NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Scoutlar var orda.Biraz dolaş zaten fazla büyük değil harita.Esas dağın kalbine giden yolun girişini bulmak zor.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hay allahım lvl 25 oldum görevi yapamıyorum :'( sinirim bozuldu zaten too heavy dio space tuşu işlemiyo yardım edin ya[signature][hline]Oyun : SpaceCowboy Nick: AndromedA gear: I-Gear II level : 2x Guild : Sv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Walla iyi kasmışın LvL 25 görevinde herkes takılıyo.PvP sistemini beğenmedim ve şu upgrade işini çözemedim.Birde bu lanet serverin forumları felam yok bilgi veren bişeysi yok.Onun için bıraktım.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lvl 25 görevinide hallettim, upgrade sisteminide çözdüm ama şu statları yanlış vermişim atack a çok abandım ben. şimdi lvl kasıyorum yardıma ihtiyacı olan =)[signature][hline]Oyun : SpaceCowboy Nick: AndromedA gear: I-Gear II level : 2x Guild : Sv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 BullDoG diye actım ama aklıma taklıdı A-gear ozellik olarak mine var sora atıs ozelligi felan farklı bu mine nasıl kullancam cozemdim analtırmısınız bir :)[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 sistemim p4 2 ghz, 64 mb geforce 2 mx 400 (tnt2 den en az 4 kat iyidir heralde :P), ve 512 ram im var ancak oyunda bazne iyi giderken bazen 5 sn oynayip 20 sn takiliorum ve budurmlarda ya bütün ethernet kartı mgöcüyor. yada winsock hatası alıorum ve makina otomatik reset atıyor. ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 patch olmuyor Download Size Cannot measured diye hata veriyo. Varmı patchleri ayrı olarak indirceğimiz biyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 update bilinmiyor lütfen tekrar install edin dio : / bunu yaşamış olan varmı başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 o patch olayınd reinstal lyaparsanız düzelir. benim sorunuma çaresi oaln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ram alırsan düzelir. 3 kez reinst ettim yine de aynı problem bu konuda bilgisi olan varmı? bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 valla bende fuel bitiyo yere çakılıyorum sonra winsock vsvs veriyo.. biraz aptal bi oyun bu ilk geldim yerin "içinde" başladım. daha nası cıkcamı fln da bilmiyom bi 15 dakka oyalandım öyle.. sonra mission adık da cıktık.. sonra döndüm geri shopa bakıyım derken kenardan düstüm.. geri dönemedim.. genemission aldık kaçtık.. (ztn yerdeyim bide millet "ohh ohh" yapmıyomu karakterin üstünde durup) öle sinirliyim freleancer a döndüm.. daha güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 benim 512 ram var yetmesi gerekmezmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 reinstal ldedihgin bu arada uninstall edip tekrar instal letmek deil oyunun setupındaki reinstall dan reinstall yamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bendeki 256 yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 beni mekran kartı geforce2 mx400 seninki ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 said: reinstal ldedihgin bu arada uninstall edip tekrar instal letmek deil oyunun setupındaki reinstall dan reinstall yamak yup o da denendi 7,5 kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bende öyle yapınca geçti başka çözüm bilmiorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Nasil upgrade yapiyoruz birisi aciklayabilirmi. Ayrica herkez A.N.I'yi mi secti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Oyunun sunucusu mu coktu yoksa bende mi bir sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Airrivals adı altında piyasada bu oyun ,yakında türkçe versiyonu çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Aaa bu oyun çok güzeldi yaf. Kontrolleri çok rahattı. Yanlız takılmayı sevmediğim için bırakmıştım. Çinli dolu oyun. Edit: Ahaha eski mesajlarımı okudumda questler bitirmiş beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Ace online diye bir site açıldı ne oldu yanlış fln mı tıkladım :D güzel oyuna bnziyor ace online ı duyduydum aybaşında kota temizlensin indiririz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Aceonline korece bişi anlamadım ne ,veya kore versiyonu, 2-3 haftaya türkçe versiyonu çıkacak oyunun, airrivalsın yani. Ace online farklı bişi gibi duruyor. İng. versiyonu : www.airrivals.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar