Wacky Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Yarın sınavım var ist üni devlet konservatuarı şan/opera bölümü 1. basamak sınavı :p Kulak sınavı olucak. 2. basamak da 1 hafta sonra. Ariantik söliycez onda da. Çok önemli benim için çok istiyorum bu okula girmeyi, Şans dileyin =)[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Kolay gelsin, kendimi bir an icin ÖSS'ye girmeden önceki halimde buldum, wuwww
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 neyce soyleyeceksiniz?analitikmi?hmm ilginc,iyi $anslar :) bayadir gorunmuyorsun aramizda bu sinav durumu yuzunden,umarim istedigin gibi gecer[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir
Wacky Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Opera solosu, italyanca :p Saol Leathascım, peracım ve diğer msg atacak olan cım lar =)[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 bol şans[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
GregowicH Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hmm.. iyi şanslar... ama sınav için değil, sınavı kazanırsan, daha sonrası için..:P
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 İyi Şanslar[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 kolay gelsin ve iyi şanslar.[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez.
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 İyi şanslar. Artık pepelek ahalisine bi carmina burana söylersin[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 bize bir kupre bişeyler mırıldanabilirmisin?[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
Wacky Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Son tutta duolo, Non ho che affani e mi da morte pena crudel, pena crudel -Scarlatti[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Wolfshade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Ehehe mezun oldugum okula yeni bir kurban gidiyor demek :) . Iyi sanslar. Hem sinav hem de sonrasi icin...[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL!
Audfe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 wacky bende orda okuyorum.. istersen her konuda yardımcı olabilirm..[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you..
Wolfshade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Vay iüdk`lar basmis burayi haberim yok. Hangi bölümlerdesiniz bakiim siz :)[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL!
Öne çıkan mesajlar