kickass Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bir pastanın üç-otuz paraya satıldığı günlerde 10 yasinda bir çocuk pastaneye girdi.Garson kız hemen koştu. Çocuk sordu: -Çukulatalı pasta kaç para?.. -50 cent!.. Çocuk cebinden çıkardığı bozukları saydı. Bir daha sordu: -Peki dondurma ne kadar.. -35 cent dedi garson kız sabırsızlıkla..Dükkanda yığınla müşteri vardı ve kız hepsine tek basına koşuşturuyordu.Bu çocukla daha ne kadar vakit geçirebilirdi ki.Çocuk parasını bir daha saydı -Bir dondurma alabilir miyim lütfen dedi. Kız dondurmayı getirdi. Fişi tabağın kenarına koydu ve öteki masaya koştu. Çocuk dondurmasını bitirdi. Fişi kasaya ödedi. Garson kız masayı temizlemek üzere geldiğinde,gözleri doldu birden. Masayı sanki akan yaşlar temizleyecekti. Bos dondurma tabağının yanında çocuğun bıraktığı 15 cent'lik bahşiş duruyordu..... ps : 1 Milyon Sizin :( adlı topic bana bu hikayeyi hatırlattı..[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ewt bu hikayeyi okumuştum bi yerde çok hoş..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 oofff super :( bazen bızden kucukler bızden daha düsünceli[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hakkaten çoğu zaman benden küçük insanların yaptığı davranışlar çok hoşuma gidiyor. ama arkadaşlar gittiğiniz yerde insanların emeklerini düşünerek bahşiş bırakın çünkü aldıkları maaş hakkaten yetmiyor bide emkelerini düşünün. bi turizmci olarak düşüncem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sehir efsanesidir tabi de, güzel bi hikayeymis : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Yeşilçam'a iyi malzeme olurmuş.[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki: ölülcez ulan biri para yollasın ölücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Hayır şehir efsanesi değil.[signature][hline]Asdasdas is what you type in the subject line when you have no subject. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yoksa sen o cocuk musun?[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya dory sen allah aşkına niye her forumda bize bi laf söylüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hyr ama sen boş insansın. Konuyu saptırma TW misin ne haltsın işine bak tepemin tasını attırma.[signature][hline]Asdasdas is what you type in the subject line when you have no subject. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ömercik köprü altı cocuu'nun amerikada çekilmesi düşünülen ama ömerciğin büyümesi nedeniyle çekilemeyen senaryodan bi kesit...[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: kickass, 01 Ocak 2006 23:05 tarihinde demiş ki: Hayır şehir efsanesi değil. yanlis anlama amacim catmak degil de nerden biliyorsun?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Gerçek bir kaynaktan alıntı yanlış anlamadım düzelttim sadece[signature][hline]Asdasdas is what you type in the subject line when you have no subject. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 her okuduğumda duygulanırım :([signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 . [Bu mesaj dory tarafından 01 Ocak 2006 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 .[signature][hline]Asdasdas is what you type in the subject line when you have no subject. [Bu mesaj kickass tarafından 01 Ocak 2006 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: fede, 01 Ocak 2006 23:10 tarihinde demiş ki: her okuduğumda duygulanırım :( [signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya didişmeyin be soktunuz konuya dayt.[signature][hline]aquila, 26 Aralık 2005 17:41 tarihinde Dela'ya demiş ki: hadi ordan klabır, sen git cigi cigi yap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 okumustum burda.gene hatırladım içim bi deişik oldu.çok guzel ya.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya her forumda dory nin illaki bu şekilde sataşmasından artık rahatsız oluyorum ya açıklamasını yapsın yada artık kessin çünkü böyle yaptıça illaki her forumda atrtışma çıkıyor konu dağılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 pls[signature][hline]t('.'t) Yeah beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 dory cok ayip ama ya.:(((88[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 http://forum.paticik.com/view.php?id=167598 Sataşmak isteyenleri buraya alalım. Konuya geri dönsün geri kalanlar.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 çocuk unutmuş o parayı. hangi devirde yaşıyoruz arkadaşlar.[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar