Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar mühendisi yada öğrencisi aranıyor....

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayar mühendisi yada öğrencisi aranıyor....Arkadaşlar ÖSS ye 3 senem var ama ben karara verdim bilg. okucam ama duyduğuma göre zormuş tabiş herşeyin zorluğuu var

değermi acep onu öğreneyim dedim

şimdiden teşekkürler...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea...

-Dede fake misin?
Sosyal ağlarda paylaş

bende bilgisayar bölümü son sınıfım
Biraz Kasman lasım ben hala geçn seneki dersleri vermeye zorluorum alican bayaaaa kasarsın :) Ama ben yaparım diosan gir önü açık[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Sosyal ağlarda paylaş

boğaziçi bılkent ıtu gıbı yerlerden açıkta kalan olmuoo ama heryerdeki ünılerde okursan acıkta kalma ıhtımalın wardır tabi kii
cıddı bılgı için bu unıwersıtelere gıdıp konus bence !!![signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Sosyal ağlarda paylaş

ulan nasil atiyo millet ha

ben tahminen yazanlarin arasindaki tek bilgisayar muhendisi olarak diyebilirimki

ben daha ac bilgisayar muhendisi gormedim

piyasadaki en yuksek giris maasi en iyi is bulma orani hepsi bilgisayar muhendislerinde. gelecegi parlak bir iste zor kolay degil. Daha dogrusu kafan calisiyorsa gel yani nasil desem ticaret kafanda olacak matematik kafanda.

onun disinda an itibariyle piyasadaki en gozde meslek. Yalniz en onemli seyi soyluyorum iyi dinle

ISTANBULDA OKU

baska sehirde okuyacaksan bakma bile
Sosyal ağlarda paylaş

Mesleğinde iyi olan herkes iş de bulur, tatmin de olur. Burada düşülen hata diplomaya iş verildiği, diploma sadece denklemin bir parçası, işi şahıs kapar gözlerinde ki parıltı, bilgisi ve deneyimi ile.

Bu açıdan Bilgisayar Mühendisi olarak da iş bulursun tabi ki.

Fakat kebap meslek istiyorsan eczacı ol derim. Türkiye için süper bir meslek seçimi benim açımdan.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Sosyal ağlarda paylaş

Elektronik düşün derim bende elektronik hab. okuyorum önü açık. ayrıca inşaat mühendisliği küçümsenmeyecek kadar güzel bir meslek.[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»

[Bu mesaj VipeR tarafından 30 Aralık 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 30 Aralık 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
said:
Krusty, 30 Aralık 2005 20:52 tarihinde demiş ki:

fistan aç kalcaksın =)

değilim ;)

bide mühendislikler arasında en geniş çalışma alanı inşaat mühendisliğindedir.her sektörde çalışırız evelallah :P

Açık ara Endüstri Mühendisliğidir. İnşaat mühendisliği kıyaslanamaz End. Müh.le
Sosyal ağlarda paylaş

bence de olma bilgisayar muh.
tabi olmak istiyosan burdaki kimsenin lafi senin fikrini degistirmez. ama soyle dusun, bir memleket ki cevrende gordugun insanlarin 80%'i ben bilgisayarciyim diye geciniyo, iki kod yazan kendini bilgisayarci, iki program kullanan bilgisayarci, iki sorun cozen bilgisayarci, iki bilgisayar arasinda ag kuran bilgisayarci... herkes bilgisayarci kisaca. onun icin pek de iyi bi meslek diil :). eksi'de aratirsan zorluklarini da goreceksin, insanlar anlatmis bicok sorunu, espirili bi dille. egitim bolumunde de acilmisti benzer bi konu, anlatmistik...

uzun lafin kisasi, aramaya inan...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...