Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ya ben kesin şu School rumble dan bölüm kaçırdım şimdi bi ilk sezonu var bi 2. dönem var nigakki sonra sangakki var 3. dönem die ama onda kaç bölüm var sanki o böle 2-3 bölümden mi ne oluşuodu bi de Z ler varmış 10 bölüm bunun dışında var mı? 1 2 ve 3. sezon kaçar bölüm vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 3rd term 2 bolum 2. bolumde hersey bitti zaten. Ama 2nd termle 3rd term arasinda bi kopukluk var sanirim. 26da bitiyor diye biliyorum 2nd term. Valla bende anlamadim bisyler oldu arada ama. Mangasini mi okusam ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 sezon 1 sezon 2 sonra mangadaki bi 100 bölüm falan atlanıyor ve direk manganın sonunu 2 bölüm halinde veriyorlar san gakki diye Z küfür gibi random 10 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hangi 100 bolum onlar:D okuyayim madem arayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ingiltere gezisinden başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 şu manga nerden başliyor 2 ile 3 arasındaki ve ayrica , 3 ü bulamiyorum delirecem yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Neyse halletim . Yalniz , san gakki 2 bölümü izlemekten çok mangayi kesinlikle okumalisiniz , güzel ayrintilar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 HARIMA! KENJI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Salire said: Neyse halletim . Yalniz , san gakki 2 bölümü izlemekten çok mangayi kesinlikle okumalisiniz , güzel ayrintilar var. artı dramayı resmen hissediyosun mangada (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ama manganın sonuna afedersiniz kafam girsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 what he wished http://img117.imageshack.us/img117/9792/schoolrumble8nc.jpg what he got http://img111.imageshack.us/img111/691/rumblexfate4ll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 SenariouS said: ama manganın sonuna afedersiniz kafam girsin... harbiden boyle olmamaliydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bkz. olması gereken son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Spoilere koy bence o resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var .. 2 sezonunu izledim .. 3. sezona başlıycam ama tam başında kaçırdığım bölümler olduğunu gördüm ... birisi tüm bölümleri sırasına göre yazabilirmi buraya .. yani ova ları falan nerde ne zaman izlemem lazım .. kaçırdığım bölümler varmı anlamam lazım .. şimdiden teşekkürler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Hayır eminim ki yok. 3. sezon denilen şey 2 bölümden oluşuyo ama sanki 20. bölümmüş gibi başlıyo. School Rumble, School Rumble Ichi Gakki Hoshuu, 2 ep lik ova School Rumble Ni Gakki, School Rumble San Gakki 2 ep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 3. sezon yok aslında 2 ova var ama onlarda aslında 3. sezonun son iki bölümü olması gerek. Adamlar yayına çıkaramamışlar herhalde bari son iki bölümünü yayınlayalım demişler sanırım. O previewler yalan yani yok herhangi bir yerde. edit: aha geç kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 O zaman şunu söyleyin 2. sezonun sonu mangada nerde başlıyor .. yani 2 sezon bitiren mangaya nerden başlasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ehe tam olarak burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Daha yeni izledim okudum bitirdim, cok sevindim sonuna o aptal hatundan kurtuldu en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ben mangasını okumayacağımdan bana spoiler verir misin? en sonunda Harima Kenji ile hangi hatun kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 school rumble z in son chapter da şöyle bi sahne var; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 o çizimler ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Z de parca pincik 10 hikayeden oluşuyo iste serinin sonunu anlatiyo. Muhtemlen çizere bay gelmiş ondan böyle çizmiş. Ama hani en güzel anime sonlarında 1 numaraya koyuyuorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar