Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 migration gelmiomu ya dunemaula??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hautanan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 evet geliyor 28 kasım 4 aralık arasi başlıyacak... executus serverina geçiş mümkün olacak.[signature][hline]Hautanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 oleeyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya sımdı ben dunemaul da char acsam iyimi olur kotumu olur?(arkadaslarım da var)[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 up[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sen bilirsin ama oyuncu kalitesi olarak oldukça iyiydi bırakmadan önce. ayrıca 28 kasım - 4 aralık migrationu sadece dunemauldan executusa yapıldı. ama dunemaula başka bir realmden migration olacağını hiç sanmıyorum çünkü ilk açılan ve oyuncu sayısı en fazla olan realmlerden bir tanesi[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 saol tesekkur ederım[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 vala ben yeni başladım oyuna dunemaulda yeni oyuncu pek fazla yok ama üst lvl lı kişiler çok yardım ediyo bilmiyorum yani senin seçimin yeni bir serverda başlaman daha iyi olur heralde benim arkadaşlar orda die başladım ben dunemaulda[signature][hline] "Yaratılışımdaki yegane mükemmeliyet, Türk oluşumdandır. Benim için tek övünç kaynağı budur." [b] Mustafa Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Angut Lvl-18 Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 60 Human Mage/ Akiross[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Undead Mage - Threbrien Undead WArlock - Dli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya gene down salak server ne güzel av deydim bi reset attım bi dahagiremedim uff son günlerde hep böyle bıktım be[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Blue Sapphire arıyorum, fiyatta anlaşırız heralde :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Mutation Team-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 noldu server mı çöktü ya? connected'da kalıyor; realm liste atıyor sonrada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 tamamen türklerden oluşan Hammerheart guildi olarak dün akşam mc de Lucifron magmadar gehennas kestik şimdiye kadarki en iyi mc raidiydi sıra garrda inşallah oda bu akşam iner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 horde mu aliance mi bu arada grtz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yazmayı unutmuşum Horde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 uplarım. Burning Legion horde tarafından birçok arkadaşım (birçok kişi daha) Dunemaul'a geçti. BL international Horde'u , dunemaul a tasıdık ve Türk guıldı olarak devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Guild Hajnal'a (horde) priest alımı yapılmaktadır. Lvl 70, Kharazan qsunu bıtırmıs veya bıtırmek uzere olan, raid temposuna ayak uydurabılecek priest alınacaktır. Şu anda karazhan temizlenmektedir. Kısa bir süre sonra gruula geçeceğiz /whisper ingame bonesoul - dunemaul/eu veyada burdan ozel mesaj not: migrationlarda kabul edılmektedır [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 03:10 tarihinde, raistlinthewiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Guild Hajnal'a (horde) HUNTER alımı yapılmaktadır. Lvl 70, Kharazan qsunu bıtırmıs veya bıtırmek uzere olan, raid temposuna ayak uydurabılecek hunter alınacaktır. /whisper ingame bonesoul - dunemaul/eu veyada burdan ozel mesaj not: migrationlarda kabul edılmektedır [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 17:16 tarihinde, raistlinthewiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Magtheridon down / guild Hajnal, horde, eu-dunemaul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 tebrikler hepinize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 tebrikler e loot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bwnde bi arkadasım istedü diye blood elf mage acttım efenim dunemaulda,bu kadarda pati varmış,sevindim,jaheria adı göürüşüz umarım,bi 5 gold,10 gold,ne koparsa artık gönlünüzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 magtheridon droplarımız. http://www.wowhead.com/?item=29754 http://www.wowhead.com/?item=28781 http://www.wowhead.com/?item=28778 Chesti kaptım hemen :) [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 10:25 tarihinde, aKuMa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar