Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En güzel Noel Şapkası [ 2006 ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evet efendim.Geleneksel En güzel Noel Şapkası anketine hoşgeldiniz.
Adaylarımız her sene oldugu gibi bu sene de aynı.
Bana daha fazla oy verin seneye yapma geregi duymiyim. sdf

Nerf

Popeye

Eternal

Wastiee

Blackrose

Emaleth

[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."

Mesaj tarihi:
Bence Nefr[signature][hline]Penguen, Kahve, Su, Makarna, Otobüs Bileti, Paso, Boş Yazılı Kağıdı, FR, Dede Korkut, Mesnevi(Saygı Duyun), Otobüs Uykusu, Otobüste Yanımda Oturan Müthiş Parfümlü Kadın, Otobüste Akıttığım Salya, Aşkım, Okul, Yazılarla Kapladığım Sıra, Küfrettiğim Hoca, Asetat Kalemi, Karışık Tost...
Mesaj tarihi:
geçen sene kim kazanmışt unuttum .şeydi galiba eternalinki..[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
Emaleth ve Eternal arasında ikileme düştüm. İkinizede oy veriyorum =)[signature][hline]*!AZ-BIY-CAV-ÇÜ-DU-ET-FIŞ-GAS-ĞIR-ITÖ-İTO-JÖN-KAM-LAL*
Mesaj tarihi:
oha paladinin daha neyini nerfliyon elinde olsa adamları begger yapcan :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )

Mesaj tarihi:
athea de yok artık şapka gelsin athe aplam yapınca editler koyarız.
Kedinin de yok athea ninde yok..
Yapınca yeni adaylar eklenir ahe[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Mesaj tarihi:
sana o zmn shamn paladin vidyosu tafsiye ederim
totem totem totem.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )

Mesaj tarihi:
benım oyum ema ya[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
Wow'da devam edin tartışmanıza sizin için orayı bekliyoruz 7/24 konu dısında ankette paladin,imba,totem motem bunları tartışıyosunuz.
Anketin düzenini bozmadan yavaşca geçin öbür tarafa =)[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Mesaj tarihi:
oyumu eternal'a veriyorum.
hayir begendigimden degil , üzülmesin diye .(msnden bana ver bana ver seklinde basimin etini yemesin diye )[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''
Mesaj tarihi:
Emaleth[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 30 Aralık 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
Wow'da devam edin tartışmanıza sizin için orayı bekliyoruz 7/24 konu dısında ankette paladin,imba,totem motem bunları tartışıyosunuz.
Anketin düzenini bozmadan yavaşca geçin öbür tarafa =)

burda ayrı bi tadı oluo sam arkadaşımız yok =)) bunu dedin ya oyumu vermiorm sana ema ya oym
  • Yeni Oluştur...