Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ne fark edenlere lafım.Fark etmeselerdi boyle bi kural da yapmazları dimi? :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 madem bu kadar hassasız rıca edelim bi edebiyatçı arkadaşa hazırlasın bi stick böyle her ek için bi topicte uyarı yaparsak ohoo[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kurallara uyuyorum yada uymuyorum ne farkedecekki hah![signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 birde bazı tipler var Ş yerine sh yapıyor.Mesela başarı diyeceğine bashhari. Bu tiplere dangalak diyip geçiyorum.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık [Bu mesaj DarKRideR tarafından 02 Ocak 2006 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 "Herkez" yazanlara da itina ile kıl oluyorum.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra [ 2006 ] / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: DarKRideR, 02 Ocak 2006 22:54 tarihinde demiş ki: birde bazı tipler var Ş yerine sh yapıyor.Mesela başarı diyeceğine bashari. Bu tiplere dangalak diyip geçiyorum. Turkce klavyesi olmayanlar umarim bu kategorinin disinda kaliyorlar...[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 löl ün hastasıyım röflmaö manyağıyım[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: vaniLLe, 02 Ocak 2006 22:54 tarihinde demiş ki: kurallara uyuyorum yada uymuyorum ne farkedecekki hah! istek üzerine kralsın vanil :D ayrıca darkrider'a katılıyorum.[signature][hline]beş hececiler [Bu mesaj Griswold tarafından 02 Ocak 2006 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 aynen wild. löl rulz XD[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 www.baglacolankiayriyazilir.com diorum susuyorum...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: wizardofoz, 02 Ocak 2006 22:56 tarihinde demiş ki: said: DarKRideR, 02 Ocak 2006 22:54 tarihinde demiş ki: birde bazı tipler var Ş yerine sh yapıyor.Mesela başarı diyeceğine bashari. Bu tiplere dangalak diyip geçiyorum. Turkce klavyesi olmayanlar umarim bu kategorinin disinda kaliyorlar... hayır kalmıyor.Ş yoksa S koysun. özenti tipler bunlar...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ben LöL'cüyüm.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 vada yazsak buda (sizi korusun) mı yanlış[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yaa şimdi bağlaçları ayrı yazmışız yada yazmamışız ne farketçekki? Alışmışız işte zaten. Hem niye okadar kascaksın ki altı üstü mesaj yazıoruz. Gören de gazete filan çıkarıoruz sanıcak (Mesajı kontrol ediim dedim de bayağı bi hata var... Geri dönüp gördüklerimin altını çizdim:D) (Ee napiim alışmışım düzelmiyo acaip zorluyo düzgün yazmak) (Bide kelimeleri yuvarlama sorunum var o hiç düzelmio)(kascaksın çıkarıoruz vb.)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bazı acaipler de burda "löl" kullanıoz diye gerçek hayatta kullandığımızı da sanıolar ahua LöL.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bu lise edebiyat dersindeki sinav sorularina benzedi... Yanlislarin altini cizin ve dogrusunu yazin[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben bi ara gerçek hayatta da lol diye gülüyordum. sonra bi süre bilgisayardan uzzaklaştım. hayata döndüm[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yhehuehuehue onu bende yapıodum yav lol die gülme işini heuheuheuheuehuheue ama geçio o ya öyle kalıcı bişi olmuo[signature][hline]gotiktere taparım hani şu 6 yaşından beri gülmeyenlere=) seviorum ben meyhaneyi beaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: -Cleglaw-, 02 Ocak 2006 22:26 tarihinde demiş ki: o yada bu. ne farkediyorki? daha kendi dilini bile konuşamadığını gösteriyorsun.fark o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 fiyuv. doğru yazmaya özen göstermek güzel.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya da ya da yada bir space ( boşluk tuşu ) yada el kaydırmacasından başka bir şey değil[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 i yerine ı yazanları hallettinizde sıra buna geldi öyle mi ? Hiç bir şeye ses çıkarmayıp (herkez, deyer, ıkı, benım vs..) bir tek bu "ya da" olayına mı kıl oldunuz ? Güzelmiş tabi.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Kasmayın bukadar beyler ya rahat olun biraz.[signature][hline]fantastic.phpbb3.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: vaniLLe, 02 Ocak 2006 22:54 tarihinde demiş ki: kurallara uyuyorum yada uymuyorum ne farkedecekki hah! Peeeeeeeeeeeeh Atatürk boşunamı uğraştı peh peh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: ruby, 03 Ocak 2006 18:48 tarihinde demiş ki: said: -Cleglaw-, 02 Ocak 2006 22:26 tarihinde demiş ki: o yada bu. ne farkediyorki? daha kendi dilini bile konuşamadığını gösteriyorsun.fark o yani. konuşmak=yazmak? ayrıca public bir ortam burası. yani gayriresmi. resmi değil. anlatabildim mi? rahat ol biraz...[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar