Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: TRA_GS, 29 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki: ..espri gücünü sergilemeye ... Boşuna demiyolar, kontrolsüz güç güç değildir diye[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 o da gider , ülkemizde kendini gösteremeyen bi futbolcu oralarda napsın .[signature][hline]MZ : Cock Football Club [ CFC ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Gol atinca R Carlos'un Ronaldo'nun Zidane'in Gravesen'in kelini oper artik. Bide Robinhoya kufur eder pas vermesse el-kol yapar hakeme de ayni sekilde hehe.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 1.si adam gidecek mi diye topic açmıs bu listeye alındığı gözönüne alınınca dalga geçilmesi komik gelio 2.si necati biraz hızlanırsa 1-2 yıl içinde hangi takıma gittiğini gördüğünüzde dudağınız uçuklar bunu da ben söyledim aklınızda kalsın 3.sü alex real madrite giderse bende bu forumlara bidaha mesj falan yazmam[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki: beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 arkadaşlar size daha önce söylemiştim galatasaray futbol sorumlusu bir toplantıya gitmiş ve ona real madridli yöneticiler neceti nasıl bir oyuncu diye sormuş oda iyi oynuyor demiş yöneticiler ise öyle deil kişiliği futbol adamlığı nasıl diye sormuşlar anlıyacagınız bence türkiyeden bir çok futbolcuyla ilgileniyorlarmış ....[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: lahoya, 30 Aralık 2005 11:27 tarihinde demiş ki: yöneticiler ise öyle deil kişiliği futbol adamlığı nasıl diye sormuşlar Öleyse daha imkansiz gitmesi hehe.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 aynı gazete bugünkü spor sayfasında realin cassano, ibrahimoviç, viera ve adrianoyu almk istediğini yazdı. hatta cassano'nun 8 ocaktaki kupa maçında sahaya çıkacağını yazdı gerisini sizdüşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 işin aslı şu arkadaşlar.. necati ateşin geçen sene ispyanyada yaptığı tatilde bir ispanyol kızına aşık oluyor.. ilişkileri halen sürmekte ama gelin görünki kızın babası real madridin başkanı. hal böyle olunca baba ispanyol kızının nasıl bir adamla beraber olduğunu öğrenmek için GSden rapor istiyorlar.. ayrıca işin ciddi yorumu.. necati ateş dünyanın her takımında iş yapar..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 of çok sıktı bu saçma muhabbet acilen kitlenmesi gerek[signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: tunch, 30 Aralık 2005 16:57 tarihinde demiş ki: işin aslı şu arkadaşlar.. necati ateşin geçen sene ispyanyada yaptığı tatilde bir ispanyol kızına aşık oluyor.. ilişkileri halen sürmekte ama gelin görünki kızın babası real madridin başkanı. hal böyle olunca baba ispanyol kızının nasıl bir adamla beraber olduğunu öğrenmek için GSden rapor istiyorlar.. ayrıca işin ciddi yorumu.. necati ateş dünyanın her takımında iş yapar.. Ben birinciyi daha ciddi buldum.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ayıptır sorması ihtiyacımı var böle bi adama realin ronaldo,raul,robinho,saldado,Baptista ? bunlar işini görür o mevkide realin[signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!! RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 real şaban takım ya cassanoyuda aldılar 11 forvetle oynar yakında bunlar kimdir bu adamların transfer polistikasını yapan yıllardır anlamadım[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: numberten, 29 Aralık 2005 15:30 tarihinde demiş ki: real mardin olmasın o ha ha ha espiri yaptı bal kabağı...[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 en sonunda bekledğim cevap oh be :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: numberten, 29 Aralık 2005 15:30 tarihinde demiş ki: real mardin olmasın o ahahaha super :D[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sen daha süpersin cin :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yaw robinho-raul-ronaldo dan sonra necati mi :D[signature][hline]Keeping it real,open the wheel.. Shadow Hunter-Warcraft Frozen Throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Rewendor, 29 Aralık 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Eee hep FB'liler BJK'lılar mı sıkacak palavraları "Alex'i Real Madrid istiyo" "İlhan Mansız'ı alcakmış R.Madrid" diye, biraz da biz sıkalım :D ehuehhehe biz alex'i real istiyo die uydurmuyoruz valla ispanya basınının yalancısıyız :D[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Necati realde yedek klubesi bekçiliği yapar kimse çalmasın klubeyi diye bekler. Baliçte yaptı ya zamanında =) Necati Real Madrid formasıyla Barcelona nın karşısında çıkarsa o fotoğrafı komikazeye göndermek lazım.Vay realin haline[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 baliçin real rezaleti neydi ya şimdi geldi aklıma[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b] oha ciddi ciddi gay mi bu dela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: bizsiziarariz, 31 Aralık 2005 12:29 tarihinde demiş ki: baliçin real rezaleti neydi ya şimdi geldi aklıma ahueuhahea[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 başlığı görünce yemin ediyorum real alışveriş merkeziyle bir alakası var sandım, spor bölümü olduğunu görmemişim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Düşünsenize Necati realde de gruplaşma yapıyomuş,attığı golden sonra ronaldo'yu es geçip raul'la seviniyomuş ya da beckham'a müsait pozisyonda pas vermek yerine alakasızca şut atıyormuş...Offf düşündükçe bitiyorum,yarılıyorum.....[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer, Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer, Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü; A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 real madrid kim necati kim necati madride gitmezki :D :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 öyle deme baliç de gitmezdi :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar