Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Memoirs of a Geisha

Invulon

Öne çıkan mesajlar

[spo1=spoiler]spoiler olabilir diye spoiler boxda acikliim

film chiyonun cocuken ailesi tarafindan geisha olarak egitilmesi icin satilmasiyla basliyor

ailesinden ayri sorunlarla ugrasarak buyurken asik oluyor, herkez tarafindan itilirken yardimla geisha egitimini bitirip en cok istenen geisha haline geliyor

filmin gerisinde savasdan nasil etkilendiklerini ve geisha yasaminin nasil oldugunu anliyorsunuz baya super[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

fragman'ı hiç mi hiç tutmamıştım, aşırı hollywood duruyodu ve 4-5 tane klişe cümle bile sığdırmışlardı araya. zhang ziyi'ye tapmama rağmen bu film hakkında şüphelerim var. yine de boş bi vaktimde gidicek başka film olmazsa giderim.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
şimdi sinemadan geldim...
Açıkçası herkesin beğeneceği bir film olmasada gayet güzeldi.Hele bazı dialoglar süperdi.Kitabını okumadım ama okuyan bi arkadaşımın dediğine göre kitaptaki bazı yerleri küçükte olsa değiştirmişlere.
Yinede gidin izleyin derim bence gayet hoş bir film...
Sosyal ağlarda paylaş

nerden başlasam bilmiyorum, fakat şöyle söyliyim...film uzakdoğu kültürünü bilmeyenler ve sevmeyenler için sıkıcı gelebilcek bir film.film bilindik üzere bir aşk filmi diyerek minimum özete indirgeyebiliriz.
filmdeki bir sahne sayesinde ben filme devam edebildim yoksa sıkmaya başlıycaktı..
[spo id=7767144]başkanın chiyo ya meyveli dondurma verip o kız için herşeyin değiştiği an.insanın içine yeni bir başlangıç,huzur,mutluluk hissi veren bir sahne...[/spo]
filmi beğendim ama ne kadar etkiledi derseniz ziyi zhang kadar derim :)
uzun zamandır sevidiğim bir oyuncu.hoşuma gidiyor size ne :p

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 05:01 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...