GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Marv buram buram Duke Nukem kokuyor, ya da tam tersi mi desem? *It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all out a gum.*[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 3 öykünün hepsi de muhteşem. 1- çekim tarzı olay döngüsü four rroms ve pulp fiction andırıyor 2- Rodrigueazin çektiği hiçbir film kötü değildi. From dusk till dawn'ı yaptığında neredeyse çocuk denecek yaştaydı. O bir sinema dehasıdır. İyi bir müzisyenidir. Tarantinonun yakın arkadaşıdır ve her seferinde birbirlerine asistanlık yaparlar. 3- Max payne tadı bol miktarda mevcut bulunmakta. benden 10/10 alır. Kill Bill serisinden beri izlediğim en iyi film. SW Episode 3 de dahil(9/10 veririm ona da).[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 inanılmaz güzeldi dvd si cıksın dırek alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bu çizgiromanları neren bulcam işallah devamı çekilir[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Türkçe olarak yayımlanmaya başlandı veya emuleda ingilizceleri var benim bildiğim olarak.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bu gün filme gittim ve neden daha önce gitmedim diye kendime kızdım bu kadar mı güzel olabilir bir film hemen çizgiromanlarını almak lazım süper di :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer36 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 inanılmaz..2 kere gittim..hiç bu kdr iyi bişi beklemiodum...mükemmel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hakkaten guzel film olmus . crash ten yilin simdilik en iyi filmi unvanini acik ara aldi . bu yeni efekt seysi bir 10 dakika insanin gozunu yoruyor ama sonrasi gercekten cizgi roman tadinda .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 antalyaya gelmedi ama ben izledim istanbulda manyak film ya...benim gibi 5 sene sonra görüntü yönetmeni olcak bi adam için bir rüya gibiydi...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sonunda gittim be oh ben beğendim gayet güzel uyarlanmış[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben altyazisiz divx de izledim bazi anlamadigim yerler var. SPOİLER CERİR DİREK ASSASİ 1-o polisin kafasi neden o kadar onemli? 2-neden kimse vurulunca olmuyor? 3-ilk sahnedeki herif in filmle ne alakasi var? 4-bruce un hikayesinin iki parca halinde gosterilmesinin bir nedeni varmi o 3 hikayenin bir baglantisi varmi? 5-bruce neden hapse atildi neden ortagi tarafindan vuruldu? cikinca neden ortagiyla kanka muhabbeti yaptida kafasini kirmadi?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 1) O polisin kafasını kanıt olarak diğer polislere verecekler ve ateşkes bozulacak. Bu sayede eski şehirde yeniden güç oyunları başlayacak. 2) Ahe çizgi roman havası olarak konsept bu demekki diyebilirim. 3) Herhangi bir alakası yok; açılışı ve kapanışı yapıyor. İlerleyen filmlerde daha ayrıntılandırılacak bir karakter olabilir. 4) Herhangi bağlantı yok gibiydi. İkiye bölünme nedenini de bilemiyoruz. 5) Çünkü işlemediği o suçları onun üzerine yıktılar. Ayrıca ortağı onu uyarmıştı ama brcu bune aldırış etmeyince, durumu az da olsa düzeltebilmek için bruce'u o şekilde engelledi. Hapis insanı adam eder de :p, orada ortağının kafasını kırmak için bir sebebi yoktu. İkisi de kuralların nasıl işlediğini biliyordu ve ona göre oynadılar sadece. Yalnız adam gibi sinemada bir daha izlemeyi ihmal etme.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bence Bruce'un bölümünü ikiye ayrımaları çok güzel olmuş şaşırtıyo seni.[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Direk çizgi roman, müthiş yapmışlar, bayıldım. Lakin şu konuk yönetmen olayını anlamadım...[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Duyduğuma göre Tarantino 1(yazıyla bir) Dolar karşılığında filmden ufak bir sahneyi yönetmiş ama hangi sahneyi bilmiyorum bilen var mı?[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 önceki sayfalara bakarsanız yazıldı. arabada adamın ölüyle konuştuğu sahne[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 filmin 2. ve 3. gelcekmiş. umarım onlar da bu kalitede olur. ayrıca duyduğuma göre, rodriguez, tarantione ve miller, filmin bir sahnesinde gözüküyormuş. bu sahnelerden biri sanırım hartigan'ın bara girdiği kısımda marv'ın yanında oturup marv'la birlikte içen adam. ama yüzleri ne yazık ki tanıdık olduğum kişiler değil bunlar. hartigan'ın kullandığı silah, robocop'un silahının aynısıymış. ben de diyorum bu silah bir yerden tanıdık geliyor diye :) Beretta M93R Auto 9[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ben filme daha gitmedim ama gidenler ya çok seviyor yada nefret ediyor.[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 biraz öyle tabii alışık olunan bir tarz değil, hollywood filmi gibi patlamalar ve "chewing gum movie" tarzı üzerine kurulu bir film değil. çizgi roman okurmuş gibi farklı bir çekim tarzına sahip, dediğim gibi farklı şeyleri izleyemiyorsan, illa aynı tarzda olması gerekiyorsa hollywood filmleri gibi, tuhaf gelecektir bu çekim tekniği. senaryo baya ince işlenmiş. bir roman okurmuş gibi bazen karakterler arası geçiş yapıyor, izleyiciye düşünmeye itiyor, e bu da "kolaya alışmış" kişiler tarafından saçma bulunuyor. o yüzden sıradan bir hollywood filmi izlemek istiyorsan sakın ola gitme, miğden bulanıp çıkarsın. ama farklı tarzlar farklı senaryolar da olsa, zevk almak için film izlemek istiyorsan, kesin git derim. çünkü gerçekten harikulade bir film :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Bonecrusher, 05 Ağustos 2005 14:12 tarihinde demiş ki: filmin 2. ve 3. gelcekmiş. umarım onlar da bu kalitede olur. Zaten bu film tüm Sin City çr.larının sadece 3'ü ele alınarak yapılmış yani daha işlenmemiş konular ve karakterler olabilir belki kesiştikleri yerlerde vardır yada tek ortak özellikleri aynı şehir olmasıdır çok aramam ramen daha tam öğrenemedim çr. içeriğini. Yani adamlar aha bu tuttu çr. filmelide revaçta hadi 2'yi 3'ü çekelim dememişler Tarantino'nun yönettiği sahne tam da düşündüğüm sahneymiş. :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dün isledim. taptim. cizgiromandan sahneler ... ayrica diyolaglar inanilmaz güzeldi. konusmalarin tarzi. sin city temmuz ayi en begendigim film odulunu almisitir benden yani : P ayrica gandalfda çok begenmis.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Film süperdi. Dehşet ve kanlı sahneler içeren filmlerden pek hoşlanmam ama bu filmde çok eğlendim. Çekimler çok güzeldi, çizgiromanda bir kareden öbür kareye atlıyor, sayfaları ellerimle çeviriyormuş gibi hissettim. Umarım ikincisi de ilki kadar güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bence de çok başarılıydı.Deşarj oluyorsunuz çoğu yerde[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Tarantino hangı sahneyi çekmiş?[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: cenin, 05 Ağustos 2005 13:02 tarihinde demiş ki: Duyduğuma göre Tarantino 1(yazıyla bir) Dolar karşılığında filmden ufak bir sahneyi yönetmiş ama hangi sahneyi bilmiyorum bilen var mı? said: Bonecrusher, 05 Ağustos 2005 13:50 tarihinde demiş ki: önceki sayfalara bakarsanız yazıldı. arabada adamın ölüyle konuştuğu sahne [signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar