SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bilgisayar mühendisi yada öğrencisi aranıyor....Arkadaşlar ÖSS ye 3 senem var ama ben karara verdim bilg. okucam ama duyduğuma göre zormuş tabiş herşeyin zorluğuu var değermi acep onu öğreneyim dedim şimdiden teşekkürler...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 eğitim bölümünden yaralanabilirsin..[signature][hline]_AnyOne_ / n00bz My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bende bilgisayar bölümü son sınıfım Biraz Kasman lasım ben hala geçn seneki dersleri vermeye zorluorum alican bayaaaa kasarsın :) Ama ben yaparım diosan gir önü açık[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben olamadım isterdim ama potansiyelim olur mu ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 herkes bilgisayar mühendisi... aç kalırsın ben sana söliyim.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 o bölümü kazanabiliyosan okumaktada fazla zorluk çekmezsin bence.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 boğaziçi bılkent ıtu gıbı yerlerden açıkta kalan olmuoo ama heryerdeki ünılerde okursan acıkta kalma ıhtımalın wardır tabi kii cıddı bılgı için bu unıwersıtelere gıdıp konus bence !!![signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Şiddetle Tavsiye ediyorum çok güzel yazılmış bir yazı: Bilgisayar Mühendisliğine İlişkin Sıkça Sorulan Sorular (ODTÜ'den bir öğretim görevlisi hazırlamış. ellerine sağlık...)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ulan nasil atiyo millet ha ben tahminen yazanlarin arasindaki tek bilgisayar muhendisi olarak diyebilirimki ben daha ac bilgisayar muhendisi gormedim piyasadaki en yuksek giris maasi en iyi is bulma orani hepsi bilgisayar muhendislerinde. gelecegi parlak bir iste zor kolay degil. Daha dogrusu kafan calisiyorsa gel yani nasil desem ticaret kafanda olacak matematik kafanda. onun disinda an itibariyle piyasadaki en gozde meslek. Yalniz en onemli seyi soyluyorum iyi dinle ISTANBULDA OKU baska sehirde okuyacaksan bakma bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kım atıo bılmıorum amaa benım de kardeşim boğaziçi bılg muh te öğrenci... yardım istersen aklınna takılanları ona sorabılırsın[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 famy git kardesine sor bakayim piyasada kac is yapmis kac tane cevresinden adam ise girmis girememis alakasi yok kardesim istanbulda okan uniden bile mezun olsan rahat is bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 inşaat mühendisliği fln yalan. kazanabiliyosan bilgisayar mühendisliğine girceksin tabii.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 açmayalım bu konuları üzülüyorum[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kazanman daha zor.. şimdiden kas.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Krusty, 30 Aralık 2005 19:59 tarihinde demiş ki: inşaat mühendisliği fln yalan. kazanabiliyosan bilgisayar mühendisliğine girceksin tabii. haha değil. gerçek.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesleğinde iyi olan herkes iş de bulur, tatmin de olur. Burada düşülen hata diplomaya iş verildiği, diploma sadece denklemin bir parçası, işi şahıs kapar gözlerinde ki parıltı, bilgisi ve deneyimi ile. Bu açıdan Bilgisayar Mühendisi olarak da iş bulursun tabi ki. Fakat kebap meslek istiyorsan eczacı ol derim. Türkiye için süper bir meslek seçimi benim açımdan.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Fistan, 30 Aralık 2005 20:44 tarihinde demiş ki: said: Krusty, 30 Aralık 2005 19:59 tarihinde demiş ki: inşaat mühendisliği fln yalan. kazanabiliyosan bilgisayar mühendisliğine girceksin tabii. haha değil. gerçek. fistan aç kalcaksın =)[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Elektronik düşün derim bende elektronik hab. okuyorum önü açık. ayrıca inşaat mühendisliği küçümsenmeyecek kadar güzel bir meslek.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 30 Aralık 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Krusty, 30 Aralık 2005 20:52 tarihinde demiş ki: fistan aç kalcaksın =) değilim ;) bide mühendislikler arasında en geniş çalışma alanı inşaat mühendisliğindedir.her sektörde çalışırız evelallah :P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Fistan, 30 Aralık 2005 20:57 tarihinde demiş ki: said: Krusty, 30 Aralık 2005 20:52 tarihinde demiş ki: fistan aç kalcaksın =) değilim ;) bide mühendislikler arasında en geniş çalışma alanı inşaat mühendisliğindedir.her sektörde çalışırız evelallah :P Açık ara Endüstri Mühendisliğidir. İnşaat mühendisliği kıyaslanamaz End. Müh.le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ne kadar inşaat mühendisi tanıyosam hiç biri memnun değil işinde. Gerçi tanıdığın varsa hepsi iyi meslek.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 evet kıyaslanamaz. her şirkette çalışamaz endustri müh.leri :)[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Fistan, 30 Aralık 2005 21:06 tarihinde demiş ki: evet kıyaslanamaz. her şirkette çalışamaz endustri müh.leri :) her ne kadar konuyla alakasız olsa da, neden çalışamasın?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bence de olma bilgisayar muh. tabi olmak istiyosan burdaki kimsenin lafi senin fikrini degistirmez. ama soyle dusun, bir memleket ki cevrende gordugun insanlarin 80%'i ben bilgisayarciyim diye geciniyo, iki kod yazan kendini bilgisayarci, iki program kullanan bilgisayarci, iki sorun cozen bilgisayarci, iki bilgisayar arasinda ag kuran bilgisayarci... herkes bilgisayarci kisaca. onun icin pek de iyi bi meslek diil :). eksi'de aratirsan zorluklarini da goreceksin, insanlar anlatmis bicok sorunu, espirili bi dille. egitim bolumunde de acilmisti benzer bi konu, anlatmistik... uzun lafin kisasi, aramaya inan...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 böle bi soru gelecek diye korkuyordum bende. tamam ozmn çalışır =P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar