Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Space Cowboy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hay allahım lvl 25 oldum görevi yapamıyorum :'( sinirim bozuldu zaten too heavy dio space tuşu işlemiyo yardım edin ya[signature][hline]Oyun : SpaceCowboy
Nick: AndromedA
gear: I-Gear II
level : 2x
Guild : Sv
Mesaj tarihi:
Walla iyi kasmışın LvL 25 görevinde herkes takılıyo.PvP sistemini beğenmedim ve şu upgrade işini çözemedim.Birde bu lanet serverin forumları felam yok bilgi veren bişeysi yok.Onun için bıraktım.[signature][hline]Palantis Admin
Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu.

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Mesaj tarihi:
lvl 25 görevinide hallettim, upgrade sisteminide çözdüm ama şu statları yanlış vermişim atack a çok abandım ben. şimdi lvl kasıyorum yardıma ihtiyacı olan =)[signature][hline]Oyun : SpaceCowboy
Nick: AndromedA
gear: I-Gear II
level : 2x
Guild : Sv
Mesaj tarihi:
BullDoG diye actım ama aklıma taklıdı A-gear ozellik olarak mine var sora atıs ozelligi felan farklı bu mine nasıl kullancam cozemdim analtırmısınız bir :)[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sistemim p4 2 ghz, 64 mb geforce 2 mx 400 (tnt2 den en az 4 kat iyidir heralde :P), ve 512 ram im var ancak oyunda bazne iyi giderken bazen 5 sn oynayip 20 sn takiliorum ve budurmlarda ya bütün ethernet kartı mgöcüyor. yada winsock hatası alıorum ve makina otomatik reset atıyor. ne yapmam lazım?
Mesaj tarihi:
valla bende fuel bitiyo yere çakılıyorum sonra winsock vsvs veriyo..
biraz aptal bi oyun bu ilk geldim yerin "içinde" başladım. daha nası cıkcamı fln da bilmiyom bi 15 dakka oyalandım öyle.. sonra mission adık da cıktık..
sonra döndüm geri shopa bakıyım derken kenardan düstüm.. geri dönemedim.. genemission aldık kaçtık..

(ztn yerdeyim bide millet "ohh ohh" yapmıyomu karakterin üstünde durup)

öle sinirliyim freleancer a döndüm.. daha güzel :)
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Aaa bu oyun çok güzeldi yaf. Kontrolleri çok rahattı. Yanlız takılmayı sevmediğim için bırakmıştım. Çinli dolu oyun.

Edit: Ahaha eski mesajlarımı okudumda questler bitirmiş beni.
Mesaj tarihi:
Aceonline korece bişi anlamadım ne ,veya kore versiyonu, 2-3 haftaya türkçe versiyonu çıkacak oyunun, airrivalsın yani.

Ace online farklı bişi gibi duruyor.

İng. versiyonu :

www.airrivals.net
  • Yeni Oluştur...