Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 2006'nın ilk magandası Yeni yıl kutlaması sırasında pompalı tüfekle havaya ateş eden 15 yaşındaki lise öğrencisi, yanlışlıkla altı yaşındaki akrabası Tuğba'yı başından vurup öldürdü. Türkiye'nin pek çok bölgesinde 2006'ya, silah sesleriyle girildi. "155 Polis İmdat" hatlarına yapılan yeni yılın ilk başvuruları arasında, havaya ateş edenleri şikâyet edenler çoğunluktaydı. Maganda kurşunlarına ilk kurban veren şehir ise, Samsun oldu. Pompalı tüfekle havaya ateş etmek isteyen 15 yaşında bir çocuk yanlışlıkla, altı yaşındaki akrabası Tuğba'nın ölümüne neden oldu. SORUŞTURMA SÜRÜYOR Üzücü olay, Derebahçe Mahallesi Umurbey Sokak'ta meydana geldi. Altı yaşındaki Tuğba K., üst katta oturan amcası Yakup K.'nın evine çıktı. Bir süre sonra eve aynı mahallede oturan ve akrabası olan lise öğrencisi 15 yaşındaki C.K. geldi. Yanında babasına ait pompalı tüfek bulunan C. K., 2006'yı havaya ateş açarak karşılamak istedi. Ancak tüfek tutukluk yaptı. Kurcalamaya başladığı tüfek aniden ateş aldı ve çıkan saçma, karşısında bulunan Tuğba'nın başına isabet etti. Ağır yaralanan küçük kız, Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Olaydan sonra gözaltına alınan C.K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Arkadaşlar çok üzücü bir haber 15 yaşında bir çocuk daha kücücük bir cocugu hata sonucu ölümüne sebep oluyor ya :( ne suçu var o çocuğun.[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 her ne kadar söyleyince saçma gelsede hep counter strike tarzı oyunların suçu bunlar..bilinçsiz şekilde çocukların eline verirsen (oyunda bile olsa ) tüfeği , gerçeğini merak edecek isteyecek..sonrada 6 yaşında küçücük bir kız ölecek..şuna bak..[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 buna artı olarak pompalı tüfek ne ya! bunların babası mongol'mu 15 yaşındaki çocuğa pompalı tüfek veriyor , hadi tabanca felan olsa babasından kaçırdı diyeceğim..hey allahım..[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 02 Ocak 2006 07:33 tarihinde değiştirilmiştir]
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :D[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun¿
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 komikmi?[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go..
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Christoph_Vassel, 02 Ocak 2006 07:33 tarihinde demiş ki: buna artı olarak pompalı tüfek ne ya! bunların babası mongol'mu 15 yaşındaki çocuğa pompalı tüfek veriyor , hadi tabanca felan olsa babasından kaçırdı diyeceğim..hey allahım.. [signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: mawiman, 02 Ocak 2006 07:35 tarihinde demiş ki: :D Bu ne şimdi?[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Maganda olan çocuk değil babası... O yaşta babam tüfek verse " 15 yaşında bu tüfekle oynamam doğru değil " (!) demez alır oynardım tüfekle...
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 alayına kafam girsin[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 O yaştaki bir çocuğa silah verilmesi yanış bir kere.. İşte bunlar hep çocukları başı boş bırakmaktan kaynaklanan hatalar. Allah rağmet eylesin çocuğa. ailesine sabırlar versin.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
chagy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yazık ya,hayret birşey şu huydan vazgeçemediler yani ne oluyor ateş edince? mutlu mu oluyorlar yapacak başka işleri yok mu?[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. Çagi
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: chagy, 02 Ocak 2006 08:34 tarihinde demiş ki: yazık ya,hayret birşey şu huydan vazgeçemediler yani ne oluyor ateş edince? mutlu mu oluyorlar yapacak başka işleri yok mu? Yok silah atıldığında erkekleşiliyor sanki.. Ama bu gibi durumlar olduğundada üzülmemek elde deil. Cahillikten ve boş bırakılmaktan dolayı yaşanan cılara son vermek mümkün değil mi? Taikide mümkün. Ama bunu yapmaları işlerine gelmez kimsenin.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Geçen de Meclis otosunun içinden havaya ateş eden bir milletvekili vardı görüntülerde.Şaka gibi bir milletiz vallahi[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Irakta İranda falan neyse de Türkiyede yuh. İst. Şişli de de sokağa dumadan tabak çanak atmışlardı öyle bir haber gördüm ben. Yazık yani..[signature][hline]www.antipopvideos.com
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 CS ve benzeri oyunlarla alakası yok bunun, sadece eğitim işi. Hiçbir film oyun vs oynamayan izlemeyen çocuk da gerçek silah gördüm mü bakmak kurcalamak ateş etmek ister. Oyunlarda hata arayacağımıza kendimizde aramak gerekir. Eğitimsizlik tamamen, hatta sadece eğitimsizlik değil aynı zamanda aptallık. Çünkü ne kadar eğitim olursa olsun bir insan çocuğunun eline silah verirse kaza çıkabileceğini bilir. Aptallıklar da böyle sonuçlanıyor malesef. Bir de pompalı tüfeğin ne işi varmış evde, ruhtasını almak bu kadar kolay mı bunun? Sivil silahlanmaya karşıyım zaten, ama hadi bi yere kadar yapılıyor da pompalı tüfek ne yahu? Zaten normal insan evinde pompalı tüfek de bulundurmaz. Yeni kanun çıkartılmalı aslında herhangi bir şekilde kaza sonucu adam öldürene 18ini geçmişse kendisine geçmemişse de o an başında sorumlu bulunan yetişkine vereceksin minimum 5-6 sene hapsi, para cezasına çevrilemez, aftan da yararlanamaz diye koyacaksın maddeyi bak nasıl azalıyor bunlar. Zaten ileride politika falan düşünürsem (ki düşünmüyorum/düşünmem) ilk çıkaracağım 2-3 kanundan biridir bu, bir tanesi de muhabir ve gazetecilere ilkyardım bilme ve uygulama zorunluluğu mesela.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 @cristhödö oyunlarla ilgisi yok bunun. veletliğimde bile deli gibi oyun oynardım ateride vs. de. çoğuda doğal olarak şiddet içeren oyunlardı. senin dediğin mantığa göre her oyun oynayarak büyüyen çocuk potansiyel katil şuan...[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 haberlerde izlemiştim yazık kıza :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 silah=bela. kim ne derse desin.[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 cok yersiz.. cook yersiz.. yanlis eglenme sekli ile bir insanin bir cocugun yasamina "yanlislikla" son vermek.. cok kotu..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Çok yazık[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Absolut, 02 Ocak 2006 15:25 tarihinde demiş ki: Çok yazık [signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ben 15 yaşımda iken birisi pompalı tüfek verse evet sanırım bende kurcalardım sağını solunu:) Babasının vermemesi lazım. Ya aslında yasa şöyle olmalı. Silahı sen aldıysan o silah ile ne suç işlenirsen üstüne kalmalı. Yok ay silahımı çaldılar adam vurdular yok. O silah alındıysa sorumluluğuda senin. Çaldırmıyacaktın. Çaldırmamayı nası başarıcam diyorsanda almıyacaktın. Çalınmasını istemiyorsanda sokakta gezmiyeceksin silahla. Ha baktın sen yokken evden çalınmış, hemen polise haber vericeksin böyle böyle silah yok. Ondan sonra suç işlenirse ceza hafifletilmeli. Sonra silahları alıyorlar sağa sola bırakıyorlar çocukları alıyor birbirini vuruyor.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 çalınmasıyla alakası yokki sonucta silah babasının heralde çocuk gidipte gizlice almamıştır bence kesin babası vermiştir çocuğa silahı[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 silah bu ya şeker deil,doru duzgun bi yere saklasın babasıda,ayrıca oyunlarla alakası yok bencede[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yazık gunah ya bi can bu kadar basit mi of.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Öne çıkan mesajlar