Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karizma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ATATÜRK almış yanına hatunları takılıyo karizma olcak tabi :D sagında hatun solunda hatun :D[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61
nation:karus
server:diez
Clan:WeAreHistory

''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher''
Mesaj tarihi:
Ne denilebilir ki söylenebilecekler söylenmiş zaten...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar...
-Bizim imamın duaları critical çakar...
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
Off o bakış ne yaa... Uykumda görsem korkarım:D Acaip karizma hakkaten[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
Sol tarafındaki maşallah takmış General tipli adama bakın nasıl pısırık oturuyor Ata nın yanında. Cevresine verdigi enerji buradan hissediliyor.
Mesaj tarihi:
Yalnız sağdan 2. bi tip var üniformalı filan işte(Atatürk'ün solundaki kadının solundaki adam), bakışı çok komik:D Muzurluk yapmış bi çocuk gibi sırıtıyo yaa:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 31 Aralık 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
heyt be kadir inanır da kimmiş???[signature][hline]We are screaming for vengeance
The world is a manacled place
Screaming, screaming for vengeance
The world is defiled in disgrace

Mesaj tarihi:
önce anlamadım anlamadım baktım resme ala ala bu ne acaba komik bişimi var göz gezdirdim sora Atatürk'ü görünce kalbim bi hopladı şöyle harbi fena etkilendim bakışından[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Yirtik Rahibe (Mo/Me PvP Healer)
Mesaj tarihi:
Amma kasılmış hee :) Biraz daha dursaymış o şekilde şaftı kaycakmış adamız. Karizmatik çıkayım derken kastıgı vücuduna zarar gelecek adamın :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
said:
Frasier, 01 Ocak 2006 02:26 tarihinde demiş ki:
Amma kasılmış hee :) Biraz daha dursaymış o şekilde şaftı kaycakmış adamız. Karizmatik çıkayım derken kastıgı vücuduna zarar gelecek adamın :)

??? enteresan bi yaklaşım olmuş[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
said:
Frasier, 01 Ocak 2006 02:26 tarihinde demiş ki:
Amma kasılmış hee :) Biraz daha dursaymış o şekilde şaftı kaycakmış adamız. Karizmatik çıkayım derken kastıgı vücuduna zarar gelecek adamın :)

sarhoşsun mu?![signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
Mesaj tarihi:
said:
ShadowFury, 31 Aralık 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
Yalnız sağdan 2. bi tip var üniformalı filan işte(Atatürk'ün solundaki kadının solundaki adam), bakışı çok komik:D Muzurluk yapmış bi çocuk gibi sırıtıyo yaa:D

ismet inönü değil mi ya o ?[signature][hline]--
homines libenter quod volunt credunt.
  • Yeni Oluştur...