Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hesabımı aktif edemedim, ben deeeeeeeeeee, [spo1=Şunu yaptım]Arkadaşımın hesabıyla girip Undercity'i ziyaret ettim.Üstünden :) Tepede duel :-P Tepeden başka bir açıyla şehrin görünüşü Sonra içeriye atladık tabi Lift'in dışardan görünüşü Belli bir açıdan bakınca yeraltı görünebiliyordu :) Manzara süper. "Lift"e atlamadan önce son bir screeny :-P Sonra atladım, süper bi şekilde tam ortasına düşüp öldüm; ama screenshot almayı unuttum :/. Hayalinizde canlandırın artık, 'lift'in üstüne düşüp ölen bir human ;). [/spo] PS: Beni özleyen varsa :-p, bir kaç gün içinde game time card alıyorum. "Finally!"[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya bir şey merak ediyorum gm ısland nerede baska gm bölgeleri warsa söyleyin yanlışlıkla gitmeyim.[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Serverlerin 2. yada 3. haftasi daralmişim aritk böyle başladim kasmakdan denizden yüzerek map i gezmeye arada bir kiyiya cikip reçete satan adam ariyorum denyo blizzin gizli ulaşmasi zor yerlere özel reçeteler satan adamlar ekledik lafi yüzünden tanaristen yüzmeye başladim kıta etrafinda dolaşip tekrar geri geldim tanarise burayi buldum burayi buldum [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 map editor diye bi program var oyuna girmeden istediginiz sekilde acilmamıs instance lari acilmamıs bolgeleri GM island i hatta Dark Portal ın karsılıgı olan mekanı hatta mannaroth un cesedi de orada bulunuyor gorebiliyorsunuz. link bulursam yollarim. FPS oyunlarındaki spectator modunda oldugu gibi dolasıyorsunuz istediginiz yeri baya guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: mikado, 21 Temmuz 2005 17:51 tarihinde demiş ki: http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=1849 bu filmde daha gidilmeyen nereler, ne manzaralar vardi.. Ama blizzard kaldirtmis :( sansiniza kusun eger upload edecek biryer soyleyebilirseniz, video bende var(400mb civari).. bu film cok iyiymis.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bugün av sırası beklereken o kadar sıkıldım ki eatern plaguelands in kuzeyine gittim. hiç bir şey yok hatta ana haritadaki gbi devam eden ada da yok. Yapmamışlar hiç birşey... silthus un günyi ahn quiraj mıdır nedir oraya da gittim. starget+starship troopers karışımı bir mekan olmuş. en aşağısında böcek şeklinde bir temple var. temple bug lı içinde giriyorsun ilerliyorsun bir anda temple görünmez oluyor. bir hevesim maunt hyjal oraya ç ıakrsam artık kesin banlarlar beni :D sanrım linkini verdiğiniz video "the exploration movie" adam bir çok yere gidiyordu. bende yakı dna öle bir vide çekecem :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ehe hyjal'a çıktım ben, banlamıyorlar. Under construction tabelası ftw :-P Edik: toplam gittiğim yerler :P 1.Ironforge-Airport 2. Kalimdorun en güneyindeki adalar 3. Hyjal 4. Stormwind'in altı 5. Stormwind trade district ve old townun arasındaki gatenin arkası (stormwindin altından tırmanarak gidiliyor) 6. Wetlands farmlands (ironforge airportun ordan aşağıya inerek ulaşılıyor) 7. Ahn'quiraj 8. Zul'Gurub (patchten önce) 9. Undercity'nin üstü (en süperi bu) 10. Silverpine'in güneyindeki alan (bomboş) 11. Eastern plaguelands'ın kuzeyi, strat'ın altı, a.k.a Northern Plaguelands 12. Dun morogh'un batısındaki boş alan, gnomeregan'ın üstü 13. Redridge'nin üstündeki boş alan. Dağ yani. 14. Orgrimmar'ın tepesi (çok süper "noggenfogger atlaması"/"suicide jump" yapılıyor :-P) Gidilecek/bulunacak yerler/şeyler listesi. 1. Nessy. 2. Stormwind'in üstü 3. Stormwind'in sağ kısmındaki şelale'nin üstü (bi türlü çıkamıyordum, bari üstünde ne olduğunu bileyim diyip gmye sordum, "We cant tell you the surprise, but as you know, there will be lots of water" dediler ) 4. Blackrock mountain tepesi. En zoru yani. Aşırı zor. 5. Shatterspear troll köyü. Moonglade ile Auberdine arası. 6. Gm island. Ticket attım, ulaşılamıyormuş/ ulaşılınması istenmiyormuş. 7. Dev island (bkz 6.) 8. Programmers' island. (bkz 6.) 9. Caverns of time içi 10. Karazhan içi + geriye kalan bitmemiş/gizli yerler. EK: Bu gibi yerlere (gm, dev ve programmer island hariç) gidilmesine itiraz edilmiyor, banlanmıyorsunuz, uzaklaştırılmıyorsunuz. En azından benim konuştuğum gm öyle dedi. Hatta iyi şanslar bile diledi hehe. [Bu mesaj Hergonan tarafından 12 Eylül 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Argh. Artık ada falan hayal oldu, blizzard yaptı yapacağını. [li]!Damage absorption no longer protects against falling, drowning, or fatigue damage.[/li] Diyor ki: Fatigueden alacağınız damage'yi artık shield vs vs ile engelleyemeyeceksiniz. Tanaris'in güneyindeki adalara voidwalker sacrifice ile gitmiştim mesela. Diğer adalar daha da uzak :/. Neyse daha bi sürü karadan gidilebilecek yer var :-P.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 wowmapview bunu google dan aratın bulursaniz indirin. Bogulma tehlikesi yok rahat rahat gorursun artik GM dev ve programmer island ı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Hergonan, 12 Eylül 2005 12:52 tarihinde demiş ki: 2. Stormwind'in üstü 3. Stormwind'in sağ kısmındaki şelale'nin üstü 9. Caverns of time içi Listeden bu üç noktayı siliyorum. [hline] 2: [spo1=Adım adım SW (7 imgs)] ^Burdan başladım ^Yukardan bir görüntü ^Başka bir günde, başka bir zamanda, ss2deki sağ alt kulenin üstündeyken Aşağıya doğru bir bakış ^Aşağıya atladıktan sonra, bunu buldum. Büyük ihtimalle Onyxia prequestinin Stormwind partını bu "Event Generator 001" kontrol ediyordur. ^Başka bir "Event Generator 001", büyük ihtimalle Stormwind'in içinde dolanan NPC'leri kontrol ediyor. (Garip: Bu "Event Generator 001" olayını ben görebilmeme rağmen, arkadaşım göremiyordu.) ^Eh, tabi ki, warlock geleneklerini bozmayıp, intihar etmem lazımdı. "Nerde ölseem, nerde ölsem" derken, aklıma Old Town ve Trade District arasındaki portalın arkasında ölmek geldi. Normalde bu portalın arkasına geçilemiyor tabi, dağın üstünden atlayarak buraya ulaşılması kolay. Kapının önünde poz verdikten sonra, komboyu uyguladım. (Kombo: Life tap+life tap+life tap+Hellfire)[/spo] 3: Gmler sağolsunlar (ühühü), bu şelalenin her tarafını görünmez duvarlarla kapladılar. O yüzden, listeden silinmiştir. 9: [spo2=Adım CoT (8 imgs)] ^"EVREKA" anı ^Kamera sapıttı, dış atmosferi görebiliyorduk. Manzara süper ötesi ^Kameranın düzgün olduğu bir bölüm ^Kamera yine bozuldu ^Çareyi buldum, ölmek. Öldüğümde bütün duvarlar düzgün görünüyordu, yolumu buldum. Yolu takip ede ede bu dev kum saatine geldim. ^Bir instance girişi, içinden geçince bir şey olmuyor. Toplam 3 instance kapısı var. ^Yoruma gerek yok ^Size de tanıdık gelmiyor mu? :-P[/spo] Son olarak, Barrens'in en güneybatısındaki dağın üstünden bir manzara resmi: [spo3=Bkz: (1 img)][/spo][signature][hline]Ufo!!11!1!1!![Bu mesaj Hergonan tarafından 09 Ekim 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 cota nasıl giriliyor acıklayabilirmisin? :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Sana blizz her gittiğin yere fp werse ya deli para kazanırsın sen :) abi ben bi sw nin üstüne çıkıp sefgilimle yemek yicem , tamam wer 1 g uçuriyim sizi :D[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 44 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: mADmaXimus, 09 Ekim 2005 12:20 tarihinde demiş ki: cota nasıl giriliyor acıklayabilirmisin? :D Hehe Burning Legion'da lvl 40+ bi karakterin varsa gösteririm :-P (Tercihen 60, girişte lvl 61 elite bi boss var) Mail: Lianath PS: /whisper atma , 1500 kişi ile öm.'leştiğimden araya kaçabilir hehe. Edik: ps[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! [Bu mesaj Hergonan tarafından 09 Ekim 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Dethatt, 15 Eylül 2005 09:42 tarihinde demiş ki: wowmapview bunu google dan aratın bulursaniz indirin. Bogulma tehlikesi yok rahat rahat gorursun artik GM dev ve programmer island ı :) bunun sayesinde quel'thalasın patchle gelemiceni örenmiş olduk çünkü hiç toprak falanda yok...bu arada emerald foresta gitmiş olan warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Emerald Dream? Büyük ihtimalle 1.9 ile gelecek, şu anda biR tek private serverlerde gidilebiliyor. Private serverlere antipatim olduğundan denemek istemiyorum, başka birisi gitmişse screenshotları koysun; merak etmiyor da değilim hani :-P.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 emerald dream e girmistim mapviewer sayesinde ama cok belli olmuyor bazi yerler.Tam tamamlanmamis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Lia cim su thread i her gordugumde guildimizin ne kadar piskopat elemanlardan olustuguna inancim biraz daha pekisiyor ;)= artik Mc de boss lara "ben seyyahiim" der gulmekten oldurursun ayrica oralara gidip de beni summon etmemek sux ;) ben /who lianath yazdiriyor bize kiskandirmak icin[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ahah hergo allah iyiliğini versin sen yakında krallık fln da kurarsın mehe :)[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - Lowbie Warlock Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bana gm island gibi geldi o palmiyeli adayı nerde gorsem tanırım :) ama gm islandlık gorevini kaybetmiş olabilir normal bi ada olarak kullnılıyodur belki lol o add-on lar ne ole yav exp add-onu bitirmiş ekranı[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Wendigo, 09 Ekim 2005 20:13 tarihinde demiş ki: Lia cim su thread i her gordugumde guildimizin ne kadar piskopat elemanlardan olustuguna inancim biraz daha pekisiyor ;)= artik Mc de boss lara "ben seyyahiim" der gulmekten oldurursun ayrica oralara gidip de beni summon etmemek sux ;) ben /who lianath yazdiriyor bize kiskandirmak icin "Ben deli degilim!" :-P Summon etmek icin 3 kisi lazim olmasa ederdim tabi de, bu yerlere cok insan gelmiyor ki =/ *grins* Kiskanmana gerek yok, bi ara "climbing tour" falan yapariz :P Hatta tirmanabilenlere fazladan 10dkp.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Hergonan, 10 Ekim 2005 09:47 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 09 Ekim 2005 20:13 tarihinde demiş ki: Lia cim su thread i her gordugumde guildimizin ne kadar piskopat elemanlardan olustuguna inancim biraz daha pekisiyor ;)= artik Mc de boss lara "ben seyyahiim" der gulmekten oldurursun ayrica oralara gidip de beni summon etmemek sux ;) ben /who lianath yazdiriyor bize kiskandirmak icin "Ben deli degilim!" :-P Summon etmek icin 3 kisi lazim olmasa ederdim tabi de, bu yerlere cok insan gelmiyor ki =/ *grins* Kiskanmana gerek yok, bi ara "climbing tour" falan yapariz :P Hatta tirmanabilenlere fazladan 10dkp. heheh bu tur işi aklıma yattı bak.. ben if de adam ararım siz summon edersiniz.. Köşeyiz köşe :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Helal olsun :) O air port dediğin yere gitmeye kasıyoruz bi 3 kişi falan :D Yaklasık 5 aydır wowu biliyorum, bu dolu video gördüm. Ama senin kadar çok add-on kullanan bi player daha görmedim wtf!? Oynicak yerin ekranın kalmaıs anasını satıyım !"$½#^^[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sadece ilk sayfaya bakmayin lutfen ^^ Ordaki addonlari kaldirdim lol, evet pismanim. Hatta toplam 97 addonum vardi evet. Evet, instancelerde warriordan aggroyu kapmak bi hobi oldu artik. Evet, "I AM EVUL!" :P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hyjalin kapisindna girilmio artik herhalde ? gecen gun denedim öldük fln spirit gecemiodu kapının icinden neredeyse 1m otede gorunmez duvara takiliosun sanki sadece mageler gecebilir sanirim tunelin solundaki tepeye tirmanip blink ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hyjal ın kapısı nerde yaf bi ara bende girmeyi deniyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar