Invulon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Gecen gun izledim Kitabini okuyanlar ne kadar hos oldugunu bilir ne kadar kitaba sadik kalmadilarsada. film kadrosu baya iyi ve konuyu baya iyi islemisler film 2.5 saatlik her dakikasinda egleniyorsunuz tabi hangi tarz film sevdiginize gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Oh be sonunda izleyen biri cikti... Film hakkinda biraz daha genis bir yorum yazarsan bok sevinirim... En yakin zamanda gidip izlemeyi dusunuyorum da...[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 [spo1=spoiler]spoiler olabilir diye spoiler boxda acikliim film chiyonun cocuken ailesi tarafindan geisha olarak egitilmesi icin satilmasiyla basliyor ailesinden ayri sorunlarla ugrasarak buyurken asik oluyor, herkez tarafindan itilirken yardimla geisha egitimini bitirip en cok istenen geisha haline geliyor filmin gerisinde savasdan nasil etkilendiklerini ve geisha yasaminin nasil oldugunu anliyorsunuz baya super[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 geldi mi sinemalara?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ok cekiorum hemen :D[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 fragman'ı hiç mi hiç tutmamıştım, aşırı hollywood duruyodu ve 4-5 tane klişe cümle bile sığdırmışlardı araya. zhang ziyi'ye tapmama rağmen bu film hakkında şüphelerim var. yine de boş bi vaktimde gidicek başka film olmazsa giderim.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 şimdi sinemadan geldim... Açıkçası herkesin beğeneceği bir film olmasada gayet güzeldi.Hele bazı dialoglar süperdi.Kitabını okumadım ama okuyan bi arkadaşımın dediğine göre kitaptaki bazı yerleri küçükte olsa değiştirmişlere. Yinede gidin izleyin derim bence gayet hoş bir film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Imdb puanı 6.7 ve 6 dalda oscar'a aday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 çin'de yasaklanmış olması bana filmin daha cazip gelmesine neden oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kesinlikle gitmeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 çinde niye yasaklanmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 çinde premier manager 2005 de yasaklanmıştı. bulmuslardır bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 kitabını okumuş o kadar da beğenmemiştim... fragmandaki dansı görünce filmin kitabından daha iyi olabileceğini düşündüm ki bazı sahneler kitabı okurken canlandırılabileceklerden daha iyi, bazılarıysa daha kötüydü... yine de tavsiye ederim, güzel gibiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 öyle büyülenmiş bir şekilde izlemesemde beğendim jağonların her davranışı bana çok değişik & estetik ama mutsuz geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 sanki zorunluluktan yapıyorlarmış gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 japonya doğumlu olduğum ve o kültüre hiç yabancı olmadığım için filme bayıldım diyebilirim. o zamandan bu zamana çok değiştiği için film değerli. gidenlerin çoğu uzak olduğu için sevmemiş sanırım. gayet haklılar da : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 neye uzak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 en iyi görüntü ve sanat yönetimi ödüllerini alırsa şaşırmayalım. kostümden de bir oscar alabilir. hatta müzikte de iddialı görüyorum. tam bir sanat filmi diyebiliriz. ama yer yer hollywood yapımı olduğunu belli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 müzik direk zaten john williams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 nerden başlasam bilmiyorum, fakat şöyle söyliyim...film uzakdoğu kültürünü bilmeyenler ve sevmeyenler için sıkıcı gelebilcek bir film.film bilindik üzere bir aşk filmi diyerek minimum özete indirgeyebiliriz. filmdeki bir sahne sayesinde ben filme devam edebildim yoksa sıkmaya başlıycaktı.. [spo id=7767144]başkanın chiyo ya meyveli dondurma verip o kız için herşeyin değiştiği an.insanın içine yeni bir başlangıç,huzur,mutluluk hissi veren bir sahne...[/spo] filmi beğendim ama ne kadar etkiledi derseniz ziyi zhang kadar derim :) uzun zamandır sevidiğim bir oyuncu.hoşuma gidiyor size ne :p [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 05:01 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yalnız o geishanın kücüklügünü oynayan kızın gözleri hakkaten öleyse.angelina falan gg olur direk bu hatunun yanında.o kız büyüyünce çok kötü üzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 eternal yavrum benim içimi okudun be :)))) ya ben okucuk kızın sahnesınde ıttım ya bı asyalı bu kadar guzel olurgözleri bu kadar mı şirin.ağız yapısı bu kadar mı tatlı olur. sübyancı değilim yanlış anlamayın.cidden bu kız buyuyunce tum guzelliklere gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dickymoo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 filmde avruıpa sinemasında kullanılan bir teknik kullanılmış galiba kamera mini-dv filmde kullanılan ışık vs. doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 suana kadar sayisiz film izledim ve bunu gercekten begenmedim skici.belli bir yerden sonra bayiyor ama oyunculuga ve yonetmene lafim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 dvd-rip'i çıktı ya. hala gösterimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar