b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 muhteşem silahları zırhları görmek için... içinize dehşet düşüren yaratıkları hissetmek için.. yeni korkunç zindanları yaşamak için... sizce büyük bir verdatayı indirmek değer mi?[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pisko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Bağlantına bağlı ben indiririm 70le filan dl yapıyon ama sen kasarmisin bilmem 56k filam varsa bence hiç kasma...[hline]:tebrikz: [Bu mesaj Baggio tarafından 24 August 2003 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Bence İndir Bivrip Eyer GuZelse...ama eyer arkadaşların verdata editlicekse bence hiç elleme........ sen bilirsin Ravena/Cansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 cansın ben zaten bizim verdatanın olayı için konuşuom o kdr büyük olcak dedin ya verdata işte o yüzden yane kaç kişi nidriebilir kaç kişi bunu ister merak ettim[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pisko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Ben indiririm.[hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Tamamen sana kalmış derim ben.. İçindeki merakı yenmek istiyosan indir..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 arkadaşın mesajını yanlış anladınız heralde arkadaş yapacağı shardın verdatasını kaç kişi indirir dio eğer sorun buysa shardını çok iyi şekilde tanıtırsan reklamını eğer iyi yapabilirsen ve gerçekten çok iyi bi shardsa neden değmesin bende eğer shard açarsam zaten verdata 100mb büyüklüğünde fln bişi olcak :Pp Edit: yada osi gibi bi cd içinde satarsın :Pp o zmn da paralı yaparsın shardını ama :Pp[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle [Bu mesaj gremlin483 tarafından 24 August 2003 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 shardı paralı yapmam da isteyen indirir veya arkından alır isteyen de kargo parasını öder ve benden alır :)[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 vallahi, 33.6k modem'le takildim ben yillarca, cok 100-200mb file indirdim, degecek her file icin o kadar surede parada deger![hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 uo oynayanların büyük cogunlugu zaten dial-up lullanmıodur sanırım. pek sorun olcagını zannetmem.. yalnız abartı büyüklükte bişiler de yapmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: CEDAY, 25 August 2003 11:16 tarihinde demiş ki: uo oynayanların büyük cogunlugu zaten dial-up lullanmıodur sanırım. pek sorun olcagını zannetmem.. Ben hariç :P Dial-up sux..[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar