Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç Birşey

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Buradan dosyayı indiriyoruz. İsterseniz virüs taraması yapın siz yine de..
Sonra programı çalıştırıyoruz. Bazı değerler girmemizi isteyecek. Değerleri optimum (yani xx is ok" sayılarını ) girelim. Daha sonraki denemelerinizde isteğinize göre değiştirirsiniz..
Program çalışınca ortadaki noktaya odaklanarak 1-1.5 dk bakın. Sadece yuvarlağa, dönen şeye kilitlenin. 1-1.5 dakika sonra etrafa bakın.. :)

(bunu bir faklı versiyonu nette dolanıyordu siyah beyaz halinde olanı. Ama bunun bıraktığı etki çok daha farklı)

Not: Göze zarar veriyo olabilir. Mesuliyet kabul etmem..[signature][hline]the art of rolling

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 02 Ocak 2006 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oeh hersey kıprasyı zor yazdım[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

1 dk fln surdu bendede etkisi ilk başta çok guzel ama monitorde donmeye baslıyo komple :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
burtonesk, 02 Ocak 2006 17:41 tarihinde demiş ki:
herhalde bende bi sorun var çünkü hiçbir etkisi olmadı bana:) ama hoşmuş spiral:)

galiba değerleri yanlış mı girdik banada etki etmedi ?
kaç kaç gircez ?[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı..
Sosyal ağlarda paylaş

aa çok merak ettim ya. hemen deniyorum.
alla allah bakarken şaşı gibi oldum ama etkisi çabuk geçti bi daha deniycem :)
ya gözümü kırpadan baktım tek etkisi göz ağrısı başka bişey olmuyo. değerleri girmeyi beceremedim herelde o etkisinden kurtulamayan arkadaşlar girdiği degerleri yazıversenize çok merak ettim[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II

[Bu mesaj toggie tarafından 02 Ocak 2006 18:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun bende indirememe değil. Açılmıyo. msdos cart curt bişiler diyo.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...