Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 73 - Fenerbahçe 68

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Taraftar inanılmazdı herşey çok güzel.Takım bir harika.Bu sene şampiyonluğun en büyük favorisi Beşiktaş Fenerbahçeyi yendi.

SALON: Akatlar Spor Salonu
HAKEMLER: Mehmet Keseratar - Aytuğ Ekti - Yener Yılmaz
BEŞİKTAŞ COLA TURKA 73: Ellis 12, Kerem 17, Wright 21, Elliott 3, Barış 11, Tolga 0, Mithat 6, Ffrend 1
FENERBAHÇE 68: Hakan 12, Mrsic 25, Stevenson 13, Kambala 2, Levent 4, Violette 4, Erdal 2, Semih 6, Barış 0, Zeki 0

1.PERİYOT: 20-17
2.PERİYOT: 20-20
3.PERİYOT: 14-15
4.PERİYOT: 19-16[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Murat Kosova'nın Beşiktaş-Efes maçında dediği gibi...

Beşiktaş taraftarı bir ara çok ağır bir şekilde küfretse bile bu şekilde takımına destek veren bir taraftar kitlesi gördüğüm için çok mutluyum :)

(kelimesi kelimesine aynı değil ama böyle demişti)

---

çarşı biraz adam olsa ,külübümüz kendini ezdirmese çok büyük başarılar elde ederiz.

Aynı şey Galatasaray içinde geçerli...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

tebrik etmekten başka yapabileceğim bir şey yok :([signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

2 senedir kendimizi amatör branşlarla avutuyoruz. büyük guru duyuyoruz forması için oynayan, parkede savaşanlar, "Didin" enlerle. kendilerinden 10 kat fazla para alanlara kapılmayıp adam gibi oyunlarını oynuyolar. belki şampiyon olamayacak bu takım ama kazandıkları para analarının ak sütü gibi helal olsun onlara.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

ya dün bjk bu sezon akatlardaki en kötü oyununu oynadı tempoyu tutturamadı.tam havaya girdiğinde mrsiçin 3lükleri geldi ama yine kazanmayı bildi.tek sıkıntısı war bjknin o da ribandlardaki zafiyeti onuda yeni gelen ffriend die oyuncu toparlar die düşünüorm çünkü dün bikaç dakikada 5 ribandın üzerinde aldı.hücumda çok kötü bir görüntü werdi ama bence o da düzelecek çünkü hücum setlerini hiç bilmior takımın.herkese başarılar (türk basketbolu için)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 29 Aralık 2005 09:37 tarihinde demiş ki:
Çok belliydi zaten BCT'nin galip geleceği takım olarak zaten iyi FB'den ancak Beşiktaş'lı dostların bir anda basketbol bölümüne akması tabi düşündürücü :p
Neyse tebrikler kısaca.

ehehe ben genellikle bakıyorumda genelde NBA yorumları oluyor NBA fazla takip etmediğim için msj atmıyorum.
Dün yine giriyim dedim baktım kimse yazmamış.
=)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Besıktas taraftarı superdi.Arkadasta bilet olsa biz de gırecektik nasıp olmamıs.Hele sondaki üçlü cok guzeldi.Ayrıca Kerem Tunçeri'yi alkışlıyorum cok guzel oynadı.[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız

[Bu mesaj SmoLaFein tarafından 29 Aralık 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 29 Aralık 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
Bana göre Fener'in kadrosu da çok iyi ama antrenor yok...

Aydın Örs bence hiç iyi bir antrenör değil.Fener'in başına iyi biri geçse fener toplanır...

uzun zamandır bu kadar gülmemiştim süper ya[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 29 Aralık 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
said:
DarKRideR, 29 Aralık 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
Bana göre Fener'in kadrosu da çok iyi ama antrenor yok...

Aydın Örs bence hiç iyi bir antrenör değil.Fener'in başına iyi biri geçse fener toplanır...

uzun zamandır bu kadar gülmemiştim süper ya

bana göre değil.Sen gülebilirsin ama ben o adamı hiç sevmiyorum.

Takımı Avrupa 2.si yapması benim için önemli değil sevmiyorum ve bana göre de iyi bir antrenör değil.

En azından Murat Didin'e göre.

edit: Didim yazmışım değiştirdim[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık

[Bu mesaj DarKRideR tarafından 29 Aralık 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DarKRideR tarafından 29 Aralık 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aydın Örs dinazoru çağ dışı oynatıyor takımları,milli takımının 2.'liği sadece "12 dev adam koçumsun" gazıyla oynamalarından kaynaklanır bana göre,Nowitzki'nin insafına kaldık resmen finale çıkarken zaten..Finalde pek vasat geçti onun dışında zaten kadromuz da gayet iyiydi 2.'lik ev sahibi olduğumuz bir turnuvada rahattı..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Haklıyım tabi!
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum bullet

Üstelik oyuncular en çoştukları anda veya takıma en çok işe yaracakları zamanda dışarı alıyor ve alakasız adamları oyuna sokuyor genelde.

Oyunu izlemiyor sanırım...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

aydın örs "alan savunması" insanıdır. klasik ama böyle. dünkü maçta bile çok bariz göründü işte. hücum edemedik alan savunmasına ne araya adam sokabildik ne alan savunmasının doğurdu boş 3 lükleri bulabildik. ısrar etti uzun bi süre alan savunmasına. hep baskı vardı, diri savunma vardı. efes de böyleydi milli takımda böyleydi. avrupa da popülerliğini kaybetti alan savunması takip ettiğim kadarıyla. ama kötü koç da denmez yani başarılarını daha başka kim yaptı.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

1.si oynatmamakta ısrar ettiği ender nba a draft edildi
2.si o takımı çayıra salsan zaten o turnuvada o gazla o şansla(hidonun üçlüğünü hala unutamıyorum son saniyede) 2. olurdu
ve maalesef beşiktaş çok güzel oynayıp şampiyonluğu zorlasa da hala efes pilsenle başetmesi pek mümkün görünmüyo üzücü ama gerçek ama 1-2 yıl içinde bi şampiyonluk bekliyorum murat didin'den[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D
Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım
Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa maçtan sonra murat didin değil miydi yaa,basın toplantısın da taraftarın iğrenç küfürleri yüzünden FENREBAHÇE'den özür dileyen yoksa fake miydi bu olay,nasıl küfürleri duymamış?[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer,
Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer,
Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü;
A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa maçtan sonra murat didin değil miydi yaa,basın toplantısın da taraftarın iğrenç küfürleri yüzünden FENREBAHÇE'den özür dileyen yoksa fake miydi bu olay,nasıl küfürleri duymamış?[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer,
Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer,
Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü;
A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...