Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: School Rumble

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben kesin şu School rumble dan bölüm kaçırdım şimdi

bi ilk sezonu var bi 2. dönem var nigakki sonra sangakki var 3. dönem die ama onda kaç bölüm var sanki o böle 2-3 bölümden mi ne oluşuodu

bi de Z ler varmış 10 bölüm

bunun dışında var mı? 1 2 ve 3. sezon kaçar bölüm vs.
Mesaj tarihi:
3rd term 2 bolum
2. bolumde hersey bitti zaten.
Ama 2nd termle 3rd term arasinda bi kopukluk var sanirim. 26da bitiyor diye biliyorum 2nd term. Valla bende anlamadim bisyler oldu arada ama. Mangasini mi okusam ya?
Mesaj tarihi:
sezon 1
sezon 2

sonra mangadaki bi 100 bölüm falan atlanıyor ve direk manganın sonunu 2 bölüm halinde veriyorlar san gakki diye

Z küfür gibi random 10 bölüm
Mesaj tarihi:
Salire said:

Neyse halletim . Yalniz , san gakki 2 bölümü izlemekten çok mangayi kesinlikle okumalisiniz , güzel ayrintilar var.

artı dramayı resmen hissediyosun mangada (tu)
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var .. 2 sezonunu izledim .. 3. sezona başlıycam ama tam başında kaçırdığım bölümler olduğunu gördüm ... birisi tüm bölümleri sırasına göre yazabilirmi buraya .. yani ova ları falan nerde ne zaman izlemem lazım .. kaçırdığım bölümler varmı anlamam lazım .. şimdiden teşekkürler ..
Mesaj tarihi:
Hayır eminim ki yok. 3. sezon denilen şey 2 bölümden oluşuyo ama sanki 20. bölümmüş gibi başlıyo.

School Rumble,
School Rumble Ichi Gakki Hoshuu, 2 ep lik ova
School Rumble Ni Gakki,
School Rumble San Gakki 2 ep.
Mesaj tarihi:
3. sezon yok aslında 2 ova var ama onlarda aslında 3. sezonun son iki bölümü olması gerek. Adamlar yayına çıkaramamışlar herhalde bari son iki bölümünü yayınlayalım demişler sanırım. O previewler yalan yani yok herhangi bir yerde.
edit: aha geç kalmışım
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Z de parca pincik 10 hikayeden oluşuyo iste serinin sonunu anlatiyo. Muhtemlen çizere bay gelmiş ondan böyle çizmiş.

Ama hani en güzel anime sonlarında 1 numaraya koyuyuorum.
  • Yeni Oluştur...