizim forumlardan bı ton copy/paste yapan guild var demek oluor ozaman... said: Alıntımı : kesinlikle Hajnaldanmı: hayır Değiştirdinizmi : Evet hayır kendi ellerimle yazmıs oldugum form olmasa, ilk hazırladıgım sırada bi yerden c/p yapsam ınanacam. neyse zaten cok onemli degil c/p olması ama madem yaptınız bari saklamayın [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:14 tarihinde, raistlinthewiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar