Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi yıldızzz

duman192

Öne çıkan mesajlar

carlos gelse keşke[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Madem defans alıyoz; Stam alalım.
Hatta arada Ronaldinho da alalım, Nobre ve Anelka'ya bys jnms deyip.[signature][hline]Today has born the seventh one
Born of the woman the seventh son
And he in turn of the seventh son
He has the power to heal
He has the gift of the second sight
He "is" the chosen one
So it shall be written
So it shall be done...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-wook, 30 Aralık 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
rewendor belki farkında degilsin ama saydıklarından 4 oyuncu halen fenerde.mehmet yozgatlı son haftalarda surekli ilk onbirde oynuyor.kemal ve servet(sadece bu sezon) yedek oturuyor ki bi takımda elbet bikac oyuncu yedek kalacak.zafer biryol henuz takıma yeni katıldı ve sakatlıktan yeni cıktı sence onun kariyeriyle nasıl oynayabiliriz?soyledin mantıklı mı?serhat a milli takımda da forma giyiyor ve belcika da sampiyonluga oynayan anderlecht de forma giyiyor.saydıklarından sadece tarık ve ortega fenerbahcede varlık gosterememistir.zaten o donemlerde fenerde kimse warlık gosteremiyordu.ayrıca gelen her futbolcu iyi oynayacak diye de birsey yok.

ek olarak yazdıgın zafer biryol ismine cok guldum.yahu adam zaten birkac ay once konyaspordan geldi ve hemen sakatlandı.daha destur bismillah bi maca cıktı ve hemen kariyeriyle oynadık he? galatasaray altan ve volkan arslan ın kariyeriyle oynarken bi sorun yok di mi?

Ortega ve Tarıkı söylemişsin zaten, Murat Hacıoğlunu unutmuşsun arada galiba? Servet ve Kemal sadece bu sezon değil, Kemal hep yetenekli bir adamdı ve o adamı sildiler direk. Servet ise Denizlispordayken mükemmel bir defanstı. Ama FB'ye geldiğinden beri eski servet yok hiç.

Serhat A milli takımda ve kendi takımında forma giyiyor, ama hatırlarsan FB'deyken giyemiyordu. Zaten kendisi de takıma alınmıyor diye ayrıldı FBden. Çocuk kariyerini kurtardı geç de olsa. Eee? Peki şimdi milli takımda, Anderlechtte oynayan Serhat neden FBdeyken oynamıyodu? Kaldı ki Nobre'den kat kat iyi bir oyuncuyken.

Volkan Aslan'da hiçbir zaman zaten yıldız potansyeli yoktu ki. Bir tek maçta parlamıştı sadece Terim döneminde o kadar. Altansa sezon başında sürekli oynuyordu.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

altan sezon basında surekli oynuyorsa,servette bir sezon butun maclarda oynadı.
volkanda yıldız potasniyeli yokta murat hacıoglunda mı yıldız potansiyeli war?
ayrıca serhat fenerbahcedeyken kulubeye mahkum degildi.nobreden iyi veya kotu oldugu tartısılır.

yıldız potansiyeli olmayanlarıda yazcaksak galatasarayın harcadıklarıyla karakter dolar.[signature][hline]39

[Bu mesaj -wook tarafından 30 Aralık 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 30 Aralık 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
roberto carlos gelmeyecek.resmi sitede açıklama yapıldı.

ya resmi sitede zamanında "emre ile ilgilenmiyoruz" diye bir haber bile çıktı.
emre ile nasıl ilgilendiğimizi cümle alem biliyor ama..
şimdide "carlos ile ilgilenmiyoruz" dediler .
Başkana çarşamba günü canlı yayında sordular carlos meselesini hayır demedi ilgilendiğimiz bir çok isim var dedi..[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

Emrah'ta kim umut gördü merak ediyorum? Berkant konusunda haklı olabilirsin, o adamı tartacak kadar izleyemedik. Rumenlerde iş olsa bugün adı duyulmuş bir takımlarda oynarlardı. Onlar yetenek katliamı olmadı ki? Sadece yıldız diye göz boyamak için getirilip sonra yollandılar. Kaldı ki ikisi de özellikle Bratu yeterince şans verildiği halde bir işe yaramadığını ispatladı.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-wook, 30 Aralık 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
ayrıca serhat fenerbahcedeyken kulubeye mahkum degildi.nobreden iyi veya kotu oldugu tartısılır.

yıldız potansiyeli olmayanlarıda yazcaksak galatasarayın harcadıklarıyla karakter dolar.

Murat hacıoğlunun FB ye gelmeden önce yaptığı patlamayı volkan hiçbir zaman yapamadı. Serhat oynatılmayarak takıma küstürüldü, hala da "Daum serhata bir şeyden dolayı gıcıktı o yüzden oynatmadı zorda kalamdıkça, sonra da yolladı" diye spekülasyonlar sürüyor. Servetse geldiğinden beri hep kulübeye mahkumdu, bir ara patlama yaptı oynadılar denizle beraber sonra tekrar kulübeye...

Yıldız potansyeli olmayan adamları saymaya başlasam ilk Deniz Barış derim zaten, gerisi gelir.

FB'nin yıldız katliamında zaten Daum baş sebep. Adam her oyuncuyla o kadar oynuyor ki futbolcu yerini şaşırıyor, saçmalıyor. Ümit Özatı sol bek yaptı, hadi o zorunluluktandı. Ama tuttu Tuncayı sol kanat, Serhatı sağ kanat yapmaya kalktı, Serkan Balcı'yı sağ bek yapmaya çalıştı, Anelkayı bile ortaya sağ kanada çekmeye çalıştı (koskoca real madrid yapmamış arsenal yapmamış sana mı düştü yapmak diye sormadı mı kimse bu adama) anelka forvet oynamazsam giderim diye resti çekince caydı. Sağ bek önder turacıdan son adam çıkardı, o da tuttu ama boşuna riskti. Sol kanat oyuncusu Kemal'i tuttu göbekte libero yerine koydu. Kısaca hiçbir oyuncuyu yerinde oynatmıyor saçmalıyor Daum. E oyuncular da haklı olarak iflas ediyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 31 Aralık 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-wook, 30 Aralık 2005 15:17 tarihinde demiş ki:
2pac fenerle besiktası karıstırma derim.
ailton dan mı bahsetsem kleberson dan mı bahsetsem yoksa nice turk genclerinden mi bahsetsem bilemedim bi an(bkz.okan koc,guven,vb)

güldüm buna.. klebersonun neyini harcamisiz ya.. ailton oynadi biz mi oynatmadik.. adam zaten ligdeki 17 macin yarisinda ya sakat ya cezaliydi onun bi yerlerine basmaktan yada abidik anlamsiz sakatlik gecirmekten dolayi..

gülüyorum ya.. tuncaydi mahmut hanefiydi az kalsin volkan di ne bliim abi artik isimlerini unuttum fenerbahcenin yok ettigi adamlarin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 31 Aralık 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
Anelkayı bile ortaya sağ kanada çekmeye çalıştı (koskoca real madrid yapmamış arsenal yapmamış sana mı düştü yapmak diye sormadı mı kimse bu adama) anelka forvet oynamazsam giderim diye resti çekince caydı.

anelkanin istedii pozisyon forvet falan deil forvetin arkasiydi. anelkanin zaten en iyi oynadigi mevki de orasidir. daum hic bi zamanda anelkayi sag kanatta oynatmaya calismadi abartmayin.. sey gibi oldu bkz:volkandan forvet yaratmak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 31 Aralık 2005 05:53 tarihinde demiş ki:
said:
-wook, 30 Aralık 2005 15:17 tarihinde demiş ki:
2pac fenerle besiktası karıstırma derim.
ailton dan mı bahsetsem kleberson dan mı bahsetsem yoksa nice turk genclerinden mi bahsetsem bilemedim bi an(bkz.okan koc,guven,vb)

güldüm buna.. klebersonun neyini harcamisiz ya.. ailton oynadi biz mi oynatmadik.. adam zaten ligdeki 17 macin yarisinda ya sakat ya cezaliydi onun bi yerlerine basmaktan yada abidik anlamsiz sakatlik gecirmekten dolayi..

gülüyorum ya.. tuncaydi mahmut hanefiydi az kalsin volkan di ne bliim abi artik isimlerini unuttum fenerbahcenin yok ettigi adamlarin..

asıl ben sana guluyorum.tuncay su an bircok awrupa kulubunde oynayabilir.fenerbahceye geldiginde sakaryasporda ikinci ligde oynamıstı.
he demissin ki ailton oynadıda biz mi oynatmadık ne kadar mantıksız bi laftır bu ya.o zaman her futbolcu icin aynı bahaneyi soyleyelim.zidane ı aldık ama oynamadı biz napalım.aynı sekilde mahmut hanefiyi aldık sans verdik adam oynamadı biz napalım.o zaman hic kimse harcanmaz.aynı cumle icinde iki zıt dusunceyi sawunmussun.besiktasa gelince adam oynamadı,fenere gelince fener oynatamadı mukemmel bi dusunce takdir ettim seni[signature][hline]39
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 31 Aralık 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
said:
-wook, 30 Aralık 2005 22:33 tarihinde demiş ki:

yıldız potansiyeli olmayanlarıda yazcaksak galatasarayın harcadıklarıyla karakter dolar.

Murat hacıoğlunun FB ye gelmeden önce yaptığı patlamayı volkan hiçbir zaman yapamadı. Serhat oynatılmayarak takıma küstürüldü, hala da "Daum serhata bir şeyden dolayı gıcıktı o yüzden oynatmadı zorda kalamdıkça, sonra da yolladı" diye spekülasyonlar sürüyor. Servetse geldiğinden beri hep kulübeye mahkumdu, bir ara patlama yaptı oynadılar denizle beraber sonra tekrar kulübeye...

Yıldız potansyeli olmayan adamları saymaya başlasam ilk Deniz Barış derim zaten, gerisi gelir.

FB'nin yıldız katliamında zaten Daum baş sebep. Adam her oyuncuyla o kadar oynuyor ki futbolcu yerini şaşırıyor, saçmalıyor. Ümit Özatı sol bek yaptı, hadi o zorunluluktandı. Ama tuttu Tuncayı sol kanat, Serhatı sağ kanat yapmaya kalktı, Serkan Balcı'yı sağ bek yapmaya çalıştı, Anelkayı bile ortaya sağ kanada çekmeye çalıştı (koskoca real madrid yapmamış arsenal yapmamış sana mı düştü yapmak diye sormadı mı kimse bu adama) anelka forvet oynamazsam giderim diye resti çekince caydı. Sağ bek önder turacıdan son adam çıkardı, o da tuttu ama boşuna riskti. Sol kanat oyuncusu Kemal'i tuttu göbekte libero yerine koydu. Kısaca hiçbir oyuncuyu yerinde oynatmıyor saçmalıyor Daum. E oyuncular da haklı olarak iflas ediyor.

ilk olarak volkan gs ye geldiginde taraftarların neler soyledigini aslan geldi kaplan geldi dedigini herkes cok iyi biliyor.daha sonra hagi onu curutttu.volkan a milli takıma kadar yukselmisti hatırlatırım.daha ne kadar patlama yapabilirki.
daumun hangi oyuncuyu nerde oynatacagı ona kalmıstır.eger yonetim onun tercihlerini begenmezse antrenoru degistirir.taraftarda yonetimde antrenorde futbolcuda memnunsa baska kimseye laf dusmez.
ayrıca sana bi bilgi kemal gaziantepdeyken de umit milli takımdaykende zaman zaman onliberoda oynamıstır.fenerde de bu bolgede oynamasına sasmamalı[signature][hline]39
Sosyal ağlarda paylaş

alice nesin sen balım[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 31 Aralık 2005 05:56 tarihinde demiş ki:

anelkanin istedii pozisyon forvet falan deil forvetin arkasiydi. anelkanin zaten en iyi oynadigi mevki de orasidir. daum hic bi zamanda anelkayi sag kanatta oynatmaya calismadi abartmayin.. sey gibi oldu bkz:volkandan forvet yaratmak

E yuh? Anelka doğuştan forvet. Ve Daum da sağ kanat denedi sırf bu yüzden "Forvet oynamayacaksam giderim" dedi günlerce konuşuldu nerelerdeydin? Sağ kanat oynadığı dönem de en iyi hatırladığım BJK maçı mesela 4-3lük. Zaten o maçtan sonra yaptı açıklamasını "forvet oynamayacaksam gidiyorum" diye.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Yine başlamış Fener'in yıldız katliamı yaptığı teranesi...

Murat Hacıoğlu yıldızdı da 28 yaşına kadar hiç mi keşfedilmedi. Murat yedek olsun diye alınmış bir adamdır ve şuanda Konyaspor'da kiralık olarak oynamaktadır.

Servet Çetin Fenerbahçe'de hala oynamaktadır. Nesi harcanıyor tam olarak anlayamadım.

Tuncay Şanlı, bu adama nasıl oluyor da harcanıyor demişsiniz anlayamıyorum yine. Laf ola beri gele. Adam FB'nin as oyuncusu işte.

Deniz Barış, bonservis sorunu çözüldüğünden beri oynuyor işte daha naapsın?

Volkan Demirel, 24 yaşında Türk Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin kalesini koruyor. Son 3 milli takım kalecisi gibi onuda Fenerbahçe kadrosunda görebilirsiniz. Engin, Rüştü, Volkan...

Serhat Akın hakkında laf edilmişte adam Anderlect'te kaç maç oynadı kaçında mevkisinde oynadı... Bilip bilmeden gelip buraya yazmayın. Sanki Anderlect'in yıldızı... Bi zahmet mackolik.com'a falan gidip istatisliklerini inceleyin sonra gelip buraya yorum yapın.

Kemal geçen sene ayağını kırdı. Daha kendini toparlayamadı.

Serkan Balcı, sadece DM oynamak zorunda mı? Adamdan sağ bek yaptı daum ve Milli takıma kadar yükseldi. Ne mutlu ki süpere yakın bir sağ bekimiz var.

Selçuk Şahin bu sezon yeterince oynarken şanssız bir amelyat geçirdi hala iyileşme sürecinde.

Şimdi bunların herbiri yıldız da Fenerbahçe oynatmadıkça mı sönüyorlar. Aralarından yıldız olabileekler çıkacaktır mutlaka, Tuncay Şanlı gibi formayı bir kere kapıp bırakmayanlar da... ancak kadrodaki her oyuncuya çocuk gibi "AHAHA fener hedeyi aldı bitirdi" muhabbeti yaparken birazcık gerçekleri, kendi takımınızı ve istatislikleri göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye futbol Federasyonun devreye sokar bence fener garantilemek için ha bide merkez haken kmtsini.......[signature][hline]1-) Bir
2-) İki

Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :)
mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
askımm nbr
_mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
iyiyim cnm benim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...