Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Memoirs of a Geisha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Gecen gun izledim

Kitabini okuyanlar ne kadar hos oldugunu bilir ne kadar kitaba sadik kalmadilarsada. film kadrosu baya iyi ve konuyu baya iyi islemisler

film 2.5 saatlik her dakikasinda egleniyorsunuz tabi hangi tarz film sevdiginize gore
Mesaj tarihi:
Oh be sonunda izleyen biri cikti...
Film hakkinda biraz daha genis bir yorum yazarsan bok sevinirim...
En yakin zamanda gidip izlemeyi dusunuyorum da...[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi...
ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak
zor bu hayat be...
Mesaj tarihi:
[spo1=spoiler]spoiler olabilir diye spoiler boxda acikliim

film chiyonun cocuken ailesi tarafindan geisha olarak egitilmesi icin satilmasiyla basliyor

ailesinden ayri sorunlarla ugrasarak buyurken asik oluyor, herkez tarafindan itilirken yardimla geisha egitimini bitirip en cok istenen geisha haline geliyor

filmin gerisinde savasdan nasil etkilendiklerini ve geisha yasaminin nasil oldugunu anliyorsunuz baya super[/spo]
Mesaj tarihi:
Ok cekiorum hemen :D[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Mesaj tarihi:
fragman'ı hiç mi hiç tutmamıştım, aşırı hollywood duruyodu ve 4-5 tane klişe cümle bile sığdırmışlardı araya. zhang ziyi'ye tapmama rağmen bu film hakkında şüphelerim var. yine de boş bi vaktimde gidicek başka film olmazsa giderim.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
şimdi sinemadan geldim...
Açıkçası herkesin beğeneceği bir film olmasada gayet güzeldi.Hele bazı dialoglar süperdi.Kitabını okumadım ama okuyan bi arkadaşımın dediğine göre kitaptaki bazı yerleri küçükte olsa değiştirmişlere.
Yinede gidin izleyin derim bence gayet hoş bir film...
Mesaj tarihi:
kitabını okumuş o kadar da beğenmemiştim... fragmandaki dansı görünce filmin kitabından daha iyi olabileceğini düşündüm ki bazı sahneler kitabı okurken canlandırılabileceklerden daha iyi, bazılarıysa daha kötüydü... yine de tavsiye ederim, güzel gibiydi..
Mesaj tarihi:
japonya doğumlu olduğum ve o kültüre hiç yabancı olmadığım için filme bayıldım diyebilirim. o zamandan bu zamana çok değiştiği için film değerli. gidenlerin çoğu uzak olduğu için sevmemiş sanırım. gayet haklılar da : )
Mesaj tarihi:
en iyi görüntü ve sanat yönetimi ödüllerini alırsa şaşırmayalım. kostümden de bir oscar alabilir. hatta müzikte de iddialı görüyorum. tam bir sanat filmi diyebiliriz. ama yer yer hollywood yapımı olduğunu belli ediyor.
Mesaj tarihi:
nerden başlasam bilmiyorum, fakat şöyle söyliyim...film uzakdoğu kültürünü bilmeyenler ve sevmeyenler için sıkıcı gelebilcek bir film.film bilindik üzere bir aşk filmi diyerek minimum özete indirgeyebiliriz.
filmdeki bir sahne sayesinde ben filme devam edebildim yoksa sıkmaya başlıycaktı..
[spo id=7767144]başkanın chiyo ya meyveli dondurma verip o kız için herşeyin değiştiği an.insanın içine yeni bir başlangıç,huzur,mutluluk hissi veren bir sahne...[/spo]
filmi beğendim ama ne kadar etkiledi derseniz ziyi zhang kadar derim :)
uzun zamandır sevidiğim bir oyuncu.hoşuma gidiyor size ne :p

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 05:01 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eternal yavrum benim içimi okudun be :))))
ya ben okucuk kızın sahnesınde ıttım ya bı asyalı bu kadar guzel olurgözleri bu kadar mı şirin.ağız yapısı bu kadar mı tatlı olur.
sübyancı değilim yanlış anlamayın.cidden bu kız buyuyunce tum guzelliklere gg
  • Yeni Oluştur...