Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pazar günleri ..

deathcore

Öne çıkan mesajlar

hakikaten en nefret ettiğim günlerden biridir . sevdiğim tekyanı tatil günüm olduğu icin oglene kadar uyuyabilmek . ondan sonrada bir sey yapasım gelmiyor cok bos bir gun .. siz ne düsünüyorsunuz =[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ertesi pztesi ya ondandir bana da oluyo. Sanki hep bole hava bozuk yagmur yagcakmis gibi gelio yada bole bi akraba aricak gereksiz bi is icin öle hissederim.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Sosyal ağlarda paylaş

bende hiç sevmiyorum ya.. tam bi stres gunu. ertesi gun okul , iş en bilim bişeyler oluyo insan onu düşünmekten dinlenemiyo bile.. ama cuma ve zmtesine bayılıyorum...:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Pazar gunu aslında herkes ıcın aynı sevinç ile ortaya cıkar..oHH uyursun geç vakıtte geç te kalkarsın sonra ayvayı yedın.Cıktın dısarı rezalet bı trafık her yer ınsan dolu.Hemen kendını eve atarsın film fln ızlersın yada akraba ziyareti olur arada bir.Onlarla fln oturursun sonra yatmaya yakın pFF yarın başka bir haftanın başı dıye uzulursun..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

cuma . cumartesi rulz[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet cunku cuma ve c.tesi bariz 1.5 gun stressiz tatıl demek cunku c.tesinden sonra pazar var ıstedıgın vakıtte yatabılırsın ve yarın okulun da olmıcak ama pazar gunu sureklı yarını dusunmeye baslıyacaksın :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

yanında en samimi arkın veya sevgilin bile olsa boyle insanın icinde bir bosluk , halsizlik gibi birsey oluyor[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Seph, 01 Ocak 2006 20:57 tarihinde demiş ki:
Cuma akşamı kadar huzurlu olduğum bi zaman yok.Haftanın en güzel zamanı kesinlikle cuma akşamı 8 den sabaha kadar olan vakit:)

+1[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deathcore, 01 Ocak 2006 21:29 tarihinde demiş ki:
said:
Seph, 01 Ocak 2006 20:57 tarihinde demiş ki:
Cuma akşamı kadar huzurlu olduğum bi zaman yok.Haftanın en güzel zamanı kesinlikle cuma akşamı 8 den sabaha kadar olan vakit:)

+1
kesınlıkle +111111111[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Sosyal ağlarda paylaş

Akşamcı olduğum için hergün aynı geliyor bana. Pazarın bir olayı yok yani.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day.
Devil has my ear today, I'll never hear a word you say.
He promised that I'd find a little solace and peace.
Whatever just as long as I don't feel so desperate.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...