AnnaPerenna Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ARANIZA YENİ KATILDIM VE BUNUN İÇİN ÇOK MUTLUYUM.HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU VE MUTLU OLSUN :)[signature][hline]Anlayabildiğimiz kadarıyla, insan varoluşunun tek amacı evrenin anlamsız karanlığında bir ışık başlatmaktır.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hosgeldin .. seni aramizda görmek cok güzel . kücük yazarsan ayriyetten bahtiyar oluruz ailecek.[signature][hline]I hurt myself today to see if i still feel.. I wear this crown of thorns Upon my liar's chair Full of broken thoughts I cannot repair Beneath the stains of time The feelings disappear [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' [Bu mesaj vaniLLe tarafından 30 Aralık 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben mi diim. aeamm,hoşgldin sefa getirdin. bak burası konu dışı sen yenigelenler yazıo ya orda konu açıosun yeni geldiğinde. tekrar hoşgeldin[signature][hline]kural 1 küfür etmek yok. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bide küçük yazsanda önyargılı olmaık zorunda kalmasak...[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yeni gelenler bölümüne gidicek :) meraba hoşgeldin :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Hoşgeldin arkadaşım.ben Fistan.14/f/ant.sana bu forumlarda ne gibi özellikler var,hangi konuyu nereye danışmalısın vs. hakkında biraz bilgi vereceğim.bu arada hem forumlarımıza alışırsın hemde alışma zorluğu çekmezsin. Forumlarımız hakkında öneri, şikayet, hata gibi konular,paticik.com hakkında bilgiler bölümü için ; Paticik.com bölümümüze bakabilir, bu konular hakkında konu açabilirsin.Artık sende bi üye olduguna göre daha sonraki günlerde Yeni Gelenler bölümünde yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldin diyebilirsin. Bir Anime,Çizgi film hastasıysan Çizgi Dünyası , şiir, hayal, düş, umutlar vs kısaca yazı yazmak, içini dökmek ve gönderilen diğer şiir ve yazıları okumak yorum yapmak için Karalama Defteri , Sinema,TV, dizi, filmler hakkında Vizyon , yerli yabancı gruplar,eski,yeni şarkılar ,sanatçılar,gitar,bateri vs ilgileniyorsan Müzik , İnternet hakkında herşey,flash siteler, hız problemleri, bulunan değişik siteler vs için İnternet , her türlü donanım sorunu için Donanım , Klasik anlamda rpgler, sistemler, dünyalar ilgileniyorsan Masaüstü , geçmişte neler oldu? diyorsan tarih bilgini bizimle paylaşıp,yorumlamak istiyorsan Tarih , her türlü kişisel konu için,itiraflar vs yani community feeling denmiş kısaca Kişisel , Çizimler, tasarımlar, görsel sanatlarla ilgili herşey için Görsel Sanatlar ,Üniversite tavsiyeleri, ders seçimleri, yardımlaşma için Eğitim , eğer sende bir hayvanseversen,pet konuları için Pati Pet , Tavsiye edilesi lokanta, restoran, bar, vb fikirleri paylaşmak istersen Gezdim Tozdum tam senin için :) Bunların dışında geniş bi MMORPG bölümlerimiz var.Ayrıca Pazar Alanı 2. el alım satım konuları için hizmetinde.Paticik bünyesinde ki soldat serverı için Soldat bölümü, Mame serverı için Mame bölümleri forumlarımızda mevcut.PC oyun meraklısı isen Bilgisayar Oyunları bölümü, Playstation, Xbox gibi konsol meraklısı isen Konsol bölümü tam sana göre ;) Bunların dışında eğer okumadıysan karpuz arkadaşımızın yazdığı FAQ ı okuman iyi olacaktır.Bu bir c/p dir.ben bunu oturup senin için yazdım.bu yazdıklarımı okumadan çalarlar.ben fistan eheh.çalanlarda gay.lol. konu açarken büyük harfle yazman, hatta anlatırken bile büyük harf kullanman athea başta olmak üzere diğer üyelerimizide rahatsız edebilir.bu yüzden buna dikkat etmelisin.ayrıca imza konusunda şu konuyu okumanı tavsiye ederim. nasıl imza seviyoruz? Eğer bi konu hakkında topik açacaksan da ilk önce o konu hakkında daha önce yazılmış bişi varmı diye Arama linkine girerek kontrol edebilirsin.fakesen sıkı tutun. Saygılar.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 oba pozitif insan gelmiş =) ancak bu kadar mutlu olabilir bi insan dimi... sj sux[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnnaPerenna Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 tabi öğreniyorum uyardığın için saol :)[signature][hline]Anlayabildiğimiz kadarıyla, insan varoluşunun tek amacı evrenin anlamsız karanlığında bir ışık başlatmaktır.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=100154 http://forum.paticik.com/view.php?id=78364 şu iki linkle ilgilenirsen guzel olur:) hoşgeldin[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Hosgeldın Bu arada herkesın yenı yılı mutlu ve kutlu olsun[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Karanlık odama güneş gibi doğdun yani.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bu cevabı verdiye omfg... anna seni simdiden sevdim (büyük ihtimalle son cevabından sonra cogu kişi sevmiştir).[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: malik, 30 Aralık 2005 18:43 tarihinde demiş ki: ben mi diim. aeamm,hoşgldin sefa getirdin. bak burası konu dışı sen yenigelenler yazıo ya orda konu açıosun yeni geldiğinde. tekrar hoşgeldin euheueheuu super yaww hosgelmişssın artık olmus bı yanlıslık bıdaha olmaz...[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Zeytin, 30 Aralık 2005 18:46 tarihinde demiş ki: Karanlık odama güneş gibi doğdun yani. öhöm.[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 böyleside varmış demek,ilginç[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnnaPerenna Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 evet bidaha olmaz aranıza katılmanın mutluluğu heralde beni yanılttı yoksa okumuştum nerede ne açılacağını falan[signature][hline]Anlayabildiğimiz kadarıyla, insan varoluşunun tek amacı evrenin anlamsız karanlığında bir ışık başlatmaktır.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Welcome to zoo diyesim geldi[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body... The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say: Death isnt hard,if you select real way.. Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ojgeldin[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ANNA evlen benimle :P[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Canım saol[signature][hline]g3nk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: çalarlar.ben fistan eheh.çalanlarda gay.lol. ahuahau bu ne be fistan[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnnaPerenna Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 arkadaşlar ragnar duymasın ben onun nişanlısıyım[signature][hline]Anlayabildiğimiz kadarıyla, insan varoluşunun tek amacı evrenin anlamsız karanlığında bir ışık başlatmaktır.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :) hoşgeldin[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hoşgeldin[signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!! RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Arndiol_Vampir, 30 Aralık 2005 18:50 tarihinde demiş ki: Welcome to zoo diyesim geldi Yav bi jungle diyin ya, bi Welcome to The Jungle diyin de gaza gelelim...[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.