Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınav (Şan/Opera)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarın sınavım var ist üni devlet konservatuarı şan/opera bölümü 1. basamak sınavı :p

Kulak sınavı olucak. 2. basamak da 1 hafta sonra. Ariantik söliycez onda da.

Çok önemli benim için çok istiyorum bu okula girmeyi, Şans dileyin =)[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Mesaj tarihi:
neyce soyleyeceksiniz?analitikmi?hmm

ilginc,iyi $anslar :)
bayadir gorunmuyorsun aramizda bu sinav durumu yuzunden,umarim istedigin gibi gecer[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur)
horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki:
Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir
Mesaj tarihi:
Opera solosu, italyanca :p

Saol Leathascım, peracım ve diğer msg atacak olan cım lar =)[hline]Trust in my self-righteous suicide

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Mesaj tarihi:
bol şans[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
İyi şanslar. Artık pepelek ahalisine bi carmina burana söylersin[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Son tutta duolo,
Non ho che affani
e mi da morte
pena crudel,
pena crudel

-Scarlatti[hline]Trust in my self-righteous suicide

Benim la, Phann!

Mesaj tarihi:
Ehehe mezun oldugum okula yeni bir kurban gidiyor demek :) . Iyi sanslar. Hem sinav hem de sonrasi icin...[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Ya yemek falan da olcak yani dikkat et.
Kartal da olmasa gelirdim kesin.
Uzak ama..
nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki:
senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda)

LoL!
Mesaj tarihi:
wacky bende orda okuyorum.. istersen her konuda yardımcı olabilirm..[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies
Just to be shunned away by you
Now all I want is to die, no streets of gold in the sky
And I wash my hands of you..
Mesaj tarihi:
Vay iüdk`lar basmis burayi haberim yok. Hangi bölümlerdesiniz bakiim siz :)[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Ya yemek falan da olcak yani dikkat et.
Kartal da olmasa gelirdim kesin.
Uzak ama..
nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki:
senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda)

LoL!
  • Yeni Oluştur...