Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tank girl


Dojorel

Öne çıkan mesajlar

ilk reklamda izlenimlerimi yazayim. pek hos zaman gecirilebek bir film. 2023 yilinda geciyor, dunyaya carpan bir meteor yuzunden su kitligi var. Water and Power diye bir cemiyet su rezervlerini kontrol ediyor, yani dunyayi kontrol ediyor. bayagi eglenceli bir film olmus. film muziklerinde bjork de var. neyse basladi simdi gidip izleyeyim.[hline]blinded by fear of life
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet beziyor,ama kız uçuyor,tank kullanıyor makinel tüfekli leblebi gibin eğitimli asker öldürüyor,tamam film zaten eğlencelik bir film ama benim prensiplerim var,her önüne gelenin kahraman olmasına karşıyım:p

kızın adı diyorum,başka bişi demiyorum jenerik bitmeden kanal değiştirilmez,niye bakmadınız kızın adına :p[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

okuduğum kadarıyla bir ingiliz çizgi-romanıymış esasen, (zaten görüyoruz alınan kareleri filan) mad max parodisi olarak düşünülmüş konsept anladığım kadarıyla ama iğrenç. kız hoştu tamam da zaten imdb'de 4.7almışsa bir film nedensiz olmadığını öğrenmek için iyi bir fırsat.. :) çizgi-film bölümleri çok fena değildi ama super mario bros'u seyretsem daha çok keyif alırdım herhalde..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mad max ve natural born killers mı? aynı filmi mi seyrettik? :) x-men bile dandiklikte yetişemiyordu, dünyayı kurtaran adam tadında bir film ancak..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...